Închide meniul

Gigi Becali vrea să dea afară opt jucători de la FCSB! „Lasă-i să înghețe pe banii pe care îi iau! Du-te, bă, pleacă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 decembrie 2022, 23:43

Gigi Becali vrea să dea afară opt jucători de la FCSB! „Lasă-i să înghețe pe banii pe care îi iau! Du-te, bă, pleacă!

Gigi Becali, FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Gigi Becali vrea să se despartă de opt jucători de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor susține că aceștia refuză să joace. Latifundiarul din Pipera vrea să scape de ei ca să nu le mai plătească salariile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt şapte sau opt jucători de la echipa mare care nu se mai antrenează cu noi. Nu-i mai avem în vedere, ei nu vor mai pleca în cantonament cu noi. Au început…Unul că are coasta nu ştiu cum, Dulca, altul că îl doare coasta.

Gigi Becali vrea să se despartă de opt jucători de la FCSB

Eu am zis <<bine, mă, joacă aşa cu coasta fisurată>>. Îi duceţi pe bancă acolo, ei sunt mari fotbalişti şi nu vor să facă deplasările.

Lasă-i măcar să îngheţe pe banii pe care-i iau. M-au supărat, din moment ce dai sute de mii de euro, vrei să-l dai gratis şi nu vrea să plece. Du-te, bă, am dat bani pe tine. De ce să stai aici dacă nu joci? Ce rost are să stai dacă nu joci? Du-te acolo şi joacă fotbal! Am pierdut banii şi la revedere, du-te şi joacă fotbal!

Cine nu a primit şanse? Boboc, Dumiter? Toţi au primit şanse! Eu nu am nimic cu ei, atât pot ei. Dacă ei sunt de echipă mică, du-te, bă, poate joci bine acolo şi pleci în străinătate. Pe Dulca îl vor la Târgovişte, dar zic stai să vezi, nu ştiu ce, că nu prea vrea. De ce să nu te duci acolo să joci fotbal? Ce să găsească mai bun? Dacă era fotbalul uşor, nu se plăteau miliarde de euro!”, a spus Gigi Becali, conform primasport.ro. 

Reclamă

Gigi Becali spune că Malcom Edjouma e aproape de un transfer la MOL Vidi

Gigi Becali a anunțat că Malcom Edjouma este foarte aproape de un transfer la MOL Vidi. Ar fi o nouă lovitură financiară dată de latifundiarul din Pipera.

Becali susține că s-a înțeles cu maghiarii asupra sumei de transfer pentru Edjouma, însă fotbalistul se ține tare la negocierile pentru salariu. Patronul roș-albaștrilor e însă convins că mutarea se va materializa.

„Eu cred că Edjouma vrea să plece. El a luat mai mulţi bani de la mine la semnătură. A zis că vrea 14.000 de euro şi bani în avans. Acum, el are 12.000 pe lună, ăştia îi dau 25.000 de euro pe lună şi el cere 30.000 de euro. Eu cred că o să meargă, de ce să nu iei dublu? Ei dau şi 3.000 de euro primă pe meci, de ce să nu mai iei 6.000 de euro pe lună? Eu m-am înţeles cu clubul (n. red – MOL Fehervar), acum vor să plece. Nu pot spune la ce sumă m-am înţeles”, a spus Gigi Becali, conform primasport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a oferit prima reacție după FCSB – CS Mioveni 5-1

Gigi Becali a oferit prima reacție după FCSB – CS Mioveni 5-1,din etapa a 19-a din Liga 1. În ciua succesului la scor, patronul roș-albaștrilor nu a fost impresionat de echipa sa.

Am jucat cu o echipă care numai fotbal nu juca. Ce să îmi placă? Nu pot să spun… Dar noi jucăm un fotbal frumos, și în meciurile trecute. Am dominat, avem mingea, așa cum îmi place mie. Să vedem, acum e Pintilii antrenor. Ce rost are să mă gândesc la altul acum?

El le-a dat ce au vrut, antrenamente cu mingea, fără plictiseală, fără multe scheme tactice. Am văzut și o atitudine agresivă, un presing foarte sus. E ca atunci când erau Pintilii și Bourceanu pe teren, punem presiune„, a mai spus Gigii Becali, conform primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! Vezi toate știrile
Citește și