Închide meniul

Gigi Becali vrea să transfere un brazilian la FCSB: „Are stilul lui Elton, e mingicar”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 22 septembrie 2023, 17:52

Gigi Becali vrea să transfere un brazilian la FCSB: Are stilul lui Elton, e mingicar”

Ce primă le pregăteşte Gigi Becali jucătorilor de FCSB

Gigi Becali, la o conferință de presă de la palatul din Aleea Alexandru / Hepta

Gigi Becali vrea să transfere un brazilian la FCSB. Patronul vicecampioanei caută noi întăriri pentru echipa pregătită de Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Remiza de la Sibiu, dintre Hermannstadt și FCSB, meci încheiat cu scorul de 2-2, l-a ambiționat pe patronul „roș-albaștrilor”. Acesta vrea să facă noi transferuri pentru a fi sigur că echipa sa va câștiga titlul de campioană, în acest sezon.

Gigi Becali vrea să transfere un brazilian la FCSB. Care este noua strategie a vicecampioanei

Florin Vulturar, impresarul de încredere al lui Gigi Becali, a transmis care este noua strategie de transferuri a FCSB-ului. Acesta a dezvăluit că echipa patronată de latifundiar monitorizează anumiți jucători din Brazilia și că dorește ca fotbaliștii pe care îi va transfera să fie cât mai tineri.

„Avem câțiva jucători, chiar acum am urmărit un brazilian foarte interesant, am vorbit de el. E un mijlocaș ofensiv. Nu vreau să se audă că după nici nu mă pot atinge de el. E un jucător mult peste nivelul Ligii I. Important este să poți să îi și aduci. Sunt jucători foarte buni și în Africa, Brazilia, Argentina.

Dar să fie la nivelul la care să ne putem atinge de el. Jucătorul brazilian este jucător de primă ligă, acum nu de la primele 6-7 echipe, undeva pe la echipele din mijloc. Poți să te atingi, poți să aduci cu procente, multe variante pe are noi le știm.

Reclamă

Target-ul e cât se poate de tineri. Brazilianul acesta e sub 30 de ani, un jucător foarte interesant. Are stilul lui Elton așa puțin, e mingicar”, a spus Florin Vulturar, pentru fanatik.ro.

Fotbalistul la care a făcut referire impresarul, Elton, a fost cumpărat de către echipa „roș-albastră” în luna ianuarie a anului 2007 de la formația braziliană Corinthians, pentru suma de 1,65 milioane de euro. Acesta a jucat doar 9 meciuri pentru echipa lui Gigi Becali, în care a reușit să marcheze un gol. A fost vândut în vara lui 2007 la Al-Nassr, pentru 500.000 de euro.

S-a retras din activitate în luna iulie a anului 2021, fiind legitimat ultima dată la Al-Hamriyah.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Vulturar a fost trimis în Africa de Sud de către Gigi Becali

De asemenea, impresarul care se ocupă de căutarea de talente pentru FCSB a vorbit și despre faptul că Gigi Becali l-a trimis în Africa de Sud, pentru a căuta noi fotbaliști. Interesul patronului pentru jucătorii de peste hotare a crescut, având în vedere faptul că Syiabonga Ngezana este considerat o lovitură importantă de către omul cu bani de la echipa „roș-albastră”.

„O să plecăm și în Africa de Sud, bine nu plecăm toți, plecăm 2-3. Și acum discutăm, să prindem mai multe meciuri, vreau să văd și 2-3 trialuri de la jucători mai tineri, de la academii. În primă fază vom sta maxim 2 săptămâni, după care vedem. Nu avem vreun target clar acum, momentan doar îi vedem. Nu se pune problema de un jucător anume.

Eu mă duc să văd piața, să văd ce găsesc. Să caut un atacant, sau orice jucător bun. Cele mai mari lipsuri în România sunt la atacanți și fundași centrali, în rest ne mai cârpim. Un atacant, doi atacanți, să găsim, să fie accesibili. Nici în Africa de Sud nu e ieftină piața”, a mai spus impresarul, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și