Închide meniul

Helmut Duckadam crede că plecarea lui Adrian Mutu o va slăbi pe Rapid: „Ar putea fi un minus”

Alex Ioniță Publicat: 7 iulie 2023, 16:41

Reclamă
Helmut Duckadam crede că plecarea lui Adrian Mutu o va slăbi pe Rapid: Ar putea fi un minus”

Helmut Duckadam crede că plecarea lui Adrian Mutu o va slăbi pe Rapid

Helmut Duckadam a câștigat Cupa Campionilor Europeni alături de Steaua, în 1986 / Antena Sport

Helmut Duckadam crede că plecarea lui Adrian Mutu o va slăbi pe Rapid. Fostul mare portar al Stelei este de părere că giuleștenii vor avea de suferit în noul sezon din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu s-a înțeles cu Neftchi Baku și va primi un salariu de 650.000 de euro pe sezon . Acesta se va alătura cantonamentului echipei azere din Rusia, acolo unde va semna și contractul cu noul său club.

Helmut Duckadam crede că plecarea lui Adrian Mutu o va slăbi pe Rapid. Fostul portar crede că „Briliantul” a făcut totuși o alegere bună

Fostul mare portar al Stelei este de părere că Adrian Mutu a făcut o alegere bună și că experiența din străinătate îi va prinde bine. De asemenea, acesta a vorbit și despre situația actuală de la Rapid. „Eroul de la Sevilla” crede că echipa de sub Podul Grant va avea de suferit din cauza faptului că a rămas fără antrenor, chiar înainte de start-ul sezonului.

„Plecarea lui Mutu poate fi un minus pentru Rapid, în condiţiile în care el a făcut lotul, cantonamentul cu echipa, iar venirea unui nou antrenor înseamnă probabil şi o altă strategie, schimbări. Nu cred că Mutu pleacă din Giuleşti de teama unei presiuni, pentru că să fim serioşi! Rapid îşi propune cupele europene, nu neapărat câştigarea campioatului. Aşa, de propus, mulţi îşi propun

Faptul că a acceptat să semneze un contract într-un campionat străin… Cred că este vorba şi despre bani, şi despre faptul că îi va putea creşte şi cota ca antrenor. E un antrenor tânăr, care doreşte să se afirme, să crească tot mai mult şi o echipă din afara ţării poate să-l ajute în acest sens”, a spus Helmut Duckadam, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Neftci Baku este fosta echipă a lui Laurențiu Reghecampf. În sezonul trecut, echipa din Azerbaidjan a terminat pe locul al 3-lea în campionat și a jucat finala Cupei. În actualul cantonament din Rusia, echipa a pierdut primul meci amical cu Zenit, scor 1-3, dar mai are de jucat alte două meciuri, cu Steaua Roșie Belgrad și cu Fenerbahce.

Conducerea Rapidului, mesaj ferm pentru Adrian Mutu

„Este pe lista lui Neftchi Baku şi există negocieri! Nu ştiu exact care este stadiul pentru că nu suntem noi implicaţi! Va pleca sigur cu clauza. Dacă pleacă, clauza va trebui să fie achitată. Avem tot timpul variante, dar nu pot să comentez în acest moment. Doar în momentul în care se va întâmpla”, a spus Victor Angelescu în exclusivitate pentru AS.ro.

Cristi Chivu e pe lista lui Rapid! Fostul căpitan al naţionalei e dorit în locul lui Adrian Mutu în Giuleşti

Potrivit digisport.ro, fostul căpitan al naţionalei României se află şi el pe lista celor de la Rapid. Pe lângă Chivu, pe lista posibililor înlocuitori ai lui Mutu se mai află Marius Şumudică, Cristiano Bergodi, Daniel Isăilă, Daniel Pancu sau Marius Măldăruşanu.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Chivu şi-a prelungit contractul cu Inter până în iunie 2024. În primăvară, în momentul în care echipa de seniori traversa o perioadă complicată, numele lui Chivu a fost vehiculat de presa din Italia ca posibil înlocuitor al lui Simone Inzaghi.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
Vezi toate știrile
Citește și