Închide meniul

Helmut Duckadam îl critică pe Gigi Becali pentru cum a tratat un jucător: „Toanele patronului, nu merita să păţească asta”!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 august 2023, 23:46

Reclamă
Helmut Duckadam îl critică pe Gigi Becali pentru cum a tratat un jucător: „Toanele patronului, nu merita să păţească asta!

Helmut Duckadam îi dă dreptate lui Gigi Becali

Helmut Duckadam şi Gigi Becali

Helmut Duckadam îl critică pe Gigi Becali pentru cum l-a tratat pe Vali Gheorghe. Eroului de la Sevilla îi place Vali Gheorghe şi e convins că va găsi o echipă la care să joace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB a fost nemulţumit de cum a evoluat Vali Gheorghe în turul cu Nordsjaelland şi a anunţat că îl va vinde. Becali a cerut doar 100.000 de euro pe mijlocaşul de 26 de ani.

Helmut Duckadam îl critică pe Gigi Becali

Vali Gheorghe, cu siguranţă îşi va găsi echipă. Mie mi-a plăcut de acest fotbalist, are vitează. Când intri la FCSB şi nu-ţi faci treaba, eşti mâncat. Îşi va găsi echipă. 100.000 de euro nu e o sumă atât de mare. E un jucător cu experienţă, care face cu brio faţă în Superligă.

Nu merita să păţească asta. A fost găsit ţap ispăşitor pentru ce? Astea sunt toanele patronului. În momentul în care i se pune pata pe un jucător, s-a terminat. Aşa este acolo sistemul, nu ai ce să faci. Te acomodezi, bine, nu te acomodezi, asta este”, a declarat Helmut Duckadam pentru playsport.ro.

Gigi Becali l-a atacat pe Vali Gheorghe imediat după FCSB – Nordsjaelland 0-0 şi a anunţat că mijlocaşul va părăsi echipa pe care el o patronează.

Reclamă

Am jucat extraordinar cu o echipă care pasează foarte mult. S-a greșit acolo cu introducerea lui Vali Gheorghe, probabil. Nu l-am știut. Îl vor vreo 3 echipe. Le-am zis să-l ia. L-am dat deja. Dar gata, nu mai vorbesc despre Vali Gheorghe. Numai Vali Gheorghe pleacă”, a spus Gigi Becali după FCSB – Nordsjaelland 0-0.

Vali Gheorghe a reacționat, după ce a fost criticat de Gigi Becali

Vali Gheorghe a reacționat, după ce a fost criticat de Gigi Becali. Fotbalistul legitimat la FCSB a intrat în teren la partida cu Nordsjaelland, iar evoluția sa a fost criticată de patronul „roș-albaștrilor”.

„Am mai multe oferte momentan. Asta e acum, vom vedea! Dacă o să fie ceva, să reziliez, să am discuții, ceva, o să vorbesc”, a spus Vali Gheorghe pentru iamsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Vali Gheorghe a ajuns la FCSB în toamna anului 2021, de la Astra Giurgiu, pentru suma de 250.000 de euro. De atunci, a adunat 31 de partide în tricoul „roș-albaștrilor” și a reușit să marcheze 7 goluri și să ofere 3 pase decisive.

De la revenirea din împrumut, Vali Gheorghe a adunat 3 meciuri sub comanda lui Elias Charalambous. Acesta a jucat 30 de minute în amicalul cu Anderlecht, 21 de minute în meciul cu FC U Craiova 1948 și 30 de minute în ultima partidă jucată de vicecampioană, cu danezii de la Nordsjaelland.

În sezonul trecut a fost împrumutat la Umraniyespor, acolo unde a jucat 26 de meciuri, a marcat 2 goluri și a oferit o pasă decisivă. În momentul de față, jucătorul de 26 de ani este cotat la 550.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2019, în perioada în care evolua pentru Astra Giurgiu. Atunci era cotat la 1,1 milioane de euro. În cariera sa a jucat pentru: Astra Giurgiu, CS Afumați, FCSB și Umraniyespor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și