Închide meniul

„Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj

Alex Ioniță Publicat: 17 mai 2024, 13:12

Reclamă
„Haos! Trebuie educați Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj

Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj

Giani Kiriță / Antena Sport

Fostul jucător Giani Kiriță a răbufnit după ce a văzut că suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru că echipa a reușit calificarea la baraj. Acesta a lansat un mesaj dur la adresa suporteriolor din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Câinii” lui Zeljko Kopic au terminat play-out-ul Ligii 1 pe poziția cu numărul 13 și vor disputa barajul de menținere în Liga 1 cu Csikszereda, în dublă manșă.

Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj

Chiar dacă Dinamo s-a salvat de la retrogradarea directă, Giani Kiriță nu este mulțumit de faptul că suporterii echipei s-au mulțumit cu un loc de baraj.

„Sunt două probleme diferite aici. Într-un fel, am fost șocat de ce s-a întâmplat după meciul asta că am mers la baraj, într-un fel n-am fost. Aceste generații s-au schimbat.

Acești copii care sunt în galerie trebuie educați că este o contraperformanță asta, nu o performanță să te salvezi, să te duci să dai baraj. Acești copii nu știu, nu au trăit gloria unui campionat, să între în teren, să se bucure cu echipa.

Reclamă
Reclamă 4

Au fost îndoctrinați că este o performanță că s-au salvat de la retrogradare, dar nu direct, dăm baraj. E o problemă de educație. Copiilor ăstora trebuie să le vorbești așa ‘Băi, copii, este o contraperformanță.

Este un haos total la nivel de galerie, iar acești copii nu sunt educați. Nu știu cum e să iei un campionat, să iei o cupă a României. Ei știu că dacă a mers Dinamo la baraj e o performanță. E greșit.”, a spus Giani Kiriță, la fanatik.ro.

Aflată într-o situaţie disperată înaintea barajului cu Csikszereda, Dinamo a făcut apel la Luca Mihai pentru a-i ajuta pe „câini”

Dinamo a făcut apel la Luca Mihai pentru a-i ajuta pe „câini”! Accidentat grav de Homawoo în meciul cu Poli Iaşi, Luca Mihai a fost contactat de conducerea lui Dinamo.

Reclamă

El a fost rugat să discute cu conducerea lui Poli Iaşi, pentru ca echipa ieşeană să îşi retragă plângerea. Dinamo este în criză de fundaşi înainte de barajul cu Csikszereda.

Luca Mihai a fost de acord să îi ajute pe „câini”. El a discutat cu conducerea lui Poli, iar aceasta i-a transmis că rămâne la latitudinea lui dacă plângerea va fi retrasă. Luca Mihai a fost de acord.

Astfel, Dinamo va putea conta pe Josue Homawoo la dubla cu echipa din Liga a 2-a, de care depinde rămânerea „câinilor” în prima ligă.

„Recent m-au contactat cei de la Dinamo, să mă roage să vorbesc cu conducerea de la Poli Iași, să-și retragă sesizarea împotriva lui Homawoo. Mi-au zis că au probleme, că nu au cu cine să joace în apărare, la baraj.

Cei de la Poli Iași au lăsat la alegerea mea această decizie. Iar eu am fost de acord să retragem acțiunea împotriva lui Homawoo. Am făcut-o pentru că iubesc fotbalul, dar și ca să-i dau o lecție de bun-simț lui Homawoo, care nu m-a căutat deloc, să vorbim ca de la fotbalist la fotbalist, să se intereseze de starea mea.

Nu i-a păsat. În plus, nu vreau ca soarta unei echipe să se decidă la comisii, ci pe teren. Iar Dinamo e un club mare, de tradiție și trebuie să-și apere șansele pe gazon”, a declarat Luca Mihai, potrivit gsp.ro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:53

„E jenant!” Oscar Piastri a răbufnit, după ce i-a fost şters timpul în calificările Marelui Premiu al Austriei

21:35

„Lamentabil. Nu sunt scuze!” Mihai Stoica a dat de pământ cu jucătorii Italiei, după eliminarea de la EURO 2024: „Ruşinos!”

21:26

Presa din Italia şi-a făcut praf jucătorii, după eliminarea de la EURO 2024: „Dezastru” / „Fără suflet şi fără picioare”

21:10

Romain Bardet a câştigat prima etapă a Turului Franţei! Ciclistul de 33 de ani, pentru prima oară în carieră în tricoul galben

21:00

Germania – Danemarca LIVE TEXT (22:00). Țara gazdă continuă lupta pentru marele trofeu. Echipele de start

20:54

Elveția – Italia 2-0. Surpriză uriaşă la EURO 2024. Campioana en-titre, eliminată încă din optimile de finală

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și