Închide meniul

„Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 18 martie 2024, 20:00

„Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar

Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar

Mircea Rednic, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Mircea Rednic este exasperat de fanii UTA-ei. „Bătrâna Doamnă” s-a impus dramatic în prima etapă din play-out. Echipa lui Mircea Rednic a câştigat cu 4-3, la capătul unui meci nebun. Formaţia din Arad a marcat golul victoriei în minutul 90+6, după ce fusese egalată în minutul 90+2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, inspiraţia lui Mircea Rednic a fost decisivă. Toate cele patru goluri ale arădenilor au fost marcate de jucători care au fost introduşi pe parcursul meciului de către antrenorul de 61 de ani.

Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei: „S-ar putea să îmi pierd eu răbdarea şi s-ar putea să nu fie bine”

Mircea Rednic a avut şi un mesaj dur pentru fanii „Bătrânei Doamne”, după victoria dramatică cu FC Voluntari. Rednic s-a săturat de toate indicaţiile date dinspre tribună şi le-a cerut fanilor să aibă răbdare.

„Ne dorim mereu cele 3 puncte. Sunt fericit de jucători, de felul cum au reacţionat. Patru goluri date de jucătorii care au intrat. Asta vreau să facă jucătorii care intră. Îi felicit. Mi-au demonstrat că pot să mă bazez pe ei. Mergem înainte, e un pas.

La pauză au fost vreo două incidente urâte, care nu trebuie să se întâmple în vestiar. Câteva reacţii care mie nu mi-au plăcut. Eu am răbdare, experienţă. Eu iert, dar nu uit. Din discuţiile pe care le-am avut cu doi jucători, acolo, ceilalţi au reacţionat bine.

Reclamă

Victorie meritată. Încă odată, răbdare UTA-iştilor, că m-am săturat de câte sfaturi şi câte indicaţii daţi. Toţi sunteţi Mourinho. Haide Mourinho, găseşte-ţi echipă şi poate mă lasă şi pe mine lumea în pace. Că s-ar putea să îmi pierd eu răbdarea şi s-ar putea să nu fie bine. Păcat de tot ce s-a întâmplat aici.”, a declarat Mircea Rednic, la digisport.ro.

După acest meci, UTA a ajuns pe locul 9 şi are 23 de puncte. De partea cealaltă, FC Voluntari rămâne pe loc direct retrogradabil, având 14 puncte.

Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA, în victoria cu Voluntari

Voluntari a deschis scorul pe terenul celor de la UTA, prin Adam Nemec, în minutul 28. La şase minute distanţă, Mircea Rednic a efectuat prima schimbare, forţat de accidentarea lui Marcelo Freitas.

Reclamă 4 / 0/3

„Puriul” l-a trimis în teren pe Pedro, iar acesta a reuşit să marcheze la patru minute distanţă. Ulterior, în prelungirile primei reprize, Armaş a dus-o din nou în avantaj pe Voluntari.

În repriza secundă, UTA a reuşit să egaleze în minutul 51. Johana Omondi a marcat pentru arădeni, la cinci minute distanţă după ce a fost trimis în teren.

UTA a preluat conducera în minutul 80. Alexandru Tudorie a înscris din pasa lui Claudiu Micovschi. Atacantul a fost trimis în teren în minutul 70.

A urmat un final de infarct la Arad. Voluntari a reuşit să egaleze în minutul 90+2, prin Merloi, iar Pedro a dat lovitura de graţie şi i-a adus toate punctele lui Mircea Rednic în minutul 90+6.

După golul marcat în minutul 90+6, Mircea Rednic a făcut un gest sfidător către banca ilfovenilor. Antrenorul le-a „bătut obrazul” oficialilor de la Voluntari.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și