Închide meniul

Gjoko Zajkov s-a „rupt” și riscă să nu mai joace până în 2024 la Universitatea Craiova. Continuă problemele pentru olteni

Alex Ioniță Publicat: 19 septembrie 2023, 21:29

Reclamă
Gjoko Zajkov s-a rupt” și riscă să nu mai joace până în 2024 la Universitatea Craiova. Continuă problemele pentru olteni

Gjoko Zajkov s-a „rupt” și riscă să nu mai joace până în 2024 la Universitatea Craiova

Gjoko Zajkov, în timpul unui meci la Universitatea Craiova / Profimediaimages

Gjoko Zajkov s-a „rupt” și riscă să nu mai joace până în 2024 la Universitatea Craiova. Echipa lui Mihai Rotaru nu scapă de probleme în ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la echipă a agitat apele în Bănie. Acum, după ce antrenorul a plecat în Arabia Saudită pentru a semna cu noua echipă, un titular din lotul echipei lui Mihai Rotaru va lipsi pentru perioada rămasă din acest an calendaristic.

Gjoko Zajkov s-a „rupt” și riscă să nu mai joace până în 2024 la Universitatea Craiova. Ce s-a întâmplat cu fundașul macedonean

Jucătorul oltenilor s-a accidentat la echipa națională a Macedoniei de Nord, în cadrul unei partide din preliminariile pentru Campionatul European din 2024. Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, oltenii nu se vor mai putea baza pe Gjoko Zajkov până la finalul anului calendaristic.

Nord-macedoneanul s-a accidentat la nivelul vertebrelor din zona gâtului, iar după partida dintre Malta și Macedonia de Nord, câștigată cu 2-0 de către selecționata din care face parte Zajkov, a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Jucătorul este un om de bază din lotul formației patronate de Mihai Rotaru. De la startul noului sezon din Liga 1 a fost titular în 8 dintre cele 9 meciuri disputate de către Universitatea Craiova.

Reclamă

În momentul de față, fundașul de la Universitatea Craiova este cotat la suma de 750.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa a mai jucat pentru: Rabotnicki, Rennais, Charleroi, Levski Sofia, Vorskla Poltava și Slavia Sofia.

A adunat, până în momentul de față, 24 de partide pentru echipa națională a Macedoniei de Nord. De asemenea, a reușit să marcheze și un gol pentru țara sa, într-un meci cu Estonia, încheiat la egalitate, scor 3-3.

Laurențiu Reghecampf a plecat în Arabia Saudită.

Laurențiu Reghecampf a fost văzut pe aeroportul din Otopeni, de unde pleca spre Arabia Saudită, pentru a semna contractul cu noua sa formație.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit informațiilor oferite de sursa citată anterior, „Reghe”  ar putea deveni antrenorul formației Al-Riad, echipă care îl are în componență pe Alin Toșca, jucător pe care românul l-a mai pregătit în trecut.

În momentul de față, echipa se află pe locul al 16-lea în clasament, cu 4 puncte obținute după 6 etape jucate. În Arabia Saudită, această poziție este direct retrogradabilă în Liga a 2-a. În cadrul ultimei etape jucate, Al-Riad a fost învinsă de Al-Hilal cu scorul de 1-6, grație golurilor marcate de Mitrovic, Al Shahrani, Al Dawsari (hattrick) și Malcom.

Potrivit sursei citate anterior, Laurențiu Reghecampf ar primi un salariu impresionant. Este vorba despre suma de 1,2 milioane de euro pe sezon.

În Arabia Saudită, „Reghe” va fi adversarul mai multor jucători români, dar și adversarul lui Cosmin Contra, care o pregătește pe Damac, formație aflată sub Al-Riad, ca poziție în clasament. În momentul de față, în campionatul saudit, activează următorii fotbaliști români: Nicolae Stanciu (Damac), Andrei Burcă (Al-Okhdood), Florin Tănase (Al-Okhdood), Andrei Cordea (Al-Tai), Alin Toșca (Al-Riad, echipa pe care Laurențiu Reghecampf o va prelua) și Cirpian Tătărușanu (Al-Abha).

Toți jucătorii români din Arabia Saudită au fost transferați de către formațiile lor în perioada de mercato din această vară.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și