Închide meniul

Marius Şumudică, după ce s-a aflat că Bergodi a semnat cu Rapid: „Îi urez baftă, există un grup care nu mă doreşte”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 iulie 2023, 22:45

Reclamă
Marius Şumudică, după ce s-a aflat că Bergodi a semnat cu Rapid: Îi urez baftă, există un grup care nu mă doreşte”

Marius Şumudică, după ce s-a aflat că Bergodi a semnat cu Rapid

Marius Şumudică, după un meci / Hepta

Marius Şumudică a reacţionat după ce s-a aflat că Bergodi a semnat cu Rapid. Liber de contract, antrenorul a mărturisit că i-ar fi plăcut să antreneze formaţia lui de suflet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică le-a mulţumit celor care l-au lăudat şi a susţinut că există un grup care nu îl doreşte la Rapid.

Marius Şumudică a reacţionat după ce s-a aflat că Bergodi a semnat cu giuleştenii

Aceleaşi informaţii le am şi eu (n.r.: că a semnat Bergodi). Le mulţumesc celor care au vorbit de mine la superlativ: Dani Coman, Dinu Gheorghe, Florin Prunea, Ionel Dănciulescu. Suporterilor trebuie să le mulţumesc. Am văzut că eram favorit să preiau Rapidul. Din informaţiile pe care le am, a semnat Cristiano Bergodi. Îi urez baftă, să reuşească, să termine în primele 3, dacă nu să ia titlul.

Am avut o discuţie cu Daniel Niculae, m-a sunat că nu are nimic împotriva mea, să fim ok, că îşi doreşte să ia campionatul cu cineva care are sânge vişiniu, ca şi el.

După 15 minute am înţeles că au semnat cu Cristiano Bergodi. Am înţeles că au vorbit şi cu Daniel Pancu.

Reclamă

Senzaţia a fost că Daniel Niculae nu ar avea nimic împotrivă, dar există un grup care nu mă doreşte la Rapid.

Nici nu ştiu cum să mă exprim. Nici nu ştiu ce simt în momentul de faţă. Rar mi-a fost dat să aud ca un om ca Prunea să vorbească aşa de mine. Danciu, la fel. Hai, că Dani Coman a lucrat cu mine. Prea multă pozitivitate din partea unora şi o adversitate din partea altora. Nu m-am propus la Rapid, dar am simţit că planetele se aliniaseră. Eram liber de contract, ştiam de Mutu de câteva zile (n.r.: că va pleca).

A fost această şansă de a antrena Rapidul, conducerea a decis, mai departe, le urez baftă”, a declarat Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Eşti ca Lupescu la federaţie”, i-a transmis Florin Prunea lui Marius Şumudică.

Ianis Zicu: „Cristiano Bergodi a semnat cu Rapid, așa am înțeles, acum 10 minute”

Cristiano Bergodi este noul antrenor de la Rapid, a anunţat fostul fotbalist Ianis Zicu. Acesta a dezvăluit că oficialii din Giulești s-au înțeles cu tehnicianul italian, iar acesta a semnat un contract.

Rapid a rămas fără tehnician după ce Adrian Mutu s-a înțeles cu Neftci Baku, echipă care a fost antrenată de Laurențiu Reghecampf. „Briliantul” a părăsit-o pe Rapid, imediat după ce cantonamentul echipei s-a încheiat.

Ianis Zicu a dezvăluit că oficialii celor de la Rapid au adus un nou antrenor în Giulești. Este vorba despre Cristiano Bergodi, care era liber de contract, după despărțirea de Sepsi OSK.

Au rezolvat, au semnat cu Bergodi. Asta știu eu din urmă cu 10 minute”, a spus Zicu, pentru digisport.ro.

Tehnicianul italian a mai pregătit-o pe Rapid în perioada iulie – octombrie 2007 și aprilie – iunie 2015. În primul mandat pe banca giuleștenilor acesta a reușit să câștige, alături de echipă, o Supercupă a României.

Helmut Duckadam crede că plecarea lui Adrian Mutu o va slăbi pe Rapid: „Ar putea fi un minus”

Helmut Duckadam crede că plecarea lui Adrian Mutu o va slăbi pe Rapid. Fostul mare portar al Stelei este de părere că giuleștenii vor avea de suferit în noul sezon din Liga 1.

Reclamă

Adrian Mutu s-a înțeles cu Neftchi Baku și va primi un salariu de 650.000 de euro pe sezon . Acesta se va alătura cantonamentului echipei azere din Rusia, acolo unde va semna și contractul cu noul său club.

Fostul mare portar al Stelei este de părere că Adrian Mutu a făcut o alegere bună și că experiența din străinătate îi va prinde bine. De asemenea, acesta a vorbit și despre situația actuală de la Rapid. „Eroul de la Sevilla” crede că echipa de sub Podul Grant va avea de suferit din cauza faptului că a rămas fără antrenor, chiar înainte de start-ul sezonului.

„Plecarea lui Mutu poate fi un minus pentru Rapid, în condiţiile în care el a făcut lotul, cantonamentul cu echipa, iar venirea unui nou antrenor înseamnă probabil şi o altă strategie, schimbări. Nu cred că Mutu pleacă din Giuleşti de teama unei presiuni, pentru că să fim serioşi! Rapid îşi propune cupele europene, nu neapărat câştigarea campioatului. Aşa, de propus, mulţi îşi propun

Faptul că a acceptat să semneze un contract într-un campionat străin… Cred că este vorba şi despre bani, şi despre faptul că îi va putea creşte şi cota ca antrenor. E un antrenor tânăr, care doreşte să se afirme, să crească tot mai mult şi o echipă din afara ţării poate să-l ajute în acest sens”, a spus Helmut Duckadam, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Irina Begu s-a calificat în turul doi al turneului de la Roma 15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor 14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu Vezi toate știrile
Citește și