Închide meniul

Golgheterul lui Adrian Mititelu semnează cu o echipă din Liga 1! Aurelian Chiţu pleacă de la FCU Craiova

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 iunie 2024, 19:05

Reclamă
Golgheterul lui Adrian Mititelu semnează cu o echipă din Liga 1! Aurelian Chiţu pleacă de la FCU Craiova

Golgheterul lui Adrian Mititelu, Aurelian Chiţu, semnează cu o echipă din Liga 1

Aurelian Chiţu, într-un meci cu FCSB / Hepta

Golgheterul lui Adrian Mititelu, Aurelian Chiţu, semnează cu o echipă din Liga 1. Atacantul în vârstă de 33 de ani a decis să plece de la FCU Craiova şi s-a înţeles cu Hermannstadt. A acceptat oferta sibienilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 450.000 de euro, Chiţu a fost cel mai bun marcator al lui FCU Craiova în sezonul la finalul căruia oltenii au retrogradat. A înscris 10 goluri şi a oferit 7 pase decisive în cele 37 de meciuri din campionat.

Golgheterul lui Adrian Mititelu, Aurelian Chiţu, semnează cu o echipă din Liga 1

Aurelian Chiţu a rămas liber de contract după ce Craiova lui Adrian Mititelu a retrogradat. Potrivit gsp.ro, va parafa o înţelegere pe doi ani cu Hermannstadt. Se va lupta pentru titularizare cu Ianis Stoica şi Daniel Paraschiv.

Chiţu a fost ofertat şi de Petrolul, dar a decis în cele din urmă să accepte propunerea primită de la echipa antrenată de Marius Măldărăşanu. În 2018, Gică Hagi îl vindea în Coreea de Sud cu 700.000 de euro.

De-a lungul carierei, Aurelian Chiţu a mai jucat pentru Unirea Slobozia, Farul, Velenciennes, PAS Giannina, Astra, Daejon Citizen și FCU Craiova.

Reclamă
Reclamă 4

Oferte pe bandă rulantă pentru jucătorii lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu a dezvăluit că a primit ofertă de la un club din Ungaria pentru Vladislav Blănuţă, mărturisind că şi o echipă din Cehia este în cursa pentru semnătura sa. Patronul de la FCU Craiova a dezvăluit însă că nu va renunţa la Blănuţă în cazul în care nu va primi două milioane de euro în schimbul lui.

Totodată, Mititelu a făcut un anunţ şi despre transferurile pe care le va face. Acesta a dezvăluit că a pus ochii pe un atacant din Franţa.

Albu, Pop, Blănuță, Negru au avut oferte. Am fost sunat de Claudiu Tudor pentru Radu Negru, însă nu se pune problema să plece. Pentru Blănuță, am primit bani serioși de la o echipă din Ungaria. Așteptăm și din Cehia o ofertă mai serioasă, însă îl dăm doar pentru o sumă importantă.

Reclamă

Am și varianta de a aduce alt atacant în cazul în care Blănuță pleacă, dar nu cred că se va întâmpla. Pleacă de la Craiova doar pentru 2 milioane euro. Am găsit un atacant din Franța, mi se pare interesant. Mai pleacă unul-doi jucători, dar pentru că nu îi mai doresc eu”, a declarat Adrian Mititelu, conform digisport.ro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:18

„Vom muri pentru acest tricou!” Ianis Hagi, discurs uriaş după calificarea României în optimi la EURO 2024

21:13

Andrei Rațiu, discurs de mare campion după ce România s-a calificat în „optimile” EURO 2024: „Luptăm cu orice și oricine”

21:08

Gică Hagi, prima reacţie după calificarea României în optimi la EURO 2024. Mesaj pentru toţi românii: „Să continuăm să credem!”

20:59

Notele primite de jucătorii echipei naționale, după Slovacia – România 1-1. Care a fost cel mai bun „tricolor”

20:54

Cele două adversare pe care le poate întâlni România în optimi la EURO 2024, după ce a câştigat grupa E

20:54

Câţi bani primeşte FRF, după calificarea României în „optimi” la EURO 2024. Tricolorii aduc în conturi o sumă uriaşă

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și