Închide meniul

Gol superb marcat de Dragoş Nedelcu, în Rapid – Farul 1-1! Mijlocaşul l-a învins pe Horaţiu Moldovan cu un şut imparabil

Viviana Moraru Publicat: 1 aprilie 2023, 23:44

Gol superb marcat de Dragoş Nedelcu, în Rapid – Farul 1-1! Mijlocaşul l-a învins pe Horaţiu Moldovan cu un şut imparabil

Dragoş Nedelcu a marcat un gol superb în Rapid - Farul 1-1

Dragoş Nedelcu, în timpul unui meci la Farul/ Profimedia

  • Dragoş Nedelcu a marcat un gol superb, în Rapid şi Farul
  • Mijlocaşul a înscris de la marginea careului

Dragoş Nedelcu a marcat un gol superb, în derby-ul dintre Rapid şi Farul. Mijlocaşul a reuşit să egaleze, cu un şut imparabil, de la marginea careului, la care Horaţiu Molodvan nu a avut nicio şansă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid şi Farul se întâlnesc în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1. Constănţenii încearcă să-şi consolideze poziţia de lider, în timp ce giuleştenii vor să o egaleze pe rivala FCSB, la numărul de puncte.

Gol superb marcat de Dragoş Nedelcu, în Rapid – Farul

Dragoş Nedelcu şi-a trecut în cont un gol superb. Mijlocaşul a reuşit să egaleze în minutul 76 al confruntării din Giuleşti, printr-un şut de la marginea careului, care s-a oprit în plasa laterală a porţii lui Horaţiu Moldovan.

Reclamă

Faza golului a pornit de la Denis Alibec, care a preluat balonul la marginea terenului. Ulterior, atacantul a păstruns spre careul gazdelor, i-a pasat lui Dragoş Nedelcu, iar acesta a finalizat superb.

Dragoş Nedelcu a reuşit primul gol al sezonului pentru Farul. Mijlocaşul îşi mai trecuse în cont două pase decisive, în cele 22 de meciuri bifate pentru constănţeni, în toate competiţiile.

Reclamă

Rapid şi Farul au terminat la egalitate meciul din runda a doua de play-off. Funsho a reuşit să deschidă scorul pentru giuleştenii, şi ulterior, Dragoş Nedelcu a reuşit să marcheze golul care a stabilit scorul final.

Echipa lui Gică Hagi a avut două bare într-un singur minut! Asediu total la poarta lui Horaţiu Moldovan

Echipa lui Gică Hagi a avut două bare într-un singur minut, într-un asalt total la poarta lui Horaţiu Moldovan. După un început de meci în care Rapid a avut iniţiativa, echipa lui Gică Hagi a trecut la conducerea jocului şi a ratat două ocazii uriaşe într-un singur minut.

În minutul 19 al partidei din Giuleşti, Farul a ratat prima mare ocazie a meciului. După mai multe şuturi blocate, Dragoş Nedelcu i-a pasat lui Denis Alibec, care a tras din interiorul careului în transversală. Tot atacantul lui Gică Hagi a tras la poartă cu câteva secunde înainte, dar Horaţiu Moldovan a reuşit să respingă.

Reclamă 4 / 0/3

Peste numai un minut de la bara lui Denis Alibec, Farul a trecut din nou pe lângă deschiderea scorului. Artean a tras de la marginea careului, însă mingea a lovit stâlpul porţii apărate de Horaţiu Moldovan.

Atmosferă de senzaţie la derby-ul Rapid – Farul! Fanii giuleşteni fac spectacol în tribune

Atmosferă de senzaţie la derby-ul dintre Rapid şi Farul, din etapa a doua a play-off-ului din Liga 1. Fanii giuleşteni fac spectacol în tribunele arenei, pe care au umplut-o până la refuz. Meciul consemnează duelul dintre Adrian Mutu şi Gică Hagi, golgheterii all-time ai naţionalei României.

Încă din primul minut al partidei, fanii celor de la Rapid au început să cânte în tribune. Suporterii au venit echipaţi şi cu torţe, pe care le-au aprins imediat după fluierul de start. Peluza în care se află fanii vişiniilor s-a umplut imediat de un nor greu de fum, cauzat de torţe.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Cristi Săpunaru a fost convins să rămână la Rapid
Liga 1 • 26 mart., 18:07
„Mai lipseşte doar semnătura!” Cristi Săpunaru a fost convins. Anunţul momentului despre căpitanul de 39 de ani al Rapidului
Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor
Liga 1 • 26 mart., 18:02
„Ne simţim atacaţi, cu adresă”. Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor: „Dacă e asta, e o exagerare mare”
A apărut stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și Liviu Bocciu
Liga 1 • 25 mart., 15:42
A apărut stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și „Bocciu”! Discuția despre materiale pirotehnice, interceptată
Verdictul lui Dan Alexa, după ce a analizat lupta pentru titlul din Liga 1
Liga 1 • 25 mart., 8:32
Verdictul lui Dan Alexa, după ce a analizat lupta pentru titlul din Liga 1: „Este reţeta succesului!”