Închide meniul

Poli Iaşi – FCU Craiova 1-1. Giovanni Costantino, salvat la debut de Ibrahim. Oltenii au egalat în 10 oameni!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 22 octombrie 2023, 17:38 / Actualizat: 3 noiembrie 2023, 21:02

Poli Iaşi – FCU Craiova 1-1. Giovanni Costantino, salvat la debut de Ibrahim. Oltenii au egalat în 10 oameni!

Poli Iaşi - FCU Craiova 1-1. Giovanni Costantino, salvat la debut de Ibrahim

Bucuria de după golul lui Ibrahim / Captură Orangesport

Poli Iaşi – FCU Craiova 1-1, din etapa a 13-a a Ligii 1, a fost în format LIVE SCORE. Antrenorul Giovanni Costantino, aflat la debutul pe banca lui FCU Craiova, a reuşit să obţină o remiză in extremis pe terenul moldovenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-au marcat două goluri de senzaţie în disputa din Copou. Alin Roman a deschis scorul în minutul 12, cu un şut de la mare distanţă. Oltenii au primit o lovitură dură şi după o oră de joc, când Lacroix a fost eliminat după un gest nesportiv. Totuşi, echipa lui Mititelu a reuşit să plece neînvinsă. Jibril Ibrahim a şutat perfect, de la peste 25 de metri, şi a stabilit rezultatul final.

FCU Craiova a ajuns la patru meciuri la rând fără victorie. În clasament, Poli Iaşi se află pe locul 9, cu 15 puncte, iar FCU Craiova este pe 11, cu 14 puncte.

POLI IAŞI: Ailenei – Martac, Fl. Ilie, Katanec, R. Ispas – A. Roman (R. Ion 89), Bordeianu (Itu 85), Marchioni, Stefanovici (A. Gheorghiţă 46) – S. Buş (A. Ciobanu 89), Luis Phelipe (Vojtus 46). ANTRENOR: Leo Grozavu

FCU CRAIOVA: Gurău – Compagnucci, Lacroix, Danny Henriques, Padula (Mascarenhas 56) – Dr. Albu (Buta 56), V. Achim – Bahassa (Ibrahimi 72), A. Chiţu, Van Durmen (V. Pop 87) – Blănuţă (Sidibe 56). ANTRENOR: Giovanni Costantino

Reclamă

Cartonaşe galbene: Luis Phelipe 45+4, Bojtus 59, Ailenei 64 / Bahassa 44, Lacroix 45+1, Padula 53, Gurău 67, Buta 76

Cartonaş roşu: Leo Lacroix (FCU Craiova) min. 67

Arbitri: Iulian Dima – Mihai Marica, Ferencz Tunyogi – Cătălin Busi

Reclamă 4 / 0/3

Arbitri VAR: Szabolcs Kovacs – Mihăiţă Necula

Observator: Marian Dorobanţu

Poli Iaşi – FCU Craiova 1-1

Min 90+8: Poli Iaşi – FCU Craiova 1-1! Final de meci. Oltenii lui Mititelu „smulg” in extremis un punct.

Min 90+1: Poli Iaşi – FCU Craiova 1-1! Ibrahim a înscris un gol fabulos. Şut de la aproximativ 25 de metri, la care portarul moldovenilor nu a putut interveni. Execuţie de senzaţie a jucătorului lui FCU Craiova.

Min 66: Cartonaș roșu încasat de FCU Craiova! Lacroix a fost eliminat după ce și-a lovit, cu mâna, un adversar

Min 61: Cartonaș roșu încasat de Poli Iași! Ailenei a fost eliminat, după o intervenție dură asupra lui Aurelian Chițu! Totuși, arbitrul a întors decizia în minutul 63, iar portarul lui Leo Grozavu a încasat doar cartonașul galben.

Min 46: A început a doua repriză!

Reclamă

Min 45: Pauză!

Min. 12: Poli Iaşi – FCU Craiova 1-0! Alin Roman a deschis scorul cu un şut extraordinar de la 30 de metri!

Min. 1: A început partida!

