Închide meniul

Hakim Abdallah, noul transfer al lui Dinamo, îşi propune să fie golgheterul Ligii 1! „Sunt un tip care are mare încredere în el”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iulie 2023, 13:45

Reclamă
Hakim Abdallah, noul transfer al lui Dinamo, îşi propune să fie golgheterul Ligii 1! „Sunt un tip care are mare încredere în el

Hakim Abdallah, noul transfer al lui Dinamo, îşi propune să fie golgheterul Ligii 1

Hakim Abdallah, într-un meci / Profimedia Images

Hakim Abdallah, noul transfer al lui Dinamo, îşi propune să fie golgheterul Ligii 1! El a spus că postul care i se potriveşte cel mai bine este cel de atacant central.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul cotat de transfermarkt.com la 200.000 de euro a sosit la Dinamo liber de contract. Ultima oară a evoluat la echipa belgiană Royal Excelsior Virton.

Hakim Abdallah, noul transfer al lui Dinamo, îşi propune să fie golgheterul Ligii 1

Pot juca și în partea stângă, dar prefer atacant central. Nu sunt mofturos să cer numărul 9, nu e important pentru mine. Calitățile mele? Veniți la meciuri și vorbim după aceea.

Sunt un tip care are mare încredere în el, în forțele lui, mă bazez pe mine și pe forța mea. Sunt sigur că sunt un fotbalist foarte bun și voi arăta pe teren. Nimic nu e imposibil, mi-aș dori să ies golgheter.

Dacă vreau să fiu cel mai bun marcator din ligă, mai întâi trebuie să lucrez pentru echipă, să ajut coechipierii, pentru ca și ei să mă susțină”, a declarat Hakim Abdallah pentru gsp.ro.

Reclamă

Dinamo a anunţat primul transfer al verii! Hakim Abdallah a semnat cu trupa din Ştefan cel Mare

Dinamo a anunţat primul transfer al verii. Hakim Abdallah a semnat cu trupa din Ştefan cel Mare, din postura de jucător liber de contract.

Dinamo încă are interdicţie la transferuri, şi nu poate înregistra noi jucători. Însă, chiar şi aşa, „câinii” au anunţat că Abdallah se va alătura lotului lui Ovidiu Burcă, semn că interdicţia se va rezolva în scurt timp.

Transferul lui Hakim Abdallah la Dinamo a fost anunţat prin intermediul paginilor de socializare ale trupei din Ştefan cel Mare.

Reclamă 4 / 0/3

Abdallah este un atacant de 25 de ani, care ultima dată a evoluat la Viton, în Liga a 2-a din Belgia. Acesta are selecţii la naţionalele de juniori ale Franţei, şi a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu Dinamo.

Anunţul lui Dinamo după transferul lui Hakim Abdallah

„OFICIAL. HAKIM ABDALLAH, LA DINAMO!

Clubul Dinamo 1948 București, prin canalele de comunicare, este foarte încântat să anunțe noul jucător care va evolua în tricoul alb-roșu, atacantul Hakim Abdallah! El a ajuns la un acord cu formația din Ștefan cel Mare pe o perioadă de 3 ani!

Născut pe 9 ianuarie 1998 (25 ani) în Saint-Leu, Réunion, Hakim Abdallah este un atacant de 1.87m care a evoluat în ultimul sezon la Royal Excelsior Virton, în Challenger Pro League, divizionară secundă din Belgia. Hakim are 10 selecții la naționala Madagascarului. El a fost selecționat inclusiv la Naționalele Under-19 și Under-16 ale Franței.

Îi urăm mult succes lui Hakim, care a bifat vizita medicală și se va alătura lotului aflat în pregătire la Zrece, în Slovenia, sub comanda lui Ovidiu Burcă.

Bine ai venit la DINAMO, Hakim!”, se arată în anunţul postat de Dinamo, pe Instagram.

Dinamo vrea să transfere şi un jucător de la o echipă din Serie A

Dinamo vrea să transfere un jucător de la o echipă din Serie A. Ovidiu Burcă a pus ochii pe Andrei Mărginean, un fotbalist care se află sub contract cu Sassuolo, dar care a evoluat la echipele de juniori ale clubului italian.

Reclamă

Andrei Mărginean se află pe lista celor de la Dinamo, anunţă gsp.ro. Acesta este un mijlocaş central de 21 de ani, care a crescut în fotbalul italian.

Mărginean a revenit la Sassuolo în această vară, după ce a fost împrumutat la Novara sezonul trecut, în Serie C. Mijlocaşul pe care a pus ochii Ovidiu Burcă are prezenţe şi la naţionalele de tineret ale României.

Pe de altă parte, sursa citată mai sus anunţă că Dinamo vrea să transfere şi un portar în această perioadă de mercato. În sezonul trecut, poarta „câinilor” a fost apărată fie de Filip Dujmovic, fie de David Oncescu, însă ambii au avut partide în care au greşit grav, astfel că Ovidiu Burcă vrea să aducă un alt goalkeeper.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și