Închide meniul

Grecii anunţă decizia luată de PAOK în privinţa transferului lui Florinel Coman de la FCSB: „Asta s-a hotărât!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2023, 11:42

Reclamă
Grecii anunţă decizia luată de PAOK în privinţa transferului lui Florinel Coman de la FCSB: „Asta s-a hotărât!

Ladislau Boloni s-a interesat de preţul lui Florinel Coman

Florinel Coman, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Grecii anunţă decizia luată de echipa antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK, în privinţa transferului lui Florinel Coman. Totul după ce au apărut zvonuri că „Mbappe de România” ar putea să plece de la FCSB şi să joace în tricoul alb-negru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Perioada de mercato în Grecia încă nu s-a încheiat, iar PAOK mai are timp până pe 11 septembrie să transfere jucători. Florinel Coman a tot anunţat că îşi doreşte să plece de la vicecampioana României, dar a fost încurcat de clauza de reziliere de 5 milioane de euro.

Grecii anunţă care este decizia luată de PAOK în privinţa transferului lui Florinel Coman de la FCSB

Răzvan Lucescu este în căutarea unui mijlocaş ofensiv pentru a se lupta cu granzii. PAOK tocmai a pierdut cu Heraklion, scor 0-1, în etapa a 3-a din competiţia internă. Totuşi, şansele ca Florinel Coman să semneze cu fosta campioană a Greciei sunt infime.

Jurnaliştii greci de la sportday.gr anunţă că oficialii lui PAOK au decis să nu forţeze transferul lui Florinel Coman.

Coman are 4 goluri şi 5 pase decisive în cele 10 apariţii din acest sezon. În total, pentru echipa din România, are 48 de goluri şi 56 de assist-uri în 205 meciuri.

Reclamă

Profilul de joc al lui Florinel Coman se potriveşte cu ceea ce caută PAOK. Totuşi, în acest moment reiese că echipa din Bucureşti îşi doreşte să se concretizeze transferul lui Coman, şi nu PAOK.

În situaţia în care stau lucrurile acum, PAOK a hotărât să nu facă acest transfer, luând în calcul toţi parametrii„, a transmis sursa citată.

Florinel Coman a marcat în meciul UTA – FCSB, scor 2-1, dar a văzut şi cartonaşul roşu. Gigi Becali nu l-a iertat şi l-a amendat.

Reclamă 4 / 0/3

O să-i dau amendă, dar nu vreau nici să-i dau să-l usture la os, că am nevoie de el. După, poate face pe supăratul, ca Miculescu, ca George Popescu (n.r. Tavi), și nu mai joacă bine. Dar 10.000 tot îi dau. De ce? Eu am 65 de ani, mai stau să mă uit toată ziua la fotbal. Cum să-ți permiți așa ceva?

Unde a văzut Coman vreodată în fotbalul european la Neymar, Mbappe, Ronaldo, să facă așa ceva? Ce mă, ești țigan, cum să faci așa ceva? Doamne, iartă-mă, mă bagă și la discriminare. Cum să faci așa ceva, să dai cu cotul? Ce e asta? Eu nu înțeleg.

Acolo s-a enervat că l-a împins, înțeleg, a luat galben. Dar să te duci să dai cu cotul… E inadmisibil. N-ai cum să fii fotbalist și să faci așa ceva. N-am apucat să vorbesc cu el, îi spuneți voi”, a declarat Gigi Becali.

Reacţia lui Răzvan Lucescu, despre transferul lui Cristi Ganea la FCSB

Răzvan Lucescu a avut cuvinte de laudă la adresa lui Ganea, despre care a spus că a avut ghinionul să se accidenteze. Antrenorul celor de la PAOK a spus că doar de el depinde să se impună la FCSB.

El în Grecia a avut o perioadă foarte bună, era foarte apreciat, apoi a fost accidentat, n-a mai intrat în echipă. Depinde e el și de ambiția lui, de determinarea lui. Nu îi e ușor unui fotbalist care nu joacă să intre imediat și să fie în top.

În Grecia se investește mai mult decât în România, se aduc jucători de calitate, în ultimii ani s-au investit sume foarte mari în transferuri. Sunt vreo 5 echipe care au adus jucători cu experiență mare în fotbalul european, care vin din cele mai tari ligi ale Europei.

La momentul de față, nu se pot compara, fotbalul din România cu cel din Grecia. E o perioadă complicată pentru fotbalul românesc, dar e posibil să ne întoarcem și să avem echipe în europene”, a spus Răzvan Lucescu la venirea în România.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid Vezi toate știrile
Citește și