Închide meniul

Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 martie 2024, 19:33

Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului, în „thriller-ul cu Voluntari

Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA, în victoria cu Voluntari

Mircea Rednic a fost maestrul schimbărilor la UTA, în victoria cu Voluntari. „Puriul” a avut o inspiraţie fabuloasă în succesul din prima etapă a play-out-ului. Trei dintre jucătorii trimişi în teren de antrenorul român au reuşit să marcheze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA a reuşit să marcheze golul victoriei cu Voluntari în minutul 90+6, după ce a fost egalata în minutul 90+2. Arădenii au egalat-o în clasament pe Hermannstadt, în timp ce ilfovenii au rămas pe penultimul loc.

Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA, în victoria cu Voluntari, scor 4-3

Voluntari a deschis scorul pe terenul celor de la UTA, prin Adam Nemec, în minutul 28. La şase minute distanţă, Mircea Rednic a efectuat prima schimbare, forţat de accidentarea lui Marcelo Freitas.

„Puriul” l-a trimis în teren pe Pedro, iar acesta a reuşit să marcheze la patru minute distanţă. Ulterior, în prelungirile primei reprize, Armaş a dus-o din nou în avantaj pe Voluntari.

În repriza secundă, UTA a reuşit să egaleze în minutul 51. Johana Omondi a marcat pentru arădeni, la cinci minute distanţă după ce a fost trimis în teren.

Reclamă

UTA a preluat conducera în minutul 80. Alexandru Tudorie a înscris din pasa lui Claudiu Micovschi. Atacantul a fost trimis în teren în minutul 70.

A urmat un final de infarct la Arad. Voluntari a reuşit să egaleze în minutul 90+2, prin Merloi, iar Pedro a dat lovitura de graţie şi i-a adus toate punctele lui Mircea Rednic în minutul 90+6.

După golul marcat în minutul 90+6, Mircea Rednic a făcut un gest sfidător către banca ilfovenilor. Antrenorul le-a „bătut obrazul” oficialilor de la Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3
Gestul lui Mircea Rednic, din UTA - Voluntari 4-3
Gestul lui Mircea Rednic, din UTA – Voluntari 4-3/ Captură Orange Sport

Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA

Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA! „Bătrâna Doamnă” a anunţat înaintea debutului în play-out că a adus întăriri. Ezekiel Imoh, un atacant nigerian de 30 de ani, este cel mai nou jucător al formaţiei arădene.

Ezekiel Imoh a evoluat în cariera sa în ţări precum Belgia, Spania, Turcia, Qatar sau Emiratele Arabe Unite.

În anul 2012, când era la Standard Liege, el a fost transferat de Al-Arabi SC din Qatar, pentru 8 milioane de euro. Ulterior, el a fost împrumutat la Standard şi Anderlecht, după care şi-a trecut în CV mai ulte echipe. Ultima sa experienţă a fost în Nepal, acolo unde a câştigat titlul cu Lalitpur City şi a fost golgheterul competiţiei.

„Atacantul Ezekiel Imoh este noul jucător al UTA-ei. Nigerianul în vârstă de 30 ani s-a născut pe 24 octombrie 1993, măsoară 1.78m și vine de la Lalitpur City.

Crescut de 36 Lions, în țara natală, a trecut în carieră pe la Standard Liege, Anderlecht, KV Kortrijk (Belgia), Al-Arabi (Qatar), Konyaspor(Turcia), Las Palmas (Spania), Al-Jazira și Al-Dhafra (Emiratele Arabe Unite).

A câștigat Supercupa Turciei, în sezonul 2017/2018 cu Konyaspor, campionatul cu Al-Jazira în 2020/2021 și Superliga din Nepal în sezonul precedent, când a fost și golgheterul competiției.

Îi urăm bun venit în tricoul roș-alb și la cât mai multe realizări!”, a anunţat UTA Arad, pe contul de Facebook.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și