Închide meniul

Marius Ştefănescu nu va mai ajunge la FCSB! Mihai Stoica anunţă un alt transfer: „A apărut varianta asta!”

Viviana Moraru Publicat: 1 septembrie 2023, 19:34

Reclamă
Marius Ştefănescu nu va mai ajunge la FCSB! Mihai Stoica anunţă un alt transfer: „A apărut varianta asta!

"Telenovela" transferului lui Marius Ştefănescu la Rapid s-a încheiat, după decizia luată de Sepsi

Marius Ştefănescu, în timpul unui meci la Sepsi/ Profimedia

FCSB vrea să transfere un alt jucător, după ce Marius Ştefănescu nu va mai ajunge la gruparea roş-albastră. Mihai Stoica a anunţat că un fundaş stânga este dorit la formaţia vicecampioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Ştefănescu a fost dorit cu inistenţă de Gigi Becali, iar patronul de la FCSB a făcut o ofertă de 1,2 milioane de euro în schimbul jucătorului.

Marius Ştefănescu nu va mai ajunge la FCSB! Roş-albaştrii au pus ochii pe alt jucător

Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB s-a retras din cursa pentru semnătura lui Marius Ştefănescu. MM a dezvăluit că jucătorul era mult prea scump pentru roş-albaştrii, chiar şi în ciuda calităţilor sale.

Managerul general de la FCSB a declarat că Marius Ştefănescu îi făcea concurenţă pe post lui Octavian Popescu la formaţia vicecampioană, astfel că transferul său pică.

În acest context, Mihai Stoica a declarat că un fundaş stânga este dorit la formaţia vicecampioană, pentru a-i face concurenţă pe post lui Risto Radunovic.

Reclamă

„Nu prea mai e o ţintă (n.r. – Marius Ştefănescu). A apărut între timp varianta de fundaş stânga (n.r. – Ştefănescu urma să fie folosit şi fundaş stânga). Ne-am retras din cursă, e scump, foarte scump. Peste 1 milion, o sumă mare pentru un jucător bun, dar când dai mulţi bani pentru el te gândeşti vei câştiga mai mult de pe el?

Gigi plusase şi se dusese la 1.2 milioane. Nu e 1 milion, e mai mult. Ştefănescu acum venea pe o poziţie… E un jucător bun, indiscutabil, dar ce să joace? Undeva în partea dreaptă, atacant lateral dreapta, iar Octavian Popescu ce joacă? Octavian e un jucător care are 20 de ani şi care a demonstrat că poate face diferenţa şi din poziţia aia. Când se va obişnui, va fi altceva”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Laszlo Dioszegi, reacţie despre plecarea lui Ştefănescu la FCSB

Laszlo Dioszegi a avut o reacţie despre plecarea lui Ştefănescu la FCSB, imediat după eliminarea celor de la Sepsi din Conference League. Laszlo Dioszegi a mai dezvăluit că i-a felicitat pe jucători după Bodo/Glimt – Sepsi 3-2.

Reclamă 4 / 0/3

Laszlo Dioszegi a vorbit despre viitorul lui Marius Ştefănescu şi a spus că este dispus să refuze o sumă uriaşă. Acesta este dorit şi de Gigi Becali la FCSB.

„Eu am intrat în vestiarul băieţilor noştri şi le-am zis o singură propoziţie: „Sunt mândru de voi!” Asta le-am zis. Putem să părăsim stadionul cu capul în sus. Trebuie să scoatem pălăria în faţa băieţilor. Au luptat 120 de minute. Dacă nu aveau lovitura de la 11 metri, probabil că ajungeau la penalty-uri. Per total cred că am ieşit cu capul sus şi cred că Bodo/Glimt este o echipă foarte bună. Am zis că nu îmi doresc să vindem niciun jucător.

În momentul de faţă, Ştefănescu este jucătorul nostru şi va fi până în iarnă. Nu banii nu sunt totul. Trebuie să înţeleagă toţi că omogenitatea clubului contează mult. Dacă FCSB ne dă un milion, spunem nu. Sunt nişte bani care ne-ar prinde bine. Ştefănescu vrea să rămână la noi”, a spus Laszlo Dioszegi la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni Vezi toate știrile
Citește și