Închide meniul

Adevăratul motiv pentru care Andrea Compagno şi Damjan Djokovic au lipsit din Poli Iaşi – FCSB! Anunţul lui Elias Charalambous

Viviana Moraru Publicat: 19 decembrie 2023, 23:10

Reclamă
Adevăratul motiv pentru care Andrea Compagno şi Damjan Djokovic au lipsit din Poli Iaşi – FCSB! Anunţul lui Elias Charalambous

Adevăratul motiv pentru care Andrea Compagno şi Damjan Djokovic au lipsit din Poli Iaşi - FCSB

Andrea Compagno, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Hepta

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Andrea Compagno şi Damjan Djokovic au lipsit de la duelul dintre Poli Iaşi şi FCSB, încheiat cu scorul de 1-3. Elias Charalambous a făcut anunţul şi a dezvăluit că cei doi, alături de Valentin Creţu, au fost bolnavi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a distanţat în fruntea clasamentului, după victoria cu Poli Iaşi. Roş-albaştrii au 11 puncte avans faţă de ocupanta locului secund, CFR Cluj.

Adevăratul motiv pentru care Andrea Compagno şi Damjan Djokovic au lipsit din Poli Iaşi – FCSB

Elias Charalambous a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi, după victoria clară din deplasarea de la Poli Iaşi. Antrenorul cipriot a declarat că partida din Copou a fost una foarte dificilă, înăs a răsuflat uşurat la finalul meciului.

De asemenea, Elias Charalambous a fost întrebat şi despre şansele la titlu ale roş-albaştrilor, date fiind punctele avans pe care le au faţă de CFR Cluj. Tehnicianul cipriot visează să devină campion alături de FCSB, însă rămâne cu piciorul pe pământ, fiind conştient că mai sunt multe meciuri de disputat până la finalul sezonului.

„Sunt foarte fericit, am avut un meci dificl. Toată lumea a suferit aici, sunt foarte bucuros pentru jucători, îi felicit. E timpul să se relaxeze alături de familii. Le mulţumesc fanilor, au fost minunaţi.

Reclamă

Am avut trei jucători bolnavi, Compagno, Djokovic şi Creţu. Sunt lucruri care se întâmplă. Trebuie să fim pregătiţi pentru ele. E bine, dar la sfârşitul campionatului, punctele se înjumătăţesc.

Până acum, suntem ok. Dar nu e suficient. Lucrează foarte bine jucătorii, şi sper să continue tot aşa. Ne dorim titlul, dar luăm lucrurile pas cu pas”, a declarat Elias Charalambous, conform digisport.ro.

FCSB, victorie clară cu Poli Iaşi

FCSB a învins, în deplasare, scor 3-1, formaţia Poli Iaşi, într-un meci al etapei a 21-a din Liga 1. Alexandru Băluţă a deschis scorul la Iaşi, pentru oaspeţi, în minutul 16, şi tot el a ratat două minute mai târziu majorarea diferenţei.

Reclamă 4 / 0/3

Gazdele au egalat în minutul 26, printr-un şut superb expediat de Robert Ion. În minutul 29 Samayoa l-a faultat în careu pe Florinel Coman şi arbitrul Iulian Călin a dictat penalti după consultarea VAR. Coman a transformat în minutul 31 şi FCSB a trecut, din nou, la conducere. Fundaşul sud-african Ngezana s-a accidentat după o ciocnire cu Sergiu Buş şi a fost înlocuit în minutul 41, fiind dus direct la spital.

Florinel Coman a trimis periculos, pe lângă poartă, în minutul 54, apoi zece minute mai târziu a ratat şi Alexandru Băluţă. Bucureştenii au mai primit un penalti, în minutul 83, după ce Samayoa l-a faultat în careu pe Olaru, iar Florinel Coman a înscris, stabilind scorul final, 3-1 pentru FCSB.

Coman a ajuns la 9 goluri marcate în acest campionat, iar FCSB este lider detaşat în Superligă, cu 44 de puncte, faţă de 33 ale rivalelor CFR Cluj şi Universitatea Craiova. Poli Iaşi este pe locul 14, cu 23 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și