Închide meniul

Gigi Neţoiu, de nerecunoscut! Cum arată acum fostul acţionar al lui Dinamo. Apariţie publică rară a omului de afaceri

Antena Sport Publicat: 12 octombrie 2023, 12:44

Reclamă
Gigi Neţoiu, de nerecunoscut! Cum arată acum fostul acţionar al lui Dinamo. Apariţie publică rară a omului de afaceri

Gigi Neţoiu, de nerecunoscut! Cum arată acum fostul acţionar al lui Dinamo

Gigi Neţoiu, alături de Nicolae Badea - Hepta

Gigi Neţoiu e de nerecunoscut! Fostul şef de la Dinamo arată complet diferit faţă de perioada în care investea în fotbal. Ajuns la 64 de ani, omul de afaceri a avut o apariţie publică rară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neţoiu a fost naş la nunta fiului Gabrielei Firea şi al lui Florin Pandele, în weekend-ul trecut. Asta în contextul în care, de la ieşirea din închisoare din decembrie 2015, acesta s-a ferit să mai apară în public.

Anghel Iordănescu, Elisabeta Lipă, Gabriela Szabo, Crisi Borcea și Mitică Dragomir au fost alte nume cunoscute, prezente la nunta fiului fostului primar.

Gigi Neţoiu, la nunta fiului Gabrielei Firea - Facebook Gabriela Firea
Gigi Neţoiu, la nunta fiului Gabrielei Firea – Facebook Gabriela Firea

Gigi Neţoiu, de nerecunoscut! Cum arată acum fostul acţionar al lui Dinamo

Nu este prima oară când Neţoiu apare în public, în 2023. În ianuarie, el a fost prezent la un meci de fotbal, între Voluntari şi CFR Cluj.

Gigi Neţoiu a rărit apariţiile publice după ce şi-a ispăşit condamnarea din „Dosarul Transferurilor”. Astfel, apariţia fostului acţionar de la Dinamo pe stadion a fost una cu totul şi cu totul suprinzătoare. El a executat doar un an şi 10 luni din cei 3 ani şi 4 luni de închisoare, pe care îi primise iniţial.

Reclamă

În martie 2014, în dosarul ”Transferurilor de jucători” au fost condamnaţi Ioan Becali şi Cristian Borcea la câte şase ani şi patru luni de închisoare, Victor Becali la patru ani şi opt luni de închisoare, George Copos la trei ani şi opt luni de închisoare, Mihai Stoica la trei ani şi şase luni de închisoare, Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare, iar Jean Pădureanu şi Gheorghe Neţoiu la câte trei ani şi patru luni de închisoare.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și