Închide meniul

„Hai să-l lăsăm să joace!” Dănuț Lupu l-a făcut praf pe Ermal Krasniqi. Comparație cu Florinel Coman

Alexandru Ivan Publicat: 25 februarie 2023, 13:01

Reclamă
„Hai să-l lăsăm să joace! Dănuț Lupu l-a făcut praf pe Ermal Krasniqi. Comparație cu Florinel Coman

Ermal Krasniqi a sosit la CFR Cluj în această iarnă

Ermal Krasniqi, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Dănuț Lupu l-a criticat pe Ermal Krasniqi, fotbalistul kosovar de la CFR Cluj care l-a impresionat pe Dan Petrescu în partea secundă a actualei stagiuni. Fostul internațional crede că Krasniqi mai are însă multe de demonstrat până sa poată fi considerat un jucător de mare calitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După „dubla” CFR Cluj – Lazio din Conference League, în spațiul public a apărut informația că Ermal Kraqsniqi a intrat pe radarul italienilor. Dănuț Lupu s-a amuzat pe seama zvonului și a anunțat că kosovarul nu valorează nici cinci milioane de euro.

Dănuț Lupu l-a criticat pe Ermal Krasniqi

„Hai să-l lăsăm să joace șase luni și după aia vorbim. Are niște calități. Dar dacă joci de două ori bine nu înseamnă că poți să spui ‘vreau 5 milioane pe tine’. E un jucător care are potențial, dar nu de cinci milioane cred eu acum. Îți dai seama dacă mai dădea și gol: 15 milioane de euro!”, a spus Dănuț Lupu, conform fanatik.ro.

În vârstă de 24 de ani, Krasniqi a ajuns la CFR Cluj în această iarnă, de la FC Ballkani, echipă pe care campioana României a înfruntat-o în grupele Conference League în toamna precedentă.

În Liga 1, Krasniqi a adunat cinci meciuri, reușind două goluri și un assist.

Reclamă

Robert Niță, verdict în privința lui Ermal Krasniqi

De cealaltă parte, Robert Niță e încrezător că Krasniqi poate prinde un transfer care să-i umple conturile CFR-ului, însă e de părere că kosovarul trebuie să atingă un nivel mai ridicat al jocului.

E clar că va fi una dintre cele mai bune afaceri din istoria CFR Cluj. E un jucător care unu contra unu este foarte bun, care iese în evidență. Pentru mine e un pic straniu că toți jucătorii ăștia care ajung în România după ce nu au jucat mai pe nicăieri fac un meci, două și îi vrea toată spuma Europei.

Ăsta săracul a jucat toată viața lui la adversara CFR Cluj, nu l-a văzut nimeni. A dat jumătate de gol în România și o ratare cu stângul, îl vrea Lazio. Eu nu cred că îl vrea Lazio. Că, să fim serioși, nu e de Lazio. Lazio a dat șase milioane pe un tânăr 2004, 2005, născut în Spania, dar joacă titular”, a spus și Robert Niță, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Niță și Dănuț Lupu l-au comparat pe Krasniqi cu Florinel Coman

Atât Niță, cât și Dănuț Lupu au anunțat că ar pefera să joace în echipa lor cu Florinel Coman, de la FCSB, în locul lui Krasniqi.

L-aș alege pe Coman când valora peste 10 milioane de euro. Era și mai tânăr și juca la o echipă mai expusă decât CFR Cluj”, a spus Niță.

„Coman valora 10 milioane și acum valorează 5. Krasniqi valorează acum 5, stai să vedem peste un an, poate valorează două”, a încheiat Dănuț Lupu.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” Vezi toate știrile
Citește și