Închide meniul

Gigi Becali, reacţie uluitoare după scandalul în care a fost implicat Săpunaru: „Lasă să-i rupă ăla capul, să vadă cum e bătaia!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 septembrie 2022, 19:37

Gigi Becali, reacţie uluitoare după scandalul în care a fost implicat Săpunaru: „Lasă să-i rupă ăla capul, să vadă cum e bătaia!

Gigi Becali, propunere şocantă pentru Cristian Săpunaru

Gigi Becali, la Palat / Hepta

Gigi Becali, reacţie uluitoare după scandalul în care a fost implicat Săpunaru. Patronul FCSB e de părere că Săpunaru ar trebui să fie lăsat să se bată ca să vadă pe pielea lui cum e „bătaia”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi-a continuat discursul şocant şi a spus că e dispus să îi aducă un boxer lui Săpunaru ca să se lupte.

Gigi Becali, reacţie uluitoare după scandalul în care a fost implicat Săpunaru

„Lasă-l o dată să vadă cum e bătaia și după aia să vezi dacă mai sare. Lasă să-i rupă ăla capul, îi aduc eu

Așa bătaie fac și eu dacă mă desparte cineva, mă bat și eu cu 100 așa. Nu mă interesează pe mine de Rapid și Săpunaru, dar suntem toți aici și trebuie să înțeleagă că e fotbal. Dacă vrea îi aduc eu un boxer și se bate. Nu ai văzut că ei mereu instigă galeriile, joacă, mă, fotbal”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Imagini compromițătoare cu Cristi Săpunaru după FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0

Au apărut noi imagini compromițătoare cu Cristi Săpunaru după meciul FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0: căpitanul a fost surprins în timp ce îi scuipă pe fanii olteni.

Reclamă

Noi imagini apărute după meciul de la Târgu Jiu arată că Cristi Săpunaru s-a îndreptat cu furie către galeria lui FC U Craiova 1948 și a scuipat înspre o parte din suporterii olteni.

Gestul lui Cristi Săpunaru este reptat de și de portarul de rezervă al Rapidului, Virgil Drăghia.

INTRĂ AICI SĂ VEZI IMAGINIILE COMPROMIȚĂTOARE CU CRISTI SĂPUNARU

Reclamă 4 / 0/3

Finalul meciului FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0 a produs un scandal monstru. Săpunaru a sărit la bătaie cu un personaj din anturajul lui Adrian Mititelu. Este vorba despe „Poștașu’”, un fan celebru printre suporterii lui FC U Craiova.

Săpunaru s-a încăierat cu persoana respectivă în zona vestiarelor și a fost ținut cu greu de oamenii Rapidului.

Cristi Săpunaru, război total cu Mihai Stoica, după bătaia de la finalul meciului cu FC U Craiova

Cristi Săpunaru, război total cu Mihai Stoica, după bătaia de la finalul meciului cu FC U Craiova. Căpitanul Rapidului i-a răspuns lui Mihai Stoica, cel care a spus că doar „tranchilizat putea fi oprit”.

Cristi Săpunaru a explicat cum s-a ajuns la scandalul uriaș de la finalul partidei cu FC U Craiova, atunci când căpitanul Rapidului a sărit la bătaie. Mai mult, Săpunaru și-a cerut scuze Jandarmeriei după insultele de la finalul derby-ului.

În primul rând vreau să îmi cer scuze jandarmeriei pentru că am crezut că ei au dat cu spray-uri. Nu au fost ei, au fost stewarzii care au dat cu spray-uri și din cauza lor nu am putut să jucăm din  minutul 84 până în minutul 90. În al doilea rând. Am văzut că sunt mulți doritori de scandal care vor să mă denigreze. Haideți să vă explic și eu varianta noastră. E numai varianta lor. Vă spun ce s-a întâmplat. Am stat cu galeria noastră, am cântat cu galeria noastră. Am venit spre vestiare. Spre vestiare la tunel, unde ar trebui să fie un tunel să intre jucătorii, era omul care a intrat pe teren și i-a aruncat cu fularul în nas lui Claudiu Niculescu. Nu pot să îi spun numele că nu mă interesează. A aruncat cu apă pe noi, a aruncat cu sticle pe noi, a aruncat cu țigări pe noi. Eu de aia m-am enervat.

Nu am avut nicio treabă cu jucătorii sau cu oficialii Craiovei, așa cum spune domnul Mititelu. M-am întors pe teren, că am vrut să mă cert cu el… Când m-am întors pe teren, a apărut o persoană care nu știu cine este, fără ecuson. Acum, sincer, poate să aibă un cuțit în mână și mi-l bagă în piept. Cine plătește pentru asta? Plânge familia acasă. Cine plătește? Că noi sunt vandali, suntem noi nebuni. Atunci când o să vină domnul Mititelu pe Giulești, o să vin și eu cu 20 de prieteni și să stea el pe tunel. E normal așa ceva? La tunel nu a stat niciun steward.

Ei s-au ocupat de galeria noastră. Același lucru s-a întâmplat și la pauză: scuipați, apă peste noi, înjurături. Cei care spun la televizor că sunt eu nebun și am probleme, mai ales valetul de la Palat. Eu nu vorbesc cu valeții, nu pot să le răspund valeților pentru că nu sunt de teapa mea. Să își vadă de treaba lor. Filmarea care s-a dat la televizor e o minciună. Eu nu am dat în el, nu am nicio treabă cu el. Nu am dat în nimeni. Sută la sută am fost provocați tot meciul„, a fost discursul devastator al lui Cristi Săpunaru.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și