Închide meniul

Giovanni Constantino, deosebit de sincer după Poli Iași – FCU Craiova 1-1: „Am crezut că vom pierde cu 3-0”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 22 octombrie 2023, 19:01

Giovanni Constantino, deosebit de sincer după Poli Iași – FCU Craiova 1-1: Am crezut că vom pierde cu 3-0”

Giovanni Constantino, deosebit de sincer după Poli Iași - FCU Craiova 1-1

Giovanni Constantino, în timpul unei conferinţe de presă / Facebook Fotbal Club Universitatea 1948

Giovanni Constantino, deosebit de sincer după partida dintre Poli Iași și FCU Craiova, încheiată la egalitate, scor 1-1. Odată cu meciul din Copou, tehnicianul italian a debutat pe banca echipei patronate de către Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Poli Iași și FCU Craiova a contat pentru etapa cu numărul 13 a sezonului de Liga 1. Meciul care s-a jucat pe terenul echipei lui Leo Grozavu a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Giovanni Constantino, deosebit de sincer după Poli Iași – FCU Craiova 1-1. Ce a spus despre presiunea de la echipă

Noul antrenor de la FCU Craiova a dezvăluit faptul că a crezut că echipa sa va pierde duelul cu scorul de 3-0, după ce Lacroix a văzut cartonașul roșu în a doua repriză. Totuși, acesta s-a declarat mulțumit de jucătorii săi, care au egalat în prelungirile partidei.

Totodată, Giovanni Constantino a vorbit și despre presiunea de la FCU Craiova, având în vedere faptul că Adrian Mititelu este un patron care schimbă foarte des antrenorii. Totuși, antrenorul a dezvăluit faptul că nu îi este frică de eventualele presiuni venite din partea patronului.

„Nu am început prea bine partida, dar pas cu pas ne-am revenit. Ne-am făcut planul, dar nu șutăm. Puteam să șutăm de vreo 5-6 ori, dar nu am făcut-o. De fiecare dată Iași a venit pe contraatac și au avut șansa să marcheze.

Reclamă

În a doua repriză a venit acel roșu și am crezut că vom pierde cu 2 sau 3-0. Am făcut câteva schimbări tactice și am jucat bine. Am avut și șansa să marcăm, dar 1-1 este un scor bun pentru situația în care am fost.

În România este un fotbal intens. Aici dacă ești condus cu 1-0 ai mereu șansa să câștigi, deci nu am fost surprins că am egalat. Mi-a plăcut atmosfera, chiar dacă stadionul nu a fost prea mare, chiar mi-a plăcut

(Craiova este o echipă care schimbă des antrenorii. Crezi că reziști presiunii?) Presiune este peste tot. Viața antrenorului este plină de presinue, deci nu mă voi speria de nimic. Am acceptat această provocare pentru că am crezut că pot să fac lucruri bune aici”, a spus antrenorul de la FCU Craiova, la finalul partidei, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu s-a prăbuşit emoţional după Poli Iaşi – FC U Craiova 1-1

Adrian Mititelu a postat un mesaj extrem de dur la adresa arbitrajului şi a cerut demisia şefului CCA.

„VASARASS ! DEMISIA! Motive: Incompetenţa. Arbitrajul este MULT MAI RAU decat in vremurile de trista amintire! Administrarea arbitrajului în fotbalul românesc se dovedeşte a fi una foarte proastă. În 4 martie 2014 am fost implicat activ în ‘revoluţia administrativă’ din fotbalul românesc.

Toţi cei care am dorit schimbarea am sperat într-o schimbare profundă, nu doar una de formă. Din nefericire, cel putin în privinţa arbitrajului, lucrurile sunt infinit mai rele. Este evident ca domnul Vasarass n-are nicio competenţă în această funcţie şi nu se justifică în niciun fel prezenţa dumnealui în această poziţie”, a scris Adrian Mititelu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 „Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României Vezi toate știrile
Citește și