Închide meniul

Helmut Duckadam, atac neaşteptat la Mirel Rădoi: „Mi se pare lipsă de respect!”

Publicat: 9 august 2022, 19:33

Reclamă
Helmut Duckadam, atac neaşteptat la Mirel Rădoi: „Mi se pare lipsă de respect!

Sorin Cârţu, prima reacţie după demisia lui Mirel Rădoi

Antena Sport

Helmut Duckadam, atac neaşteptat la Mirel Rădoi după ce fostul selecţioner a fost numit antrenor la Universitatea Craiova. „Eroul de la Sevilla” a criticat modul prin care Rădoi i-a luat locul lui Laszlo Balint la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam e de părere că Mihai Rotaru nu l-a dat afară pe Laszlo Balint decât în momentul în care Mirel Rădoi a acceptat să vină antrenor la Universitatea Craiova.

Helmut Duckadam, atac neaşteptat la Mirel Rădoi

Mi se pare puțin lipsit de respect gestul lui Rădoi față de Balint. Nu mi se pare normal ca un antrenor să fie schimbat și celălalt deja numit.

Eu sunt convins că Mirel Rădoi a vorbit cu domnul Rotaru înainte să fie demis Balint și a acceptat să fie pe bancă joi. Altfel, cred că Balint rămânea. N-am zis că e urât sau bun, am zis că e lipsit de respect, nu e fair-play. Sunt convins că domnul Rotaru nu l-a dat afară pe Balint până nu a avut acceptul lui Rădoi”, a declarat Helmut Duckadam la digisport.ro.

Mirel Rădoi, prezentat OFICIAL la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi, prezentat oficial la Universitatea Craiova. Fostul selecţioner a vorbit în prima conferință de presă în calitate de nou antrenor al celor de la Universitatea Craiova.

Reclamă

Mirel Rădoi a semnat un contract valabil pe două sezoane. Fostul selecţioner va fi pe banca oltenilor în returul de pe teren propriu cu Zorya Luhansk, de joi. În manşa tur din Conference League, echipa din Bănie a pierdut cu 1-0.

Sunt puţin emoţionant. Mă bucur să fiu la acest eveniment fericit pentru mine. Nu o să auziţi cuvinte măreţe de a mine pentru că sunt venit să muncesc. Dacă nu ar fi fost probleme, nu aş fi fost aici. Aş vrea să îi mulţumesc lui Laszlo Balint pentru munca pe care a făcut-o aici. Nu o să mă arunc la cuvinte măreţe. Cel mai important meci pentru noi este cel de joi. E un vis îndeplinit pentru mine.

N-aș vrea să se speculeze ca partea financiară a contat mai mult sau mai puțin. Oferta a venit după acel meci. Încep să-mi fac carte de vizită. Va trebui să fim concentrați. Noi, ca staff, suntem nerăbdători să începem munca. Eu, personal, nu mai puteam să stau acasă. Familia îmi zicea: ‘Nu mai sta pe capul nostru’„, a spus Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi nu se gândește la titlu cu Universitatea Craiova

Mirel Rădoi nu se gândește la titlu cu Universitatea Craiova. Fostul selecționer crede că formația din Bănie este în urma rivalelor. Mirel a atenționat că „nu are bagheta magică” care să-i facă campioni pe olteni.

Chiar dacă patronul Mihai Rotaru vrea ca titlul să ajungă în Bănie, Mirel a lăsat de înțeles că trofeele ar putea întârzia să apară.

„Nu are nimeni bagheta magică. Guardiola, cu un miliard de euro în trei ani, nu a reușit să câștige Champions League. Nici eu nu am bagheta magică.

Nu o să mă auziți că spun ‘vin să câștig campionatul’. Nu o să auziți așa ceva de la mine. Avem speranțe și muncim, dar nu pot să promit asta. E ceva virtual, nu e palpabil”, a spus Mirel Rădoi, la conferința de presă de prezentare la Universitatea Craiova.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și