Închide meniul
EXCLUSIV

Helmut Duckadam, declarație spumoasă despre Malcom Edjouma: „Nu-i un litru de lapte, să spui că valorează 10 lei!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 13 februarie 2023, 12:21

Helmut Duckadam, declarație spumoasă despre Malcom Edjouma: Nu-i un litru de lapte, să spui că valorează 10 lei!”

Gigi Becali mesja pentru Malcom Edjouma

Malcom Edjouma, în timpul unui meci pentru FCSB / hepta

Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei, a avut o declarație spumoasă despre Malcom Edjouma, cel care a marcat o dublă în partida FC Voluntari – FCSB, 1-2. Malcom Edjouma a fost transferat de FCSB, în februarie 2022, de la FC Botoșani, pentru 330.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Malcom Edjouma are o cotă de 1,2 milioane de euro.

Helmut Duckadam, declarație spumoasă despre Malcom Edjouma

Helmut Duckadam a vorbit în termeni laudativi despre Malcom Edjouma, pe care îl consideră „omul momentului” la FCSB. Fostul mare portar a avut o reacție haioasă, în legătură cu valoarea, în bani, a mijlocașului de la FCSB.

„FCSB a fost clar mai bună. A avut emoții la final, tot datorită lor. Singuri și-au făcut meciul greu. Dar nu putem contesta victoria și cele trei puncte pe care le-a obținut FCSB.

Este omul momentului (n.r. Malcom Edjouma) la FCSB. Mă bucur că aduce un plus la mijloc și sigur că asta este foarte bine pentru FCSB. Vom vedea ce se va întâmpla în play-off.

Reclamă

(n.r. după golul marcat etapa trecută, Gigi Becali a spus că Edjouma valorează două milioane de euro, Acum, cât valorează?) Nu-i un litru de lapte, să spui că valorează cinci sau zece lei (n.r. râde). E o chestie de cerere și ofertă. El poate să valoreze două milioane, dar, dacă cineva are nevoie de el, poate să ofere și cinci. Sau, dacă nu ai nevoie de el, poate să valoreze două milioane. E vorba de cerere și ofertă.

Cred că niciun jucător din România, la ora actuală, nu poate să evolueze la un club mare, faptul că se poate transfera… aia este altceva. Edjouma este un jucător foarte bun, dar să nu uităm că joacă în campionatul României. El este util pentru echipă, dar, din păcate, avem campionatul pe care îl avem… două, trei, patru jocuri, pe sezon, foarte bune, în rest, este un campionat modest”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Helmut Duckadam, despre faultul lui Malcom Edjouma: „Nu a fost cu intenție!”

În minutul 83 al partidei de la Voluntari, Malcom Edjouma l-a lovit cu piciorul în cap pe Igor Armaș. Deși mijlocașul FCSB-ului ar fi trebuit eliminat, „centralul” Radu Petrescu a decis să-i arate doar cartonașul galben.

Reclamă 4 / 0/3

Helmut Duckadam susține că Edjouma merita să vadă cartonașul roșu la lovitura aplicată lui Armaș, însă, totodată, este de părere că faultul nu a fost cu intenție.

„Părerea mea este că merita roșu, dar nu cred că a fost cu intenție. A vrut să joace mingea și se întâmplă. Dar merita clar roșu. Vedem, în continuare, greșeli destul de mari (n.r. legat de VAR)”, a mai spus Helmut Duckadam.

„E o fază inexplicabilă, sincer. Îl pot înțelege pe Radu Petrescu că n-a văzut faza, dar nu înțeleg decizia VAR și nu înțeleg gestul lui lui Edjouma, cum poți să te duci cu crampoanele atât de sus? Eu sincer nu înțeleg asta. Mă bucur că am scăpat ușor. Putea să mă desfigureze la cum a intrat. Nu e doar capul, e și fața, și umărul, și tot.

Acum sunt bine. Nici cel mai înrăit dușman nu poate intra așa. E un coleg până la urmă, să te duci așa..chiar nu-mi explic. Radu Petrescu n-a vrut sa vorbească cu mine sau cu oamenii din staff”, a declarat Igor Armaș, la finalul meciului.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și