Închide meniul

Golgheterul lui Adrian Mititelu semnează cu o echipă din Liga 1! Aurelian Chiţu pleacă de la FCU Craiova

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 iunie 2024, 19:05

Reclamă
Golgheterul lui Adrian Mititelu semnează cu o echipă din Liga 1! Aurelian Chiţu pleacă de la FCU Craiova

Golgheterul lui Adrian Mititelu, Aurelian Chiţu, semnează cu o echipă din Liga 1

Aurelian Chiţu, într-un meci cu FCSB / Hepta

Golgheterul lui Adrian Mititelu, Aurelian Chiţu, semnează cu o echipă din Liga 1. Atacantul în vârstă de 33 de ani a decis să plece de la FCU Craiova şi s-a înţeles cu Hermannstadt. A acceptat oferta sibienilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 450.000 de euro, Chiţu a fost cel mai bun marcator al lui FCU Craiova în sezonul la finalul căruia oltenii au retrogradat. A înscris 10 goluri şi a oferit 7 pase decisive în cele 37 de meciuri din campionat.

Golgheterul lui Adrian Mititelu, Aurelian Chiţu, semnează cu o echipă din Liga 1

Aurelian Chiţu a rămas liber de contract după ce Craiova lui Adrian Mititelu a retrogradat. Potrivit gsp.ro, va parafa o înţelegere pe doi ani cu Hermannstadt. Se va lupta pentru titularizare cu Ianis Stoica şi Daniel Paraschiv.

Chiţu a fost ofertat şi de Petrolul, dar a decis în cele din urmă să accepte propunerea primită de la echipa antrenată de Marius Măldărăşanu. În 2018, Gică Hagi îl vindea în Coreea de Sud cu 700.000 de euro.

De-a lungul carierei, Aurelian Chiţu a mai jucat pentru Unirea Slobozia, Farul, Velenciennes, PAS Giannina, Astra, Daejon Citizen și FCU Craiova.

Reclamă
Reclamă

Oferte pe bandă rulantă pentru jucătorii lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu a dezvăluit că a primit ofertă de la un club din Ungaria pentru Vladislav Blănuţă, mărturisind că şi o echipă din Cehia este în cursa pentru semnătura sa. Patronul de la FCU Craiova a dezvăluit însă că nu va renunţa la Blănuţă în cazul în care nu va primi două milioane de euro în schimbul lui.

Totodată, Mititelu a făcut un anunţ şi despre transferurile pe care le va face. Acesta a dezvăluit că a pus ochii pe un atacant din Franţa.

Albu, Pop, Blănuță, Negru au avut oferte. Am fost sunat de Claudiu Tudor pentru Radu Negru, însă nu se pune problema să plece. Pentru Blănuță, am primit bani serioși de la o echipă din Ungaria. Așteptăm și din Cehia o ofertă mai serioasă, însă îl dăm doar pentru o sumă importantă.

Reclamă

Am și varianta de a aduce alt atacant în cazul în care Blănuță pleacă, dar nu cred că se va întâmpla. Pleacă de la Craiova doar pentru 2 milioane euro. Am găsit un atacant din Franța, mi se pare interesant. Mai pleacă unul-doi jucători, dar pentru că nu îi mai doresc eu”, a declarat Adrian Mititelu, conform digisport.ro.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:55

Real Madrid – Barcelona LIVE TEXT (22:00). Primul El Clasico pentru Kylian Mbappe! Echipele probabile

11:25

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Hong Kong! Tragere la sorţi dificilă pentru „Simo”. Duel cu una dintre favorite

11:13

Hermannstadt – Dinamo LIVE TEXT (19:00). Echipa lui Zeljko Kopic caută prima victorie după patru etape. Echipele probabile

10:36

Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!”

10:25

Mario Balotelli, aproape de o revenire de senzaţie în Serie A, la 34 de ani! Atacantul italian era de 4 luni fără echipă

10:00

VIDEOCalificările Marelui Premiu al Mexicului sunt LIVE VIDEO (00:00) pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Sainz, cel mai rapid în FP2

1 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 2 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 3 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 4 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 5 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen 6 Radu Drăguşin e dorit de Juventus! Anunţul presei italiene despre fundaşul naţionalei
Citește și