Închide meniul

Gigi Becali vrea să transfere un jucător de naţională la FCSB! Fundaşul pe care a pus ochii patronul roş-albaştrilor

Viviana Moraru Publicat: 2 septembrie 2023, 23:14

Reclamă
Gigi Becali vrea să transfere un jucător de naţională la FCSB! Fundaşul pe care a pus ochii patronul roş-albaştrilor

S-a aflat cine va arbitra derby-ul Dinamo - FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali vrea să transfere la FCSB un jucător cu prezenţe la naţională. Patronul roş-albaştrilor a pus ochii pe Cristi Ganea, fundaş stânga care evoluează în prezent la Panathinaikos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica anunţa în urmă cu câteva zile faptul că FCSB s-a reprofilat rapid, după ce nu a putut să-l transfere pe Marius Ştefănescu de la Sepsi. MM a declarat că roş-albaştrii ţintesc să transfere un fundaş stânga.

Gigi Becali vrea să transfere un jucător de naţională la FCSB

Conform playsport.ro, Cristi Ganea este pe „radarul” celor de la FCSB. Fundaşul de 31 de ani poate reveni în Liga 1 în acest sezon, însă totul depinde de decizia oficialilor de la Panathinaikos, echipă la care acesta evoluează.

Grecii trebuie să se decidă dacă îi dau voie lui Cristi Ganea să plece liber de contract de la echipă, pentru a semna cu FCSB.

Cristi Ganea a fost transferat de Panathinaikos în vara lui 2022, după ce acesta a rămas liber de contract, ca urmare a despărţirii de Aris Salonik.

Reclamă

Ganea a evoluat la Farul timp de trei sezoane, între 2015 şi 2018, pe vremea când echipa se numea Viitorul. Acesta a reuşit să câştige titlul alături de Gică Hagi în 2017, iar în iarna lui 2019 era vândut de „Rege” la Athletic Bilbao în schimbul sumei de 1 milion de euro.

La Bilbao, Ganea a evoluat doar jumătate de sezon, fiind împrumutat la Numancia, şi ulterior a revenit la Viitorul pentru o jumătate de sezon, în iarna lui 2020.

La FCSB, Cristi Ganea ar urma să-i facă concurenţă pentru postul de fundaş stânga lui Risto Radunovic. Muntenegreanul a fost titular incontestabil în flancul stâng al defensivei roş-albastre, în ultimele sezoane.

Reclamă 4 / 0/3

La echipa naţională, Cristi Ganea a bifat opt meciuri, în perioada 2017 – 2021. Acesta a fost debutat în de Cristoph Daum, într-un meci amical cu Chile.

Marius Ştefănescu nu va mai ajunge la FCSB! Roş-albaştrii au pus ochii pe alt jucător

FCSB vrea să transfere un alt jucător, după ce Marius Ştefănescu nu va mai ajunge la gruparea roş-albastră. Mihai Stoica a anunţat că un fundaş stânga este dorit la formaţia vicecampioană.

Managerul general de la FCSB a declarat că Marius Ştefănescu îi făcea concurenţă pe post lui Octavian Popescu la formaţia vicecampioană, astfel că transferul său pică.

În acest context, Mihai Stoica a declarat că un fundaş stânga este dorit la formaţia vicecampioană, pentru a-i face concurenţă pe post lui Risto Radunovic.

„Nu prea mai e o ţintă (n.r. – Marius Ştefănescu). A apărut între timp varianta de fundaş stânga (n.r. – Ştefănescu urma să fie folosit şi fundaş stânga). Ne-am retras din cursă, e scump, foarte scump. Peste 1 milion, o sumă mare pentru un jucător bun, dar când dai mulţi bani pentru el te gândeşti vei câştiga mai mult de pe el?

Gigi plusase şi se dusese la 1.2 milioane. Nu e 1 milion, e mai mult. Ştefănescu acum venea pe o poziţie… E un jucător bun, indiscutabil, dar ce să joace? Undeva în partea dreaptă, atacant lateral dreapta, iar Octavian Popescu ce joacă? Octavian e un jucător care are 20 de ani şi care a demonstrat că poate face diferenţa şi din poziţia aia. Când se va obişnui, va fi altceva”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan, învinsă de Lee Ho Ching. Meciul a fost LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și