Închide meniul

Helmut Duckadam i-a atacat pe şefii lui CSA Steaua, după ce FCSB a fost primită în Ghencea: „A fost un circ ieftin!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 august 2023, 11:49

Reclamă
Helmut Duckadam i-a atacat pe şefii lui CSA Steaua, după ce FCSB a fost primită în Ghencea: „A fost un circ ieftin!

Helmut Duckadam i-a atacat pe şefii lui CSA Steaua

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / Antena Sport

Helmut Duckadam i-a atacat pe şefii lui CSA Steaua, care au lăsat-o în cele din urmă pe FCSB să joace pe stadionul de 100 de milioane de euro. Echipa lui Gigi Becali revine după opt ani în Ghencea şi va disputa acolo derby-ul cu CFR Cluj, care va fi duminică, de la ora 21:30, LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legendă a roş-albaştrilor, Duckadam e convins că decizia luată de şefii Armatei este una normală. „Eroul de la Sevilla” i-a arătat cu degetul pe aceştia pentru faptul că nu au primit-o mai repede pe FCSB în Ghencea.

Helmut Duckadam i-a atacat pe şefii lui CSA Steaua

Ambiții și un mic circ ieftin! Eu am spus de acum o lună și ceva că FCSB nu va juca împotriva lui Dinamo în Ghencea, dar va putea juca acolo următoarele partide. Uite că așa a fost. Cu Dinamo a fost o ambiție a celor de acolo.

Mie mi se pare o normalitate să închiriezi un stadion dacă ai bani și e liber. Restul sunt ambiții și aiureli. Eu cred că Becali și-a plătit păcatele. În momentul în care închiriezi, se iau banii și cu asta basta! În momentul în care pedepsești pe cineva, vrei să-l educi, să-l faci mai bun, nu? (n.r. – se referă la procesul de reeducare prin care a trecut Becali în spatele gratiilor)”, a spus Helmut Duckadam.

Fanii s-au grăbit să îşi cumpere bilete pentru derby-ul FCSB – CFR Cluj care, cel mai probabil, se va disputa cu „casa închisă”. S-au vândut 20.000 de bilete încă din prima zi. 31.254 este capacitatea arenei!

Reclamă

Ca imagine, FCSB are de câștigat. Dar nu cred că vor veni suporteri în plus alături de ei doar fiindcă vor juca acolo. Contează la imagine, a fost și ambiția domnului Becali. (…) A fost un circ ieftin cu miniștri, generali, un circ care nu-și avea rostul, fiindcă deznodământul era previzibil.

Era logic, pe undeva, că se va întâmpla acest lucru. Și la Craiova a fost, timp de 2-3 ani, acea dispută dintre Primărie și Mititelu. Acum joacă amândouă pe «Oblemenco, s-au mai liniștit»„, a mai spus fostul mare portar al Stelei.

Preţurile biletelor la FCSB – CFR Cluj

Cel mai ieftin bilet pentru cel mai tare meci al etapei a 4-a din Liga 1 costă 30 de lei.

Reclamă 4 / 0/3

PELUZE » 30 LEI
TRIBUNA 2 » Inel 1 – 50 LEI
TRIBUNA 1 » Inel 1 – 100 LEI
VIP » 200 LEI

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

E-ticketele pot fi achiziționate până duminică, 6 august, la ora 16:00„, a transmis FCSB.

Ultraşii CSA Steaua au trecut la ameninţări

La stadionul din Ghencea a fost afişat un mesaj de ameninţare pentru fanii FCSB. Ultraşii CSA Steaua au protestat şi înainte de meciul cu Dinamo, nedorind ca derby-ul să se dispute pe Ghencea. În cele din urmă negocierile cu CSA Steaua au picat, iar FCSB – Dinamo, încheiat cu scorul de 2-1, s-a disputat pe stadionul Arcul de Triumf.

Continuăm lupta împotriva celor afiliaţi la turmă. Cine calcă duminică în Ghencea îşi asumă”, a fost mesajul şocant scris de ultraşii CSA Steaua şi afişat în faţa arenei din Ghencea.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și