Închide meniul

Gigi Becali vrea să apeleze la Inteligenţa Artificială ca să controleze şi antrenamentele la FCSB: „Oprește antrenamentul!”

Publicat: 17 septembrie 2024, 14:17

Reclamă
Gigi Becali vrea să apeleze la Inteligenţa Artificială ca să controleze şi antrenamentele la FCSB: „Oprește antrenamentul!

Gigi Becali vrea să apeleze la Inteligenţa Artificală ca să controleze şi antrenamentele la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali vrea să apeleze la Inteligenţa Artificială ca să controleze şi antrenamentele la FCSB. Patronul campioanei ar vrea să treacă la un alt nivel şi să conducă şi antrenamentele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea să apeleze la Inteligenţa Artificială şi să controleze chiar şi antrenamentele la FCSB. Este ştiut faptul că patronul de la FCSB obişnuieşte să facă schimbări în timpul meciurilor şi să impună titulari.

Gigi Becali vrea să apeleze la Inteligenţa Artificială ca să controleze şi antrenamentele la FCSB

„S-ar putea să măresc durata antrenamentelor. Iar o măresc, eu știu că la mine la echipă fotbalul e primesc, pasez, mă demarc, mă plimb. Așa a făcut U Cluj aseară, dacă nu faci așa mărim durată.
Există tehnologii, cer să văd pe televizor dacă pasează. Văd pe inteligența artificială și zic:«Încă un sfert de oră, pasă din prima la antrenamente». Comand de acasă, stau în pat și zic: «Oprește antrenamentul, nu s-a dat pasă, s-a făcut preluare și nu ai voie două atingeri».

Trebuie să repeți ca să pasezi din prima, repetiția se transformă în deprindere și deprinderea se transformă în fire. Când se apropie mingea de tine o pasezi la altul imediat, faci lucrurile natural. Dacă nu faci așa îți opresc antrenamentul. Fac inteligență artificială, apare vocea mea direct cum s-au făcut două atingeri”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Gigi Becali, avertisment pentru Mihai Pintilii şi Elias Charalambous

Gigi Becali a transmis un avertisment pentru Mihai Pintilii şi Elias Charalambous. Patronul de la FCSB nu a fost mulţumit de jocul echipei sale, din meciul cu CFR Cluj, şi a impus o schimbare la nivel de antrenamente.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali a cerut ca antrenamentele de la FCSB să fie prelungite cu încă 15 minute. Acesta este nemulţumit de faptul că jucătorii săi nu au un joc de pase aşa cum îl aveau în sezonul trecut.

În acest context, Becali i-a avertizat pe Elias Charalambous şi pe Mihai Pintilii, cei care se ocupă de antrenamentele campioanei, şi le-a cerut celor doi să pună mai mult accent pe jocul de pase.

„Să le fie frică şi lui Pintilii şi Charalambous, eu vreau echipă de pase. Le măresc antrenamentul cu 15 minute. Vreau pase, să jucăm cum am jucat anul trecut, dintr-una! Eu ştiu că trebuie repetiţie, repetiţie. Obişnuinţă! Să le fie firesc să paseze mingea”, a declarat Gigi Becali, la Palat.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:48

(P) Păcănele cu comori – TOP 7 slot-uri pentruvacanțe virtuale inedite

15:12

Anthony Martial negociază cu AEK Atena

14:47

Mircea Lucescu l-a lăudat pe Darius Olaru, în presa din Italia. Ce a spus despre perla lui Gigi Becali de la FCSB

14:25

LIVE VIDEOGwangju – Yokohama, meci cu 10 goluri. Nebunie totală în Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY. Două meciuri sunt ACUM

13:50

Propunere incredibilă pentru Florentino Perez: „L-aş vinde pe Vinicius cu 300 de milioane euro!” Transferurile stelare propuse

12:35

Harlem Gnohere şi-a anunţat retragerea din fotbal. Mesaj tulburător legat de tatăl său. S-a semnat „Bisonescu”

1 VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal 2 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 3 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 4 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist 5 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 6 Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man! Poate deveni cel mai scump jucător român din istorie: „Începe licitaţia!”
Citește și