Închide meniul

Oferte pe bandă rulantă pentru jucătorii lui Adrian Mititelu! Suma uriaşă cerută de patronul FCU Craiova

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2024, 9:31

Reclamă
Oferte pe bandă rulantă pentru jucătorii lui Adrian Mititelu! Suma uriaşă cerută de patronul FCU Craiova

Oferte pe bandă rulantă pentru jucătorii lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Hepta

Adrian Mititelu primeşte oferte pe bandă rulantă pentru jucătorii săi. Patronul de la FCU Craiova a transmis că Vladislav Blănuţă este la mare căutare, fiind dispus să-l cedeze doar dacă va primi suma de două milioane de euro în schimbul lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCU Craiova s-a despărţit deja de două dintre vedetele echipei. Juan Bauza şi William Baeten au fost îmrpumutaţi pentru un sezon de Dan Petrescu, la CFR Cluj.

Oferte pe bandă rulantă pentru jucătorii lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu a dezvăluit că a primit ofertă de la un club din Ungaria pentru Vladislav Blănuţă, mărturisind că şi o echipă din Cehia este în cursa pentru semnătura sa. Patronul de la FCU Craiova a dezvăluit însă că nu va renunţa la Blănuţă în cazul în care nu va primi două milioane de euro în schimbul lui.

Totodată, Mititelu a făcut un anunţ şi despre transferurile pe care le va face. Acesta a dezvăluit că a pus ochii pe un atacant din Franţa.

„Albu, Pop, Blănuță, Negru au avut oferte. Am fost sunat de Claudiu Tudor pentru Radu Negru, însă nu se pune problema să plece. Pentru Blănuță, am primit bani serioși de la o echipă din Ungaria. Așteptăm și din Cehia o ofertă mai serioasă, însă îl dăm doar pentru o sumă importantă.

Reclamă
Reclamă 4

Am și varianta de a aduce alt atacant în cazul în care Blănuță pleacă, dar nu cred că se va întâmpla. Pleacă de la Craiova doar pentru 2 milioane euro. Am găsit un atacant din Franța, mi se pare interesant. Mai pleacă unul-doi jucători, dar pentru că nu îi mai doresc eu”, a declarat Adrian Mititelu, conform digisport.ro.

Dan Petrescu i-a transferat pe Juan Bauza şi William Baeten la CFR

Dan Petrescu i-a transferat pe Juan Bauza şi William Baeten la CFR Cluj. Adrian Mititelu a confirmat că cei doi jucători vor evolua la formaţia din Gruia în sezonul viitor, sub formă de împrumut.

Adrian Mititelu a confirmat transferurile lui William Baeten şi Juan Bauza la CFR Cluj. Cei doi jucători vor evolua sub formă de împrumut la formaţia din Gruia, pentru un sezon.

Reclamă

Patronul de la FCU Craiova a transmis că oficialii de la CFR Cluj vor avea şi opţiunea de a-i transfera definitiv pe cei doi, la finalul sezonului viitor, atunci când le va expira împrumutul.

„Mi-am dat acordul pentru ca Bauza şi Baeten să meargă la CFR Cluj. Vor fi împrumutați pentru un an. M-am înțeles cu Nelu Varga şi cu Dan Petrescu. Există şi alte clauze în contract, şi de transfer definitiv, dar e prematur să vorbim. Fotbaliştii trebuie să se înțeleagă cu CFR Cluj şi totul se va semna”, a declarat Adrian Mititelu, conform prosport.ro.

Şi Gigi Becali îi avea pe listă pe cei doi jucători, care vor ajunge în cele din urmă la CFR Cluj. Adrian Mititelu a refuzat recent oferta primită de la patronul de la FCSB, în schimbul lui William Baeten.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și