Închide meniul

„S-a încheiat!” Primul transfer de Champions League ratat de Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul în Liga 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 aprilie 2024, 10:35

Reclamă
„S-a încheiat! Primul transfer de Champions League ratat de Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul în Liga 1

Primul transfer de Champions League ratat de Gigi Becali

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Acesta este primul transfer de Champions League ratat de Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat matematic titlul în Liga 1. Latifundiarul din Pipera a încercat să aducă un jucător de la Gică Hagi, dar răspunsul primit de oficialii Farului l-au făcut să încheie orice negoccieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat că îşi doreşte să aducă 8 jucători în pauza competiţională, pentru a se lupta cu şanse la calificarea în grupele Ligii Campionilor. Omul de afaceri a recunoscută că a făcut deja o ofertă oficială pentru Mihai Popescu.

Primul transfer de Champions League ratat de Gigi Becali

Fundaşul în vârstă de 30 de ani nu va mai ajunge la FCSB. Totul după ce Gică Popescu a cerut mai mulţi bani decât îşi doreşte să plătească patronul roş-albaştrilor. Mihai Stoica a confirmat că nu mai există nicio şansă ca Mihai Popescu să ajungă la campioana României.

E încheiată. La momentul ăla, am oferit o sumă, Farul a zis 400.000 şi s-a încheiat. Ne orientăm spre alte piste, iar una dintre ele poate să fie Ovidiu Popescu. Ar fi ideal să avem un fundaş lateral care să poată juca şi central„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

În vârstă de 30 de ani, Mihai Popescu a jucat în 42 de meciuri pentru Farul în acest sezon, în toate competiţiile. A înscris un gol şi a oferit 3 pase decisive. Între 2013 şi 2020 a jucat pentru Dinamo.

Reclamă

Gigi Becali era dispus să achite 300.000 de euro pentru Mihai Popescu

Patronul FCSB-ului recunoscuse că a făcut o propunere oficială pentru Mihai Popescu, dar contraoferta primită de la rivali i-a pus capac.

Am vorbit de Mihai Popescu, am făcut ofertă de 300 de mii, iar Gică Popescu a cerut 400 de mii de euro plus Haruţ. Adică 1,1 milioane de euro în total, 400 de mii, plus Haruţ de 700 de mii de euro cât am dat eu pe el. Mie nu-mi convine să dau atâţia bani pe un jucător de 31 de ani”, a spus Gigi Becali imediat după FCSB – Farul 2-1.

Gigi Becali îl vrea şi pe golgheterul Farului, Louis Munteanu. Poartă deja discuţii cu oficialii Fiorentinei pentru atacantul de 21 de ani. Italienii cer 1.500.000 de euro, dar patronul FCSB-ului încearcă să reducă drastic preţul.

Reclamă 4 / 0/3

Hagi a fost întrebat, la începutul lunii, despre şansele ca Mihai Popescu şi Louis Munteanu să ajungă la FCSB. A avut atunci o reacţie categorică.

(Munteanu şi Popescu, la FCSB?) Să vorbim în perioada asta de ce se va întâmpla în vară mi se pare greşit, să nu fiu profesional (n.r. reacţie nervoasă a lui Gică Hagi)„, a răbufnit managerul tehnic al Farului.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 LIVE TEXTReal Madrid – Alaves se joacă ACUM! Ianis Hagi este titular în meciul de pe Santiago Bernabeu 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 22:28 LIVE TEXTTottenham – Manchester City se joacă ACUM! Radu Drăguşin, titular în duelul crucial pentru titlu! Intervenţie uriasă a românului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” 21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros Vezi toate știrile
Citește și