Închide meniul

Gigi Becali i-a lăudat pe Dawa şi Ngezana: „Foarte buni fundaşii centrali”. Ce spune despre aducerea unui atacant

Bogdan Stănescu Publicat: 18 septembrie 2023, 11:51

Reclamă
Gigi Becali i-a lăudat pe Dawa şi Ngezana: „Foarte buni fundaşii centrali. Ce spune despre aducerea unui atacant

Gigi Becali i-a lăudat pe Dawa şi Ngezana: "Foarte buni fundaşii centrali"

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Gigi Becali i-a lăudat pe Dawa şi Ngezana, după victoria FCSB-ului, în deplasare, cu Farul. Patronul roş-albaştrilor dă de înţeles că Vlad Chiricheş va avea probleme în a-şi recăpăta locul de titular atunci când va reveni pe gazon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a susţinut că penalty-ul dictat de Sebastian Colţescu în minutul 55, care a şi decis derby-ul cu Farul, a fost acordat corect.

Gigi Becali i-a lăudat pe Dawa şi Ngezana: „Foarte buni fundaşii centrali”

Foarte buni fundaşii centrali, m-am bucurat. (n.r.: O să aibă probleme să revină Chiricheş cu acest cuplu de fundaşi?) Nu ştiu ce o să fie, dar e sudat bine cuplul ăsta de fundaşi centrali.

Dacă nouă ne dă un 11 metri clar şi ei se supără că l-a dat şi nu ne dau jucători e treaba lor. Louis Munteanu nu e al lor. Dacă s-au supărat, problema lor. Dar nu vreau să vorbesc. Mai ales de Hagi nu vorbesc.

(n.r.: dacă mai ia un atacant) Să vedem în iarnă. Avem atacant. Compagno îşi face datoria. Munceşte foarte mult, aleargă foarte mult, protejează bine. E adevărat că nu este el cu ‘varza’ familiarizat (n.r.: râde), dar protejează bine, sare bine la cap. Sunt mulţumit de Compagno. Dacă nu eram mulţumit nu juca, stătea pe bară.

Reclamă

Sunt foarte mulţumit de Djokovic. Să ştiţi un lucru. Noi o să jucăm din 3 în 3 zile. Dacă sunt unii mai deştepţi ca noi, problema lor. Poate ştiu să facă mai bine ca noi. Noi jucăm o repriză unul, o repriză altul. Ca să joace şi unul şi altul. Mai jucăm o repriză cu Compagno, o repriză cu David Miculescu. Că am dat bani pe el (n.r.: pe David Miculescu), trebuie să joace şi ăla.

„Tot CFR e contracandidata la titlu”

E o strategie mai amplă de aplicat la FCSB. Tavi joacă pentru că nu putem să îl lăsăm să cadă.

O să vezi cum o să joace Djokovic titular, o să iasă probabil la pauză. Jucăm din 3 în 3 zile, e o strategie. Poate sunt alţii mai deştepţi, dar eu zic că dacă am 5 schimbări, de ce să nu mă folosesc de prospeţime? Sunt idiot? Bine, nu-i schimb pe toţi odată.

Reclamă 4 / 0/3

De ce să nu mă folosesc de putere? Poate greşesc, dar uite că îmi iese. Tot CFR e contracandidata. Ziceam că Craiova, dar tot CFR. Să vedem astăzi CFR. Dacă pierde sau pleacă doar cu un punct de la Petrolul, atunci sunt amândouă acolo (n.r.: CFR şi Universitatea Craiova).

Vreau anul ăsta să nu mai avem probleme. Să facă adrenalina ceilalţi, că sunt deştepţi. Să facă CSA adrenalină, care e treaba? Eu nu mai vreau adrenalină că am 65 de ani şi am consumat-o. Vreau linişte, vreau pace, adrenalina e război în inimă”, a declarat Gigi Becali, la Palat, după Farul – FCSB 0-1.

Gigi Becali, verdict despre penalty-ul controversat din Farul – FCSB: „E clar ca lumina zilei! Trebuia să-i rupă piciorul?”

Gigi Becali a oferit un verdict, după penalty-ul controversat din Farul – FCSB 0-1. Patronul roş-albaştrilor a declarat că Sebastian Colţescu a luat decizia corectă atunci când a dictat lovitură de la 11 metri, fiind convins că Adrian Şut a fost faultat de Tudor Băluţă.

