Închide meniul

Helmut Duckadam a dat verdictul după ce Rapid l-a transferat pe Damjan Djokovic de la FCSB: „Au cel mai bun lot!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 ianuarie 2024, 21:19

Reclamă
Helmut Duckadam a dat verdictul după ce Rapid l-a transferat pe Damjan Djokovic de la FCSB: „Au cel mai bun lot!

Helmut Duckadam a dat verdictul după ce Rapid l-a transferat pe Damjan Djokovic de la FCSB

Helmut Duckadam / Hepta

Helmut Duckadam a dat verdictul după ce Rapid l-a transferat pe Damjan Djokovic de la FCSB. „Eroul de la Sevilla” a spus că echipa lui Cristiano Bergodi are, în acest moment, cel mai bun lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a avut o campanie de transferuri furtunoasă în această iarnă. Marile lovituri date de Dan Şucu sunt transferurile lui Ermal Krasniqi şi Damjan Djokovic.

Helmut Duckadam a dat verdictul după ce Rapid l-a transferat pe Damjan Djokovic de la FCSB

„Djokovic este un transfer foarte bun pentru Rapid. Cred că ei au cel mai bun lot. Rezultatele ne vor arăta când va începe campionatul dacă lotul care îl are o să obţină rezultate. Poate anul acesta nu va câştiga campionatul, dar sezonul viitor va fi o candidată serioasă la titlu.

E o campanie de transferuri bine gândită. Cred că s-au orientat mult mai bine. Şi FCSB-ul a făcut transferuri, vom vedea dacă aceşti jucători se vor integra. Nu le va fi uşor. CFR Cluj a luat jucători cu nume, dar care nu au dat rezultate„, a spus Helmut Duckadam.

Motivul pentru care Damjan Djokovic a ales să semneze cu Rapid

S-a aflat motivul pentru care Damjan Djokovic a ales să semneze cu Rapid. Mijlocaşul croat a oferit primele declaraţii, după ce a semnat cu gruparea de sub Grant, dezvăluind şi ce l-a determinat să facă acest pas.

Reclamă

Damjan Djokovic este cel de-al patrulea jucător transferat de Rapid în această iarnă, după Florent Hassani, Borisav Burmaz şi Ermal Krasniqi. Fostul mijlocaş al FCSB-ului a semnat un contract valabil pe un sezon şi jumătate.

Damjan Djokovic s-a declarat bucuros de faptul că a semnat cu Rapid. Acesta a transmis că ambiţiile mari ale giuleştenilor l-au determinat să se transfere la formaţia de sub Grant.

Djokovic a mai declarat că Rapid este o nouă provocare pentru el, fiind a treia mare echipă din Liga 1 la care evoluează, după CFR Cluj şi FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Asta e la fotbal, se mai așteaptă uneori să faci un transfer. Mă bucur că am venit aici. E o provocare nouă. Încercăm să ne atingem obiectivele.

E frumos să joci. În ziua de azi e greu să rămâi toată viața la o echipă. Am fost la două echipe mari din România, iar acum am ajuns la a treia, care are ambiții foarte mari. Asta m-a motivat cel mai mult să vin aici.

Pe hârtie poți să spui multe lucruri frumoase, la fotbal vorbești pe teren. Echipa a avut ghinion în ultima lună și jumătate.

Eu am venit să muncesc, să mă pregătesc. Aflăm în 12 zile cine suntem și ce facem. Eu sunt bine, m-am odihnit bine. Încerc să am o viață sănătoasă de fotbalist”, a declarat Damjan Djokovic, într-un interviu pentru Rapid TV.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și