Închide meniul

Helmut Duckadam deplânge situaţia de la FCSB: „Sper să mai apuc să văd o echipă din care să știu măcar 9 titulari!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 august 2022, 23:12

Reclamă
Helmut Duckadam deplânge situaţia de la FCSB: „Sper să mai apuc să văd o echipă din care să știu măcar 9 titulari!

Helmut Duckadam deplânge situaţia de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Helmut Duckadam deplânge situaţia de la FCSB. „Eroul de la Sevilla” s-a arătat dezamăgit de faptul că echipa lui Nicolae Dică schimbă titularii de la meci la meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat şi cu CS Mioveni şi rămâne fără victorie în actualul sezon de Liga 1. Roş-albaştrii au obţinut 3 puncte în patru meciuri.

Helmut Duckadam deplânge situaţia de la FCSB

„Nu e ok. Dacă nu reușești să câștigi cu Mioveniul, atunci pretențiile tale la campionat devin din ce în ce mai mici. Sper să mai apuc să văd și eu la FCSB o echipă din care să știu măcar 9 titulari. Din păcate, ei își doresc să aibă o echipă omogenă, dar n-ai cum. Când faci atâtea schimbări de la meci, n-ai cum să faci o echipă omogenă

N-are cum să se lege. Folosind atâția jucători, făcând atâtea schimbări, jucătorii nu știu ce joacă ăla și ăla. Ori joacă cei doi fundași centrali, ori joacă Tamm? Dacă ți-e frică că se accidentează jucătorii, înseamnă că e o problemă”, a spus Helmut Duckadam, potrivit digisport.ro.

Nicolae Dică, plan tactic uluitor în Mioveni – FCSB 1-1

Nicolae Dică avea un plan tactic uluitor în Mioveni – FCSB 1-1. Antrenorul celor de la FCSB a dezvăluit că s-a gândit, la un moment dat, să îl bage pe Joonas Tamm atacant.

Reclamă

Adus la insistenţa lui Mihai Stoica, Joonas Tamm este golgheterul celor dela FCSB, deşi este fundaş central. Tamm are un gol în Liga 1, marcat cu FC U Craiova 1948, şi unul în preliminariile Conference League, cu Dunajska Streda.

Cel două reuşite l-au pus pe gânduri pe Nicolae Dică. Antrenorul celor de la FCSB a dezvăluit că s-a gândit să îl bage pe Tamm atacant în timpul meciului cu Mioveni. Până la urmă, Nicolae Dică a decis să schimbe sistemul.

„Mă credeți că mă gândeam să îl bag pe Tamm atacant? După aia am zis să schimb sistemul, să jucăm un 3-5-2, să rămânem cu Miculescu tot așa atacant, să fie în gura porții.

Reclamă 4 / 0/3

El e marcator, poziția lui e de număr 10 sau zonele laterale, dar poate juca și atacant, când ai un marcator pe teren, din orice poziție în care e folosit ajunge în fața porții. Cum l-am folosit în Europa mijlocaș dreapta, a reușit să ajungă în careu la fiecare fază.„, a spus Nicolae Dică, după CS Mioveni – FCSB 1-1.

Nicolae Dică: „Am primit un gol cum doar noi puteam primi!

Nicolae Dică a făcut şi o analiză a meciului.

„Ne aşteptam să avem un joc greu, ştiam că Mioveniul e o echipă mai bună acasă decât în deplasare. Nu am putut să punem presiune pe ei. Păcat că ne-am creat 6-7 ocazii. Ovidiu avea prim-planul dar s-a lovit. Şut a degajat la adversar. Puteam să pierdem şi jocul pentru că cei de la Mioveni au avut două ocazii mari. Ajungem în careu, ne creem ocazii şi nu marcăm. În faţa porţii trebuie să fii concentrat sută la sută. Îmi doresc o circulaţie a mingii mai bună. Va trebuie să vină sută la sută victoria şi avem obiectiv câştigarea campionatului.

Am primit un gol cum doar noi puteam primi, cu Ovidiu care avea prim-planul, dar săracul s-a lovit și la genunchi, apoi Șut are mingea în picior, în loc să degajeze sau să iasă cu ea la picior, dă mingea adversarului și primim gol. În a doua repriză am reușit să egalăm, le-am cerut în ultimele minute să ducem mingile la margine, nu am făcut asta, pe final puteam pierde meciul, pentru că cei de la Mioveni au avut mari ocazii de a marca. Din păcate, nu am reușit să câștigăm în campionat. Ajungem în careu, ne creăm ocazii și nu reușim să marcăm”, a mai spus Nicolae Dică.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și