FCSB a înregistrat cea de-a şaptea victorie din Liga 1, fiind lider în continuare, şi după etapa a noua. Gigi Becali s-a declarat mulţumit de acest aspect, dorind ca echipa sa să aibă un avans de minimum 15 puncte, faţă de ocupanta locului secund.

„Mai avem şi un meci în minus. Vreau să ne distanţăm, să ajungem la 10-15 puncte distanţă de locul doi, să nu avem emoţii. Vreau să jucăm relaxaţi. De penalty, toată lumea vorbeşte… fiecare îşi dă cu părerea, şi specialist, şi nespecialist.

Dacă sunt în careu, şi cineva întinde piciorul, şi dă peste piciorul meu, şi cad, că Şut nu a căzut teatral…dacă se întâmplă asta, e 11 metri clar. Nu vreau să mă mai cert cu nimeni.

„Toată lumea e împotriva mea”

Îmi dă în picior, cad, e 11 metri clar. Sunt obişnuit, că toată lumea e împotriva mea. E 11 metri clar, că nu poate să mai alerge…vrei să-i rupă piciorul. I-a dat în picior, puţin cât i-a dat, dar a căzut.

Reclamă

Lumea nu e împotriva mea, nu-i concentrat ceva împotriva mea. Sunt oameni care mă iubesc, şi unii mă urăsc şi mă invidiază şi văd totul în întuneric. E clar ca lumina zilei.

De ce să fie consultat VAR-ul. Dacă nu era, atunci da. VAR-ul nu s-a implicat. De ce să mai intervină dacă vede că-i dă în picior. E sau nu? Păi uşor sau greu, e 11 metri! De ce n-a zis Ilie Dumitrescu? Dacă-i dă în picior, ce vrei mai mult?

(N.r. despre Gică Hagi) Nu mă întrebaţi nimic de Gică. Nu vorbesc nimic, nici de echipa lui. Nu mai vreau să mă cert. Cât pot cu ceilalţi, dar cu Gică nu. El are problema lui, eu o am pe a mea. Dacă-ţi dă în picior, e 11 metri, atât ştiu. Nu vorbesc despre supărările lor. Fiecare om se supără. Eu văd şi spun ce văd, Băluţă i-a dat în picior lui Şut.

Toată lumea s-a obişnuit ca FCSB să fie ciupită. Când ni se dă ceva normal, se pare că e ceva anormal. S-a dat ceva normal. Nu mai e furată FCSB. Nu vrea Colţescu să fure FCSB. Dacă îl întrebaţi şi acum, la fel zice. Şi arbitrii internaţionali, dacă îi întrebaţi…Doar Feşnic poate, că el cred că a avut ceva cu mine. Kovacs nici el nu are, doar dacă e CFR Cluj în luptă”, a mai declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

 

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:51 VIDEOSlovacia – Kazahstan a fost LIVE în AntenaPLAY. Danemarca – Canada, de la 17:20. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 15:50 Gicu Grozav, aproape de un transfer uluitor la Universitatea Craiova! Șoc uriaș pentru Petrolul. Anunțul momentului 15:48 VIDEOCarlo Ancelotti a făcut show la parada lui Real Madrid! L-a invitat la dans pe Camavinga în fața a zeci de mii de fani 15:26 „Numere de top!” Ce notă i-au oferit italienii lui Dennis Man după sezonul de vis de la Parma! 14:48 Florin Manea a dat cărțile pe față, după ce englezii au anunțat plecarea lui Radu Drăgușin de la Tottenham: „Interes există!” 14:40 FC Porto – Boavista (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Benfica joacă de la 20:00. Programul zilei din Liga Portugal 14:24 Gestul uriaș făcut de Gigi Becali, pentru un fost jucător al lui Dinamo: „Atât timp cât voi trăi, va avea respectul meu!” 14:18 Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB! Cum poate avea șanse în preliminariile Ligii Campionilor 14:00 West Brom – Southampton, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY (16:15)! Norwich, egal cu Leeds la barajul de promovare în Premier League 13:52 Irina Begu, victorie uriașă în fața lui Elise Mertens la turneul de la Roma! S-a calificat în optimi după un succes în 2 seturi Vezi toate știrile
Citește și