Închide meniul

Helmut Duckadam a dat verdictul despre șansele la titlu ale FCSB-ului. Mesaj direct pentru Gigi Becali

Alex Ioniță Publicat: 3 august 2024, 9:50

Reclamă
Helmut Duckadam a dat verdictul despre șansele la titlu ale FCSB-ului. Mesaj direct pentru Gigi Becali

Helmut Duckadam a dat verdictul despre șansele la titlu ale FCSB-ului

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / Antena Sport

Helmut Duckadam a dat verdictul despre șansele la titlu ale FCSB-ului. „Eroul de la Sevilla” a analizat situația campioanei și a avut un mesaj dur pentru formația roș-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la startul noului sezon de Liga 1, FCSB a adunat doar 2 puncte, din 3 partide. A fost 1-1 cu U Cluj, 2-2 cu Unirea Slobozia și 0-2 cu Oțelul. Totuși, echipa lui Gigi Becali s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, după ce le-a eliminat pe AC Virtus (San Marino) și pe Maccabi Tel Aviv (Israel).

Helmut Duckadam a dat verdictul despre șansele la titlu ale FCSB-ului

Astfel, FCSB este sigură de prezența în cupele europene, fiind deja calificată în faza ligii din UEFA Conference League.

Helmut Duckadam a explicat că roș-albaștrilor le va fi foarte greu să își apere titlul în acest sezon, dat fiind faptul că nu au un lot bun pentru o luptă pe două fronturi.

”Greu, greu, pentru că va fi pe două fronturi. Ei sunt deja, practic, într-o grupă europeană. Va fi greu va fi greu la lotul pe care îl au acum”, a spus Helmut Duckadam, potrivit sport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Pentru FCSB urmează primul duel cu Sparta Praga, din preliminariile Ligii Campionilor. Partida se va juca marți, de la ora 21:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

O vedetă de la Sparta Praga a dat verdictul despre FCSB!

O vedetă de la Sparta Praga a dat verdictul despre FCSB! Este vorba despre Lukas Haraslin, care a vorbit deschis despre adversara din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

nainte de manșa tur a „dublei” din preliminariile UEFA Champions League, Lukas Haraslin a spus că echipa lui Gigi Becali este un „adversar neplăcut”.

Reclamă

Totuși, vedeta de la Sparta Praga este de părere că echipa sa are un avantaj, având în vedere că primul duel se va juca în Cehia.

„Vom întâlni un adversar neplăcut, însă începem cu un meci pe teren propriu, ceea ce poate fi un avantaj pentru noi de această dată. Până acum, cele mai multe dueluri tur au fost în deplasare. Acum, situația s-a răsturnat în favoarea noastră. Cu siguranță vom avea parte de o atmosferă furtunoasă la retur, însă avem deja experiență cu astfel de partide, deci nu va fi nimic nou pentru noi.

Trebuie să ne concentrăm în primul rând la meciul de acasă, un meci pe care trebuie să îl câștigăm pentru fanii noștri. Cred cu fermitate că vom obține un rezultat bun și la retur. În orice caz, nu ne așteaptă nimic simplu”, a spus Lukas Haraslin, într-un inverviu publicat pe site-ul oficial al clubului.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:52

Prin ce trece Jose Mourinho din cauza lui Istvan Kovacs: „Şi-a pierdut somnul şi are mare anxietate!”. Dezvăluiri din interior

20:51

Ungurii, derapaj după ce Imane Khelif a învins-o pe Luca Hamori la Jocurile Olimpice

20:45

LIVE TEXTFarul Constanța – Poli Iași 0-0. Gică Hagi, în căutarea primei victorii din acest sezon

20:18

Imane Khelif a învins-o pe Luca Anna Hamori şi şi-a asigurat o medalie olimpică

19:45

Elisabeta Lipă, anunţ despre gestul uriaş făcut de Ion Ţiriac: „Nu falimentează! Mi-a zis asta!”

19:24

Mesajul lui Dan Petrescu pentru Louis Munteanu: „Sper să aibă noroc! El trebuie să intre în teren și să joace fotbal!”

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj 4 Foto„Incompetenţi şi furioşi!” Reacţii fără precedent, după scandalul de dopaj din finala de 100 m liber de la Jocurile Olimpice 5 Dinamo – Gloria Buzău 4-1. „Câinii” au făcut spectacol de ziua lui Cornel Dinu şi sunt pe locul 2 în Liga 1! „Dublă” Politic 6 FotoDavid Popovici, aşteptat cu flori pe aeroport la revenirea în România: „E nevoie de bani investiţi în sport”
Citește și