Echipele de start

Poli Iași: Ailenei – Martac, Fl. Ilie, Katanec, Ispas – A. Roman, Bordeianu, Marchioni, Stefanovici – S. Buș, Luis Phelipe
Rezerve: Jankov, Vojtus, Samayoa, Itu, Tincu, Jatoba, Gheorghiță, R. Ion, A. Ciobanu
Antrenor: Leo Grozavu

FCU Craiova: Gurău – Compagnucci – Lacroix, Henriques, Padula – Dr. Albu, V. Achim – Bahassa, Chițu, Van Durmen – Blănuță
Rezerve: R. Popa, R. Negru, Mascarenhas, Buta, Vl. Pop, Asamoah, Blidar, Sidibe, Jibril Ibrahim
Antrenor: Giovanni Costantino

Stadion: Emil Alexandrescu, Iași
Arbitru: Iulian Dima / Asistenți: Mihai Marica și Ferencz Tunyogi
Arbitru VAR: Szabolcs Kovacs / Arbitru AVAR: Mihăiță Necula

Giovanni Costantino, prezentat oficial la FC U Craiova 1948: „Am studiat mult echipa”. Ce a spus despre Adrian Mititelu

Giovanni Costantino a fost prezentat oficial la FC U Craiova 1948. Tehnicianul italian, în vârstă de 39 de ani, a susţinut în cursul zilei de marţi o conferinţă de presă.

Formaţia din Craiova rămăsese fără antrenor după demiterea lui Nicolae Dică. Până la numirea lui Giovanni Costantino pe banca oltenilor, echipa a fost pregătită de preparatorul fizic Dan Vasilică.

Giovanni Costantino a susţinut marţi după-amiază prima conferinţă de presă din postura de antrenor al celor de la FC U Craiova 1948. Italianul de 39 de ani a dezvăluit că a negociat în ultimele săptămâni cu echipa patronată de Adrian Mititelu şi că este convins că poate realiza alături de olteni obiectivele clubului.

„Am fost în discuţii de câteva săptămâni, dar din anumite motive, abia săptămâna aceasta am grăbit lucrurile, pentru că eram la altă echipă şi trebuia să îmi rezolv situaţia de acolo înainte de a deveni antrenorul echipei.

Am studiat mult echipa, am văzut aproape toate meciurile din acest sezon. Voiam să mă asigur că echipa îşi poate îndeplini obiectivele. Momentul în care am acceptat oferta a reprezentat faptul că eu sunt convins că putem îndeplini obiectivele împreună.

Cred că preşedintele (n.r. Adrian Mititelu) este o persoană care chiar luptă, iar eu am aceeaşi mentalitate”, a declarat Giovanni Contantino, la conferinţa de presă.

Giovanni Costantino a fost conductor de tren, înainte de a deveni antrenor

Înainte de a deveni antrenor, Giovanni Constantino a fost conductor de tren în Italia.

„Am jucat fotbal de mic, dar nu am avut talentul necesar pentru o carieră profesionistă. Așa că am mers pe zona de antrenorat, în paralel cu alte meserii”, declara noul antrenor al oltenilor, în 2017, pentru repubblica.it.

Ultima dată, Giovanni Costantino a antrenat-o pe Agia Napa, formaţie din Liga a 2-a din Cipru. De-a lungul carierei, acesta le-a mai pregătit pe Casarano, MTK Budapesta, Dunajska Streda şi Honved. Timp de trei ani, noul antrenor al oltenilor lui Adrian Mititelu a fost secundul lui Marco Rossi, la naţionala Ungariei.

Giovanni Costantino a semnat un contract valabil până la finalul sezonului cu FC U Craiova 1948, cu opţiune de prelungire pe încă o stagiune.

Adrian şi fiul său, Adiţă, au fost în negocieri, înainte de a-l aduce pe Costantino, cu Marius Şumudică, actualul antrenor al lui Gaziantep. După ce „Şumi” a refuzat să o preia pe FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu l-a numit pe Marius Croitoru, după care s-a răzgândit fiindcă acesta nu deţine licenţă PRO de antrenor.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner Vezi toate știrile
Citește și