Închide meniul

Oferte pe bandă rulantă pentru jucătorii lui Adrian Mititelu! Suma uriaşă cerută de patronul FCU Craiova

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2024, 9:31

Reclamă
Oferte pe bandă rulantă pentru jucătorii lui Adrian Mititelu! Suma uriaşă cerută de patronul FCU Craiova

Oferte pe bandă rulantă pentru jucătorii lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Hepta

Adrian Mititelu primeşte oferte pe bandă rulantă pentru jucătorii săi. Patronul de la FCU Craiova a transmis că Vladislav Blănuţă este la mare căutare, fiind dispus să-l cedeze doar dacă va primi suma de două milioane de euro în schimbul lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCU Craiova s-a despărţit deja de două dintre vedetele echipei. Juan Bauza şi William Baeten au fost îmrpumutaţi pentru un sezon de Dan Petrescu, la CFR Cluj.

Oferte pe bandă rulantă pentru jucătorii lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu a dezvăluit că a primit ofertă de la un club din Ungaria pentru Vladislav Blănuţă, mărturisind că şi o echipă din Cehia este în cursa pentru semnătura sa. Patronul de la FCU Craiova a dezvăluit însă că nu va renunţa la Blănuţă în cazul în care nu va primi două milioane de euro în schimbul lui.

Totodată, Mititelu a făcut un anunţ şi despre transferurile pe care le va face. Acesta a dezvăluit că a pus ochii pe un atacant din Franţa.

„Albu, Pop, Blănuță, Negru au avut oferte. Am fost sunat de Claudiu Tudor pentru Radu Negru, însă nu se pune problema să plece. Pentru Blănuță, am primit bani serioși de la o echipă din Ungaria. Așteptăm și din Cehia o ofertă mai serioasă, însă îl dăm doar pentru o sumă importantă.

Reclamă
Reclamă

Am și varianta de a aduce alt atacant în cazul în care Blănuță pleacă, dar nu cred că se va întâmpla. Pleacă de la Craiova doar pentru 2 milioane euro. Am găsit un atacant din Franța, mi se pare interesant. Mai pleacă unul-doi jucători, dar pentru că nu îi mai doresc eu”, a declarat Adrian Mititelu, conform digisport.ro.

Dan Petrescu i-a transferat pe Juan Bauza şi William Baeten la CFR

Dan Petrescu i-a transferat pe Juan Bauza şi William Baeten la CFR Cluj. Adrian Mititelu a confirmat că cei doi jucători vor evolua la formaţia din Gruia în sezonul viitor, sub formă de împrumut.

Adrian Mititelu a confirmat transferurile lui William Baeten şi Juan Bauza la CFR Cluj. Cei doi jucători vor evolua sub formă de împrumut la formaţia din Gruia, pentru un sezon.

Reclamă

Patronul de la FCU Craiova a transmis că oficialii de la CFR Cluj vor avea şi opţiunea de a-i transfera definitiv pe cei doi, la finalul sezonului viitor, atunci când le va expira împrumutul.

„Mi-am dat acordul pentru ca Bauza şi Baeten să meargă la CFR Cluj. Vor fi împrumutați pentru un an. M-am înțeles cu Nelu Varga şi cu Dan Petrescu. Există şi alte clauze în contract, şi de transfer definitiv, dar e prematur să vorbim. Fotbaliştii trebuie să se înțeleagă cu CFR Cluj şi totul se va semna”, a declarat Adrian Mititelu, conform prosport.ro.

Şi Gigi Becali îi avea pe listă pe cei doi jucători, care vor ajunge în cele din urmă la CFR Cluj. Adrian Mititelu a refuzat recent oferta primită de la patronul de la FCSB, în schimbul lui William Baeten.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:55

Real Madrid – Barcelona LIVE TEXT (22:00). Primul El Clasico pentru Kylian Mbappe! Echipele probabile

11:25

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Hong Kong! Tragere la sorţi dificilă pentru „Simo”. Duel cu una dintre favorite

11:13

Hermannstadt – Dinamo LIVE TEXT (19:00). Echipa lui Zeljko Kopic caută prima victorie după patru etape. Echipele probabile

10:36

Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!”

10:25

Mario Balotelli, aproape de o revenire de senzaţie în Serie A, la 34 de ani! Atacantul italian era de 4 luni fără echipă

10:00

VIDEOCalificările Marelui Premiu al Mexicului sunt LIVE VIDEO (00:00) pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Sainz, cel mai rapid în FP2

1 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 2 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 3 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 4 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 5 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen 6 Radu Drăguşin e dorit de Juventus! Anunţul presei italiene despre fundaşul naţionalei
Citește și