Închide meniul

Gigi Becali anunţă transferuri de milioane de euro la FCSB: „O să fac 4-5 transferuri”. Ce spune de revenirea lui Denis Alibec

Dan Roșu Publicat: 16 mai 2023, 12:58

Reclamă
Gigi Becali anunţă transferuri de milioane de euro la FCSB: „O să fac 4-5 transferuri. Ce spune de revenirea lui Denis Alibec

Gigi Becali anunţă transferuri de milioane de euro la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Profimedia Images

Gigi Becali anunţă transferuri de milioane de euro la FCSB, dacă echipa din Berceni va câştiga titlul în Liga 1, după o pauză de opt ani. Patronul roş-albaştrilor nu va cumpăra de la Gigi Becali şi nu vrea să audă nici de o eventuală revenire a lui Denis Alibec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dacă iau campionatul o să fac niște transferuri mari. Pe posturi acolo, nu o să dau acum nume. Dacă iau campionatul o să fac patru transferuri, cinci poate. Louis Munteanu nu este, nu am nevoie acolo, pentru că el joacă pe partea cu Tavi Popescu și cu Coman și nu e mai bun nici ca ăla, nici ca ăla.

Gigi Becali anunţă transferuri de milioane de euro la FCSB

Mazilu este jucător de viitor, pe mine mă interesează acum, repede. N-am spus că fac investiții de viitor și pentru a câștiga. În plus, pe Mazilu nici nu poți să-l iei că nu cred că Gică îl dă sub trei milioane. Și eu nu pot să dau trei milioane. Am dat pentru Coman, am dat două și unul pentru procente, dar… De la Hagi nu poți să iei acum.

Alibec ce? Are 30 și ceva de ani. Ar fi un jucător, dar nu vreau să vorbesc de atac. Nu mă interesează Alibec, avem meci cu Farul. Mă interesează fundași centrali și un singur atacant. Și eventual un mijlocaș mai creativ și mai agresiv. O să vedem atunci, mai întâi să luăm campionatul”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1, după victoria obţinută în derby-ul cu CFR Cluj, din etapa a 8-a a play-off-ului. Roş-albaştrii sunt la doi paşi de ridica trofeul, după o pauză de opt ani.

Reclamă

De opt ani aşteaptă echipa lui Gigi Becali să devină campioana României. Roş-albaştrii tocmai au obţinut al treilea succes la rând şi sunt aproape de a-şi îndeplini visul. În faţa a peste 42.000 de fani prezenţi pe Arena Naţională, jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii au obţinut trei puncte uriaşe.

FCSB a scos-o definitiv pe CFR Cluj din lupta pentru titlu şi mai duce un „război” doar cu liderul Farul. Urmează chiar meciul direct, de la Ovidiu, care va fi o adevărată „finală” a campionatului.

Roş-albaştrii sunt obligaţi să nu piardă în deplasarea cu Farul. În caz contrar, medaliile de campioni ajung la gâtul jucătorilor lui Gică Hagi. Dacă FCSB va reuşi să o învingă pe Farul, atunci devin mari favoriţi la titlu.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB poate spera la trofeul de campioană şi în cazul unei remize cu Farul, dar constănţenii rămân pe primul loc. Chiar şi la egalitate de puncte, echipa „Regelui” Hagi este campioană. FCSB a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Derby-ul Farul – FCSB, din etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 1, este duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și