Închide meniul

Gigi Corsicanu confirmă că noul antrenor al lui Rapid e Cristiano Bergodi: „Domnul Şucu mi-a spus că nu îl doreşte pe Şumudică”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 iulie 2023, 23:14

Reclamă
Gigi Corsicanu confirmă că noul antrenor al lui Rapid e Cristiano Bergodi: Domnul Şucu mi-a spus că nu îl doreşte pe Şumudică”

Gigi Corsicanu, reacţie vehementă după ce Daniel Niculae a fost săltat de mascaţi

Gigi Corsicanu, la un meci al Rapidului / Hepta

Gigi Corsicanu a confirmat că noul antrenor al Rapidului e Cristiano Bergodi. Fostul lider al galeriei rapidiste s-a arătat foarte supărat că Marius Şumudică nu va antrena echipa giuleşteană sezonul viitor, după plecarea lui Adi Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Corsicanu a precizat că Dan Şucu a luat decizia numirii lui Cristiano Bergodi.

Gigi Corsicanu confirmă că noul antrenor al lui Rapid e Cristiano Bergodi: „Domnul Şucu mi-a spus că nu îl doreşte pe Şumudică”

”Eu vreau să fiu sincer și curat, să înțeleagă toată lumea. Datoria mea morală este să le spun adevărul. Nu am vrut să intru ca să nu se supere domnul Șucu. Am avut o discuție cu dânsul mai devreme și mi-a spus că nu îl vrea pe Șumudică. Argumentul este că Șumudică este certat cu Daniel Niculae. Mă sună sute de mii de fani și mă întreabă de ce nu vine Șumudică la Rapid. Sunt discuții bărbătești, el e supărat de când fiul său nu a fost lăsat să vină atunci la Rapid. Sunt niște chestii peste care nu pot trece. Am încercat să-i explic lui Daniel Niculae, trebuia să-l învețe pe domnul Șucu ce înseamnă Giuleștiul. 

Domnul Șucu, prin ceea ce face acum, vrea să schimbe tradiția de peste 70 de ani. Domnul Șucu încearcă să ne schimbe și pe mine mă deranjează asta. Nu putem să stăm cuminți cum face dânsul, afacerile sunt afaceri, dar trebuie să respecte și dânsul istoria Rapidului și a suporterilor. Sunt multe chestii, lucrurile sunt mult mai profunde. Aceste lucruri i le-am spus domnului Șucu, dar el luase deja decizia. Bergodi cred că era în așteptare de mult, din această cauză cred că nu și-a prelungit contractul cu Sepsi. 

Cred că nu erau mulțumiți de sistemul tactic pe care Mutu îl voia. Nico voia spectacol, rapidiștii vor să facă spectacol. 

Reclamă

Indiferent de ce se întâmplă acum, nu vreau să se interpreteze că punem piedică și intervenim peste patroni. Trebuie să înțelegem că Rapidul este al nostru, aici suntem din tată în fiu. Trebuie să respecți religia rapidiștilor! 

Noi aveam așteptări mult mai mari. Aveam o șansă anul ăsta, dacă eram mult mai atenți aveam o șansă să câștigăm campionatul. Am fost atât de slab pregătiți, încât le-am dat titlul celor de la Farul. 

Noi trebuia să avem pregătiți 5-6-7 jucători care trebuiau să știe că vin deja la Rapid. Nu se lucrează profesionist așa cum zice domnul Șucu.

Reclamă 4 / 0/3

Poate se întâmplă o minune și prin ce am zis acum să îl aducă pe Marius Șumudică”, a declarat Gigi Corsicanu pentru digisport.ro.

Marius Şumudică, după ce s-a aflat că Bergodi a semnat cu Rapid: „Îi urez baftă, există un grup care nu mă doreşte”

Marius Şumudică a reacţionat după ce s-a aflat că Bergodi a semnat cu Rapid. Liber de contract, antrenorul a mărturisit că i-ar fi plăcut să antreneze formaţia lui de suflet.

Marius Şumudică le-a mulţumit celor care l-au lăudat şi a susţinut că există un grup care nu îl doreşte la Rapid.

Aceleaşi informaţii le am şi eu (n.r.: că a semnat Bergodi). Le mulţumesc celor care au vorbit de mine la superlativ: Dani Coman, Dinu Gheorghe, Florin Prunea, Ionel Dănciulescu. Suporterilor trebuie să le mulţumesc. Am văzut că eram favorit să preiau Rapidul. Din informaţiile pe care le am, a semnat Cristiano Bergodi. Îi urez baftă, să reuşească, să termine în primele 3, dacă nu să ia titlul.

Am avut o discuţie cu Daniel Niculae, m-a sunat că nu are nimic împotriva mea, să fim ok, că îşi doreşte să ia campionatul cu cineva care are sânge vişiniu, ca şi el.

După 15 minute am înţeles că au semnat cu Cristiano Bergodi. Am înţeles că au vorbit şi cu Daniel Pancu.

Senzaţia a fost că Daniel Niculae nu ar avea nimic împotrivă, dar există un grup care nu mă doreşte la Rapid.

Reclamă

Nici nu ştiu cum să mă exprim. Nici nu ştiu ce simt în momentul de faţă. Rar mi-a fost dat să aud ca un om ca Prunea să vorbească aşa de mine. Danciu, la fel. Hai, că Dani Coman a lucrat cu mine. Prea multă pozitivitate din partea unora şi o adversitate din partea altora. Nu m-am propus la Rapid, dar am simţit că planetele se aliniaseră. Eram liber de contract, ştiam de Mutu de câteva zile (n.r.: că va pleca).

A fost această şansă de a antrena Rapidul, conducerea a decis, mai departe, le urez baftă”, a declarat Marius Şumudică pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și