Închide meniul

Gigi Becali vrea să-l transfere pe Andrei Burcă de la CFR Cluj: „M-ar interesa!” Cât este dispus să plătească patronul FCSB pentru fundaşul naţionalei

Viviana Moraru Publicat: 16 mai 2023, 19:13

Reclamă
Gigi Becali vrea să-l transfere pe Andrei Burcă de la CFR Cluj: „M-ar interesa! Cât este dispus să plătească patronul FCSB pentru fundaşul naţionalei

Gigi Becali i-a transmis un mesaj lui Darius Olaru

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă/ Profimedia

Gigi Becali vrea să-l transfere pe Andrei Burcă de la CFR Cluj. Patronul de la FCSB a pus ochii pe stâlpul din apărarea rivalilor, însă nu este dispus să plătească o sumă mult prea mare în schimbul acestuia. Becali a dezvăluit că va forţa transferul internaţionalului român, doar în cazul în care roş-albaştrii vor lua titlul în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit că vrea să facă mai multe transferuri la FCSB, în cazul în care echipa sa va deveni campioană. Pentru acest lucru, FCSB are nevoie de victorie în duelul cu Farul, duel care se va disputa duminică, de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

Gigi Becali vrea să-l transfere pe Andrei Burcă de la CFR Cluj

Gigi Becali a dezvăluit că este interesat de Andrei Burcă, fundaş care este titular în centrul apărării echipei naţionale. Patronul de la FCSB este conştient că nu poate să-l transfere cu uşurinţă pe stopperul de 30 de ani, deoarece Neluţu Varga nu-i va da drumul atât de uşor.

De asemenea, Gigi Becali a dezvăluit că este dispus să ofere maxim 500.000 de euro în schimbul lui Andrei Burcă, având în vedere că fundaşul este trecut de 30 de ani.

„Am pus ochii pe doi jucători din România, dar nu-i spun. Stați să luăm campionatul. Unul e atacant, unul e fundaș central.

Reclamă

M-ar interesa Burcă, dar nu poți să-l iei. Varga e om de afaceri, dar… Nu dau eu… Burcă are aproape 30 de ani. Eu dacă dau bani pe un jucător, o fac doar dacă pot lua acei bani dintr-un viitor transfer.

Dau maximum 500.000 de euro pe un jucător de 28-29 de ani, dacă am nevoie de el. Ca să dau 1 milion sau 1,5 milioane, trebuie să fie un jucător de 20-21 de ani. Trebuie să ai o strategie de afaceri.

De la Craiova nu poți să cumperi jucători. Rotaru e băiat deștept. Nu vinde un jucător dacă are valoare. Dacă un jucător costă un milion de euro, Rotaru cere 3″, a declarat Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali anunţă transferuri de milioane de euro la FCSB

Gigi Becali anunţă transferuri de milioane de euro la FCSB, dacă echipa din Berceni va câştiga titlul în Liga 1, după o pauză de opt ani. Patronul roş-albaştrilor nu va cumpăra de la Gigi Becali şi nu vrea să audă nici de o eventuală revenire a lui Denis Alibec.

„Dacă iau campionatul o să fac niște transferuri mari. Pe posturi acolo, nu o să dau acum nume. Dacă iau campionatul o să fac patru transferuri, cinci poate. Louis Munteanu nu este, nu am nevoie acolo, pentru că el joacă pe partea cu Tavi Popescu și cu Coman și nu e mai bun nici ca ăla, nici ca ăla.

Mazilu este jucător de viitor, pe mine mă interesează acum, repede. N-am spus că fac investiții de viitor și pentru a câștiga. În plus, pe Mazilu nici nu poți să-l iei că nu cred că Gică îl dă sub trei milioane. Și eu nu pot să dau trei milioane. Am dat pentru Coman, am dat două și unul pentru procente, dar… De la Hagi nu poți să iei acum.

Alibec ce? Are 30 și ceva de ani. Ar fi un jucător, dar nu vreau să vorbesc de atac. Nu mă interesează Alibec, avem meci cu Farul. Mă interesează fundași centrali și un singur atacant. Și eventual un mijlocaș mai creativ și mai agresiv. O să vedem atunci, mai întâi să luăm campionatul”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și