Închide meniul
EXCLUSIV

Helmut Duckadam a numit cei mai buni portari români! Pe ce loc se află Ștefan Târnovanu

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 4 aprilie 2023, 21:02

Helmut Duckadam a numit cei mai buni portari români! Pe ce loc se află Ștefan Târnovanu

Câți bani primește Helmut Duckadam de la statul român

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / Antena Sport

Helmut Duckadam a numit cei mai buni portari români! „Eroul de la Sevilla” este de părere că Ștefan Târnovanu (FCSB), Mihai Aioani (Farul Constanța) și Horațiu Moldovan (Rapid) se află în top 3 goalkeeperi români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare portar al Stelei spune că ordinea celor trei goalkeeperi menționați este dată de poziția echipelor de club, la care activează, în clasamentul Ligii 1. Astfel, topul arată în felul următor: Mihai Aioani, Ștefan Târnovanu și Horațiu Moldovan.

Helmut Duckadam a numit cei mai buni portari români

Helmut Duckadam a apreciat evoluția solidă pe care Ștefan Târnovanu a avut-o în partida Sepsi – FCSB, 1-2, din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1.

„A apărat foarte bine aseară. Omul își face treaba, e pe val. Dacă o ține tot așa, cu siguranță va fi în vizorul echipei naționale.

Pe Târnovanu l-aș plasa în primii trei (n.r. portari români), pentru că l-am văzut și pe Moldovan, care a apărat foarte bine la Rapid, Aioani… Ordinea ar fi cea din calsament, ca să nu supărăm pe nimeni”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă

Gigi Becali, cucerit de Ștefan Târnovanu

Inclusiv Gigi Becali, patronul FCSB-ului, s-a declarat uimit de modul în care a apărat Târnovanu, în meciul cu Sepsi.

„Târnovanu a fost cel mai bun, la fel ca și Compagno. Chiar i-am spus lui MM după ce l-am văzut pe Târnovanu: ’băi, cât e deînașt, are doi metri, parcă e păianjen, nu am văzut așa ceva în viața mea.

Mai scot și alți portari, dar aia, de acolo, să o scoți așa… 

Reclamă 4 / 0/3

E păîanjen. Nu ai cum să-i dai gol. S-ar putea să fie o mare afacere”, a spus Ggi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Ce a spus Ștefan Târnovanu, după Sepsi – FCSB 1-2

Am avut trei meciuri jucate aici, pe stadionul acesta, de trei ori am fost omul meciului. Cele mai importante în această seară sunt punctele. Suntem la mâna noastră acum.

O etapă senzaţională. Farul a pierdut două puncte, CFR Cluj a pierdut două puncte. Noi le-am luat pe toate şi ne-am apropiat. Senzaţională victoria!

La început chiar am crezut că a fost gol, nu mi-am dat seama că a fost ofsaid, dar mă bucur că a fost anulat şi am reuşit să câştigăm. Multă tensiune, sunt meciuri importante. Noi ne batem la campionat, cei de la Sepsi vor şi ei să urce în clasament. Până la urmă am întâlnit o echipă foarte bună.

(n.r. Ce a adus Elias în plus?) Ce am simţit eu zilele aceastea?… e un tip foarte dezinvolt, vorbeşte cu noi de parcă ne cunoaşte de foarte mult timp. Şi îmi place foarte mult. Se cunoaşte şi sper să facem treabă foarte bună”, a declarat Ştefan Târnovanu, la finalul meciului cu Sepsi.

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din play-off-ul Ligii 1, cu 33 de puncte obținute.

În următoarea partidă de campionat, FCSB o va întâlni, în deplasare, pe campioana CFR Cluj. Meciul este programat duminică, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român 16:35 Dezastru pentru Dinamo! Aflaţi pe loc de retrogradare, „câinii” au mai primit o veste teribilă: „Nu vor mai putea folosi stema” Vezi toate știrile
Citește și