Închide meniul

Gigi Becali vrea să înregistreze marca „FCSB Steaua”! Derapaj grav la adresa judecătoarei care i-a dat marca „Steaua” lui CSA

Publicat: 17 iulie 2023, 18:06

Reclamă
Gigi Becali vrea să înregistreze marca „FCSB Steaua! Derapaj grav la adresa judecătoarei care i-a dat marca „Steaua lui CSA

Gigi Becali l-a lăudat pe Alexandru Pantea, după FCSB - CFR Cluj 1-0

Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali vrea să înregistreze marca „FCSB Steaua”. Patronul lui FCSB a anunţat că a depus cerere în acest sens.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a fost protagonistul unui derapaj grav atunci când a vorbit despre judecătoarea care a dat o decizie potrivit căreia clubul CSA Steaua deţine marca „Steaua”.

Gigi Becali vrea să înregistreze marca „FCSB Steaua”

Da, am făcut cerere (n.r. – să folosească numele FCSB Steaua). Este încă un motiv de revizuire la hotărârea pe care a dat-o o judecătoare de la Curtea Supremă. Mi-a spus o avocată care era în complet cu judecătoarea care a dat că nu ai voie să folosești Steaua. Dacă vedea câte o avocată cu bijuterii și cu blană, zicea: «Uite, c***a!»: Și pierdeau clienții procesele din cauza faptului că zicea că «avocata e c***ă», pentru că poartă blană și bijuterii.

Aia a hotărât atunci, îți dai seama ce nebunie? Nebunia lumii. Eu n-am ce să fac. Slavă Domnului, sunt bine, sănătos, încerc să fac ceva. Mă lasă, bine, nu mă lasă, asta e, ce să fac? Am 65 de ani, cât oi mai trăi și eu încerc să fac lucrurile bine. Dacă ei nu vor bine în România n-am ce să fac.

Cine conduce nu o face cum trebuie. «Stop! Faci așa și așa, nu cu clauze». Ai dat ordin, așa să fie. N-ai executat ordinul, afară, luați gradele. Așa se face în armată. La mine e armată. Nu se execută așa la mine la Palat, la revedere. După aia spuneți că Becali e dictator”, a declarat Gigi Becali, citat de gsp.ro.

Reclamă

Gigi Becali se revoltă, după ce FCSB încă nu a semnat contractul să joace în Ghencea: „Ce nebunie, nu se execută ordinele!”

Gigi Becali se revoltă, după ce FCSB încă nu a semnat contractul să joace în Ghencea derby-ul cu Dinamo, din etapa a doua a Ligii 1. Patronul roş-albaştrilor a tras un semnal de alarmă şi a venit cu detalii de ultimă oră de la negocierile purtate de Vali Argăseală cu oficialii Armatei.

Negocierile sunt în impas din cauza mai multor clauze pe care le-au cerut cei care administrează Stadionul Steaua. Una dintre acestea este includerea unei poliţe de un milion de euro pentru situaţia în care va fi deteriorată suprafaţa de joc.

Becali cere ca echipa lui să fie lăsată în Ghencea, pe arena de 100 de milioane de euro. FCSB – Dinamo este programat sâmbătă, de la ora 21:30, şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„O să-l sun azi sau mâine pe prim-ministrul Ciolacu”

„O să-l sun azi sau mâine pe prim-ministrul Ciolacu. O să-i zic: ‘Domnule, prim-ministru, eu știu că te-ai ținut de cuvânt în toate. Dar dacă nu te ascultă miniștii, n-o să fii un bun conducător’! Ce un milion, mă? Un gazon costă 200.000 de euro, nu un milion!

Eu nu ştiu care e treaba, care e nebunia asta. Mie mi-a spus primul ministru atunci, la Patriarhie, pe scenă: ‘Avem obligaţia şi datoria ca FCSB să joace în Ghencea’. Aşa mi-a spus. Omul a dat ordin şi s-a ţinut de cuvânt, s-a văzut. Ministrul Apărării a dat ordin mai departe, numai că nu se execută ordinele în România.

Da, executăm ordinul, dar punem o clauză pe care nu poate să o îndeplinească. Adică un milion de euro clauză pe un bun care costă 200.000. Dacă se strică gazonul poţi să îmi pui clauză să îl refac, să fie nou. Dar nu să dau un milion poliţă de asigurare. Dacă nu mă înşel numai în Olanda se poate pune poliţă de asigurare pentru gazon.

Asta dacă o fac, trebuie să o facă pentru toată lumea. Dar ei deja au închiriat pentru FRF, trebuie să fie acelaşi contract. Eu pot să răspund pentru suporteri sau orice om care vine la meci? Eu răspunde mine. Sau să nu folosesc numele de Steaua. Păi cum să nu folosesc numele de Steaua? Eu sunt Steaua, eu! Dacă nu aveam un proces… dar din moment ce miniştrii, generalii…

Ce nebunie în ţara asta, generali care apar la televizor şi nu au pic de demnitate. Subalternii nu respectă ordinul ministrului. Eu ce văd, din faptul că pus aceste clauze aberante, înseamnă că ceva nu e în regulă. Vali e acum acolo şi zice că se va descurca, că sunt de bună credinţă oamenii. Eu nu cred! Până la urmă se va sparge buboiul ăsta. Au trecut zece ani, au echipă de zece ani. Câţi bani au produs?”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și