Închide meniul

„Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege”

Viviana Moraru Publicat: 25 aprilie 2024, 14:15

Reclamă
Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! Pariul” făcut de Rege”

Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica

Ciprian Marica și Gică Hagi/ Profimedia

Ciprian Marica a dezvăluit ce dialog spumos a purtat cu Gică Hagi, înaintea formei fantastice a Farului, din play-off. Președintele constănțenilor a declarat că „Regele” era convins că echipa sa va înregistra numeroase victorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a învins- cu 3-1 pe Rapid, în etapa a șasea a play-off-ului. Constănțenii au urcat pe locul secund, cel puțin până la duelul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica

Ciprian Marica a recunoscut că nu se aștepta la un asemenea parcurs al celor de la Farul, în play-off. Fostul internațional a dezvăluit însă că Gică Hagi avea încredere deplină în echipa sa.

Președintele constănțenilor a dezvăluit ce i-a transmis „Regele”, înainte de startul play-off-ului. Marica a mai subliniat faptul că jucătorii de la Farul au știut să abordeze partidele, deoarece nu mai avea presiune asupra lor.

Nu mă așteptam la acest parcurs în play-off! Nu credeam că putem juca într-o asemenea manieră. Chiar dacă eram sceptic, aveam încredere în ce îmi spunea Hagi: «Cipri, o să vezi, vom juca fantastic în play-off și nu vom pierde niciun meci». Eu nu credeam: «Hai, mă, Gicane, chiar așa?». Dar uite că a avut dreptate, chiar așa s-a întâmplat.

Reclamă

Am trecut de presiunea intrării în play-off, unde ne-am calificat cu greu. Tinerii ăștia au nevoie de încredere, știm să jucăm când nu avem presiune. Jucătorului român nu îi place presiunea, puțini știu să o gestioneze.

Am rămas plăcut surprins de Benchaib, nu l-am văzut foarte mult până acum. A fost accidentat foarte mult timp. Sincer, nu mai știam forma lui. A fost un pariu al lui Gică, care a crezut în el și crede în continuare. Gică l-a simțit la antrenamente, el l-a băgat cu Rapid”, a declarat Ciprian Marica, conform gsp.ro.

„Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Gică Hagi, după ce Farul a învins-o pe Rapid cu scorul de 3-1. Fostul internaţional l-a numit pe managerul campioanei „profesor universitar”.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Dumitrescu a tras conluziile, după ce Farul nu le-a dat nicio şansă celor de la Rapid. „Mister” s-a declarat impresionat de Gică Hagi, dată fiind forma de vis a constănţenilor din play-off.

Gică Hagi e profesor universitar în relații de joc. Incredibil ce poate să facă omul acesta în fiecare an, după ce pierde 5-6 jucători!

O echipă care atacă foarte bine spațiile în profunzime, cu cele mai multe șuturi. O echipă lucrată. Să conduci și să ai ocazii, apoi să ajungi la rezultatul acesta, e vorba de o muncă extraordinară”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
Vezi toate știrile
Citește și