Închide meniul

Gigi Becali vrea un nou jucător de la Gică Hagi! Patronul FCSB, gata de o nouă lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 august 2022, 11:19

Gigi Becali vrea un nou jucător de la Gică Hagi! Patronul FCSB, gata de o nouă lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor

Gigi Becali vrea un nou jucător de la Gică Hagi

Gigi Becali, vorbind la telefon / as.ro

Gigi Becali vrea un nou jucător de la Gică Hagi! Patronul FCSB a pus ochii pe Alexi Pitu (20 de ani), jucător pentru care a făcut deja o ofertă concretă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a luat în această vară de la Gică Hagi pe Eduard Radaslavescu şi pe Radu Boboc. Becali a mai pus ochii pe o „perlă” de la Farul Constanţa.

Gigi Becali vrea un nou jucător de la Gică Hagi

Gigi Becali vrea să îl aducă la FCSB pe Alexi Pitu. Becali a făcut şi o ofertă concretă pentru jucător. 800.000 de euro a fost suma ofertă de Becali pentru Pitu, anunţă digisport.ro. Conform sursei citate, Gică Hagi a refuzat această primă ofertă.

Negocierile legate de transferul lui Alexi Pitu vor continua şi zilele următoare. Totul depinde de calificarea celor de la FCSB în grupele Conference League. În cazul unei eliminări în faţa celor de la Viking, Becali nu ar mai fi tentat să investească bani în transferuri.

Alexi Pitu este cotat la 600.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Reclamă

Gică Hagi visează la titlu după ce a dus Farul pe primul loc în clasament

Gică Hagi a făcut anunțul momentului la finalul meciului Farul – FC Voluntari, scor 2-1, din etapa a 6-a a Ligii 1. „Regele” nu s-a mai ascuns după ce a ajuns pe primul loc în campionatul României.

Chiar dacă a ferit să vorbească că echipa lui se luptă pentru titlu, Hagi și-a schimbat discursul după ce jucătorii săi au revenit de la 0-1 și au obținut toate punctele. Denis Alibec (46) și Larie (80) au marcat în victoria de la Ovidiu.

Clubul nostru nu are bani. Nu uitaţi asta. Toţi din România trebuie să ştie. Noi trebuie să luăm jucători care nu sunt în cea mai mare formă. Nu avem bani. E fundamental. Fără asta… Eu decid, nu e nevoia lor.

Reclamă 4 / 0/3

E o provocare pentru noi, au arătat ca sunt foarte buni, au fost cei mai buni, sunt campioni, au în sânge asta. Eu trebuie să îi pun din punct de vedere fizic şi mental. Pentru că trebuie să se adapteze la jocul nostru.

Am încredere în potenţialul nostru, cred că arătăm bine. Am văzut că nu spuneţi că am jucat cu fotbalişti născuţi în 2003, 2004, 2005, dar e normal la Hagi. Avem cea mai bună academie din ţară. Orice copil bun pleacă, aşa trebuie să se întâmple, dar nu răspund eu pentru ce se întâmplă apoi. La Constanţa e un proiect frumos, care are finalitate. Ei trebuie să plece, după nu răspund eu ce se întâmplă după.

Când se întorc la mine, devin iar cei mai buni. Chiar ştim să îi aducem pe drumul care trebuie. Suntem la începutul proiectului, sper ca toată lumea să vină. Sper să vină stadionul. Să ajungem să ne batem la titlu.

Programul lui de recuperare. Sunt multe. Se antrenează la echipa lui. Încearcă să se recupereze. Are răbdare, pentru că e controlat de doctori. Sperăm cât mai repede să revină. Nu se poate estima perioada. El e acolo. Nu există o dată când va reveni. Depinde corpul lui cum va reacţiona”, a declarat Gică Hagi la finalul meciului, anunță orangesport.ro.

Farul are 12 puncte după primele 6 etape. Are același număr de puncte cu Rapid, dar un golaveraj superior. Pentru constănțeni urmează un program „de foc”. Etapa viitoare vor juca împotriva campioanei en-titre CFR Cluj, după care își încearcă forțele cu FCSB și Universitatea Craiova.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! Vezi toate știrile
Citește și