Închide meniul

Giovanni Costantino, OUT de la FCU Craiova! Anunţul de ultim moment al lui Adrian Mititelu

Viviana Moraru Publicat: 27 februarie 2024, 18:52

Reclamă
Giovanni Costantino, OUT de la FCU Craiova! Anunţul de ultim moment al lui Adrian Mititelu

Giovanni Constantino, OUT de la FCU Craiova

Giovanni Constantino şi Adrian Mititelu/ Colaj AntenaSport, Hepta

Giovanni Costantino e OUT de la FCU Craiova. Anunţul a fost făcut de Adrian Mititelu, imediat după ce oltenii au remizat cu Poli Iaşi, pe teren propriu, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni Constantino a „rezistat” pe banca celor de la FCU Craiova doar 18 meciuri. Acesta a preluat echipa în octombrie, după plecarea lui Nicolae Dică.

Giovanni Costantino, OUT de la FCU Craiova

Adrian Mititelu nu a mai rezistat şi l-a demis pe Giovanni Costantino. Patronul celor de la FCU Craiova a fost extrem de nemulţumit după ce echipa sa a remizat, pe teren propriu, cu Poli Iaşi. Şansele oltenilor la calificarea în play-off sunt minime, după pasul greşit din partida cu moldovenii lui Leo Grozavu.

„”Trebuie să ne obişnuim şi de astfel de momente. E o luptă pe teren. Când ai lipsă de rezultate, presiunea creşte şi totul devine tot mai greu. Nu putem să ieşim din această situaţie decât noi. Trbeuie să schimbăm ceva. Ne-am afundat mai mult în clasament, şi ca joc, care de din ce în ce mai slab. Din acest motiv, am decis să închei colaborarea cu Giovani Costantino. Îmi pare rău de acest băiat, dar cred că nu mai poate să stăpânească situaţia. Din cauza presiunii, nu mai poate să dea randament. E un bun teoretician, cunoaşte fotbal, dar lipsa de experienţă şi ghinionul l-au adus în situaţia de a încheia colaborarea. Mi-am pierdut răbdarea! Echipa a avut momente când arăta ca un Mercedes, iar acum arată ca una de mâna a doua. Vrăjeala şi vorbăraia nu-şi au rostul acum”, a declarat Adrian Mititelu, după remiza cu Poli Iaşi.

Pe banca oltenilor, Giovanni Costantino a bifat 18 meciuri. Tehnicianul italian a înregistrat şapte victorii, opt înfrângeri şi trei remize.

Reclamă

Scandal uriaş la Craiova! Leo Grozavu a forţat să intre în cabina arbitrilor la pauză

Scandal uriaş la Craiova, în pauza meciului FC U Craiova – Poli Iaşi 1-1! Leo Grozavu a forţat să intre în cabina arbitrilor la pauza meciului dintre FC U Craiova şi Poli Iaşi. Antrenorul ieşenilor a contestat validitatea golului marcat de olteni în prima repriză.

Leo Grozavu a luat foc la pauza partidei cu FC U Craiova. Nemulţumit că Horaţiu Feşnic a validat golul oltenilor, Leo Grozavu a încercat să intre la pauză peste arbitri. Horaţiu Feşnic i-a arătat cartonaşul roşu, iar Grozavu nu a mai stat pe bancă a doua repriză.

Conform celor de la orangesport.ro, Leo Grozavu a fost oprit de forţele de ordine la timp, pentru ca lucrurile să nu degenereze. Arbitrii de la partida FC U Craiova sunt Horaţiu Feşnic, Alexandru Cerei, Ciprian Danşa, Sorin Vădana, Marcel Bîrsan, Iulian Dima, ultimii doi fiind în camera VAR.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:27 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 0-0. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și