Închide meniul

Gigi Becali vrea să „îi facă pachet” pe Florin Tănase şi Florinel Coman: „Iau 7-8 milioane de euro pe amândoi!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iulie 2022, 12:29

Gigi Becali vrea să „îi facă pachet pe Florin Tănase şi Florinel Coman: „Iau 7-8 milioane de euro pe amândoi!

Gigi Becali le-a stabilit preţul lui Florinel Coman şi Florin Tănase

Gigi Becali rupe un contract în faţa FRF / Hepta

Gigi Becali vrea să „îi facă pachet” pe Florin Tănase şi Florinel Coman. Patronul FCSB ar fi mulţumit şi cu 8 milioane de euro pe amândoi. Becali susţine că a refuzat oferte pentru cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În trecut, Gigi Becali visa la zeci de milioane de euro pe Florinel Coman, pe care l-a comparat cu starul lui PSG, Kylian Mbappe. Accidentările din ultima perioadă au făcut ca Becali să scadă pretenţiile pentru Coman.

Becali e dispus să renunţe şi la căpitanul Florin Tănase, pe care l-ar lăsa să plece pentru 3 milioane de euro.

Gigi Becali vrea să „îi facă pachet” pe Florin Tănase şi Florinel Coman

„Nu că renunț, că nu sunt idiot, am niște oportunități să iau niște bani, niște oferte, și pe ăla, și pe ăla. Le-am refuzat, dar iau bani pe ei, iau 7-8 milioane de euro pe amândoi”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Gigi Becali și Florinel Coman, dialog decisiv înaintea noului sezon

Gigi Becali și Florinel Coman au avut un dialog înaintea noului sezon. Patronul FCSB a dezvăluit ce i-a spus atacantului de 24 de ani, poreclit „Mbappe de România”.

Reclamă

Înaintea noului sezon, Becali a povestit că a avut o discuție personală cu Coman în legătură cu viitorul său la FCSB.

„Florinel Coman este încrezător, o să fim foarte puternici cu el. Se antrenează foarte bine, e foarte serios la antrenamente. Ar fi normal să-l vedem mai mult. Dar daca vină Florinel Coman, joacă inter Tavi și Tănase atacant. E posibil să-l vedeți.

Am vorbit cu Florinel și i-am zis că am dat 3 milioane pe tine, ești cel mai valoros din România, n-ai confirmat, dar acum îți spun un lucru: antrenează-te bine că e greu să joace cineva pe locul lui Tavi Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

Îl iau pe Tavi din locul lui, din stânga, și îl bag pe Florinel, fac un sacrifiu. Dacă nu dai randament maxim în banda stângă, la revedere! Mi-a spus că se antrenează foarte bine.”, a spus Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Gigi Becali anunţă măsuri radicale dacă FCSB va rata grupele Conference League

Gigi Becali anunţă măsuri radicale dacă FCSB va rata calificarea în grupele Conference League. Patronul FCSB e gata să renunţe la cei mai importanţi jucători pentru a face economie. Florin Tănase, cu 30.000 de euro pe lună, şi Florinel Coman, cu 20.000 de euro pe lună, sunt jucătorii cu cele mai mari salarii.

Gigi Becali spune că va menţine aceeaşi linie la echipă doar în cazul în care FCSB se va califica în grupele Conference League.

FCSB va avea de trecut 3 tururi preliminarii până în grupele Conference League. Echipa lui Toni Petrea va juca direct în turul al doilea, acolo unde va întâlni învingătoarea dintre Partizani şi Saburtalo.

Nu mai aduc jucători, nici atacant, avem 3-4 atacanți. Vă spun un lucru. E o mare nebunie ca banii tăi să-i iei și să-i dai la fotbal. Eu am intrat în nebunia asta și încerc să o scot la cap, să văd cum ies la liman. Cum să dau banii familiei mele la fotbal?

Dacă ne calificăm în grupele Conference, înseamnă că-mi reglez bugetul, nu mai bag eu bani din buzunar. O necalificare înseamnă o strângere de inimă, economie, vânzare de jucători, să renunț la cei cu salarii mari. Necalificare înseamnă economie. Înseamnă să bag 3 milioane de la mine și nu vreau să fac asta”, spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și