Închide meniul

Gigi Becali vrea să ajute Dinamo! Oferta pe care i-a făcut-o lui Nicolescu pentru a-i ceda „câinilor” pe Rotariu şi Djokovic!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 22 decembrie 2023, 16:18

Gigi Becali vrea să ajute Dinamo! Oferta pe care i-a făcut-o lui Nicolescu pentru a-i ceda „câinilor pe Rotariu şi Djokovic!

Gigi Becali vrea să ajute Dinamo

Dorin Rotariu, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Gigi Becali vrea să ajute Dinamo! Patronul FCSB a negociat cu administratorul special al „câinilor”, Andrei Nicolescu, pentru a-i ceda pe Dorin Rotariu şi Damjan Djokovic la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a subliniat că e interesat ca Dinamo să evite retrogradarea, sperând ca echipa din Ştefan cel Mare să fie în play-off în sezonul viitor, pentru ca el să încaseze mai mulţi bani din bilete.

Gigi Becali vrea să ajute Dinamo!

„Am vorbit cu Andrei Nicolescu, un băiat de mare calitate. Om civilizat, cu bun-simț. Și am vorbit cu el. Și i-am zis. ‘Te-am văzut la interviuri, am văzut că ai bun-simț și dacă pot, te ajut’. Eu vreau Dinamo în play-off, să iau și eu 1.000.000 de euro din bilete.

Eu asta pot să fac, să le dau jucători. Dar trebuie să îi convingă. El mi-a zis că îi dă 15.000 de euro lui Rotariu. Bine, mă, dă-i tu 15.000 de euro și eu achit diferența de 5.000 de euro până la final. Îl las liber de pe acum, îi achit rezilierea, îi dau 25-30 de mii și îl las liber. El mi-a zis că îi poate da 15 mii lui Rotariu.

Dacă îți dă 15.000 de euro pe lună la o echipă de pe penultimul loc? Ce vrei mai mult să facă? El mi-a zis ‘Domnul Becali, dacă nu iau 4-5 jucători de valoare, nu scap’. Și i-am zis ‘Nu scapi. Echipa aia a voastră muncește, aleargă, își dă viața, dar nu poate să bage mingea în poartă. Că nu are cine! N-are valoare’.

Reclamă

Eu nu fac niciun gest, că se supără suporterii, dar la anul vreau Dinamo în play-off să iau 6-7 sute de mii măcar din bilete. Vreau bani din bilete, ce să fac? Dacă joc cu Dinamo iau bani din bilete. Cu Voluntari iau? Nu iau”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Adevăratul motiv pentru care Andrea Compagno şi Damjan Djokovic au lipsit din Poli Iaşi – FCSB! Anunţul lui Elias Charalambous

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Andrea Compagno şi Damjan Djokovic au lipsit de la duelul dintre Poli Iaşi şi FCSB, încheiat cu scorul de 1-3. Elias Charalambous a făcut anunţul şi a dezvăluit că cei doi, alături de Valentin Creţu, au fost bolnavi.

FCSB s-a distanţat în fruntea clasamentului, după victoria cu Poli Iaşi. Roş-albaştrii au 11 puncte avans faţă de ocupanta locului secund, CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi, după victoria clară din deplasarea de la Poli Iaşi. Antrenorul cipriot a declarat că partida din Copou a fost una foarte dificilă, înăs a răsuflat uşurat la finalul meciului.

De asemenea, Elias Charalambous a fost întrebat şi despre şansele la titlu ale roş-albaştrilor, date fiind punctele avans pe care le au faţă de CFR Cluj. Tehnicianul cipriot visează să devină campion alături de FCSB, însă rămâne cu piciorul pe pământ, fiind conştient că mai sunt multe meciuri de disputat până la finalul sezonului.

„Compagno, Djokovic şi Creţu au fost bolnavi”

„Sunt foarte fericit, am avut un meci dificil. Toată lumea a suferit aici, sunt foarte bucuros pentru jucători, îi felicit. E timpul să se relaxeze alături de familii. Le mulţumesc fanilor, au fost minunaţi.

Am avut trei jucători bolnavi, Compagno, Djokovic şi Creţu. Sunt lucruri care se întâmplă. Trebuie să fim pregătiţi pentru ele. E bine, dar la sfârşitul campionatului, punctele se înjumătăţesc.

Până acum, suntem ok. Dar nu e suficient. Lucrează foarte bine jucătorii, şi sper să continue tot aşa. Ne dorim titlul, dar luăm lucrurile pas cu pas”, a declarat Elias Charalambous, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și