Închide meniul

Gigi Becali vrea să-l transfere și pe Rachid Bouhenna, după Joyskim Dawa! Patronul FCSB își betonează defensiva

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 iunie 2022, 16:28

Gigi Becali vrea să-l transfere și pe Rachid Bouhenna, după Joyskim Dawa! Patronul FCSB își betonează defensiva

Gigi Becali și-a recuperat permisul de conducere

Gigi Becali este patronul FCSB / Hepta

Gigi Becali vrea să-l transfere și pe Rachid Bouhenna, plecat de la CFR Cluj, după ce s-a înțeles deja cu Valeriu Iftime pentru Joyskim Dawa. Latifundiarul din Pipera s-a pus pe treabă și este aproape să-și rezolve problemele din centrul defensivei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a rezolvat transferul lui Joyskim Dawa, de la FC Botoșani, dar nu se oprește aici. Potrivit gsp.ro, patronul FCSB vrea să mai aducă un fundaș central, pentru a umple complet „găurile” lăsate de plecările lui Paulo Vinicius și Andrei Miron, precum și de accidentarea de durată a lui Iulian Cristea.

Gigi Becali vrea să-l aducă și pe Rachid Bouhenna, după Joyskim Dawa

Conform sursei citate, Gigi Becali vrea să-l transfere pe Rachid Bouhenna, fundașul algerian pus pe liber de CFR Cluj la finalul sezonului. Latifundiarul din Pipera este pregătit să-i ofere lui Bouhenna un salariu de 12.000 de euro pe lună.

CFR a anunțat astăzi încetarea colaborării cu jucătorul de 30 de ani, adus vara trecută de la Sepsi:

„Mulțumim, Rachid Bouhenna! Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Rachid Bouhenna au ajuns la un acord privind încetarea colaborării. Îi mulțumim lui Rachid pentru munca depusă în tricoul echipei noastre și îi dorim multă baftă mai departe în carieră!”, a anunțat campioana.

Reclamă

Bouhenna a adunat 19 meciuri pentru CFR Cluj în stagiunea recent încheiată.

Reacţia lui Gigi Becali, după transferul lui Joyskim Dawa la FCSB

Gigi Becali şi Mihai Rotaru au făcut un pact de neagresiune pe piaţa transferurilor. Cei două au stabilit să nu negocieze pentru aceiaşi jucători. Joyskim Dawa era dorit de Rotaru la Universitatea Craiova, însă patronul oltenilor nu a finalizat negocierile.

În tot acest timp, CFR Cluj ar fi intrat pe fir, ceea ce l-a făcut pe Gigi Becali să acţioneze şi să îl transfere pe Dawa.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi pare rău de Mihai Rotaru, dar nu puteam să dormim amândoi pe noi. Eu l-am lăsat pe Mihai trei săptămâni să se miște, dar nu s-a mișcat și era să ne «frigem» amândoi. Aseară, finul Vulturar (n.r. impresarul Florin Vulturar) m-a sunat să îmi spună că Dawa e în negocieri cu CFR, iar eu i-am spus clar că nu aș vrea să mă bag peste Rotaru.

Mi-a zis că impresarul lui era deja prin Cluj. Atunci am zis să le-o fac ălora de la CFR cu tot riscul că se supără Rotaru pe mine. Decât să ne «ardă» CFR pe amândoi, atunci am zis să intru eu pe fir cu orice risc. Dacă nu îmi spunea finul Vulturar, Dawa era acum la CFR. O să mai aduc doar un fundaș central”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Pactul dintre Gigi Becali şi Mihai Rotaru

Gigi Becali a dezvăluit că a făcut un pact cu Mihai Rotaru în privinţa jucătorilor doriţi. Patronul FCSB îşi luase gândul, la un moment dat, de la transferul fundaşului care a ajuns, în cele din urmă, la FCSB.

Becali a oferit detalii despre discuţia pe care a purtat-o cu Mihai Rotaru. Conducătorul din Bănie îl vrea şi pe mijlocaşul Alexandru Isfan, de la FC Argeş, care era şi el sub radarul vicecampioanei FCSB.

„Foarte bine. Mi l-a propus el pe Dawa, dar nu mă interesează pe mine. Nu mă bag peste Mihai Rotaru. Am o înțelegere cu el, iar eu o respect.

Mi-a transmis că el îi vrea pe Dawa și Isfan la Craiova, iar eu nu mă mai interesez de acești jucători. Îl las pe Mihai Rotaru să îi oferteze el. O să caut eu pe alții„, spunea Gigi Becali pentru sursa mai sus citată.

 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și