Închide meniul

Helmut Duckadam l-a lăudat pe Horaţiu Moldovan, după Universitatea Craiova – Rapid 3-1: „Deşi a primit 3 goluri, a limitat proporţiile scorului!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 aprilie 2023, 8:43

Reclamă
Helmut Duckadam l-a lăudat pe Horaţiu Moldovan, după Universitatea Craiova – Rapid 3-1: „Deşi a primit 3 goluri, a limitat proporţiile scorului!

Helmut Duckadam îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / AS.ro

Helmut Duckadam l-a lăudat pe Horaţiu Moldovan, după Universitatea Craiova – Rapid 3-1. Duckadam crede că scorul putea fi mult mai mare, dacă portarul celor de la Rapid nu avea o prestaţie bună. Şi Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Moldovan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan a fost cel mai bun jucător al Rapidului în frângerea din derby-ul cu Universitatea Craiova – e convins Duckadam. Portarul giuleştenilor a primit 3 goluri, dar a avut şi câteva intervenţii de excepţie. Rapid a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie, iar fanii i-au cerut demisia lui Adrian Mutu.

Helmut Duckadam l-a lăudat pe Horaţiu Moldovan, după Universitatea Craiova – Rapid 3-1

„Foarte bun, cu toate că a primit 3 goluri, a limitat proporțiile scorului cu intervențiile sale”, a spus Helmut Duckadam la digisport.ro. „A fost într-o seară foarte bună Moldovan”, a spus şi Ilie Dumitrescu.

Reacția lui Adi Mutu, după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia

Rapid este singura echipă care nu are nicio victorie în play-off. După eșecul cu Sepsi, a fost învinsă și de trupa lui Eugen Neagoe. Chiar dacă au condus pe tabelă, într-un moment în care era în inferioritate numerică, giuleștenii au primit 3 goluri de la Universitatea Craiova. La finalul meciului, fanii care au făcut deplasarea i-au cerut demisia lui Mutu. Antrenorul Rapidului a reacţionat după ce fanii şi-au strigat nemulţumirea.

(Reporter: Suporterii ți-au strigat demisia) Eu cred că e ceva ce a venit după 2 înfrângeri, nu știu dacă e o părere de ansamblu. Dacă cineva e dezamăgit că am stat tot sezonul între primele 5, nu am ce să comentez. Trebuie să ne asumăm criticile și să ne gândim la următoarele meciuri. În fotbal se uită ce ai făcut în trecut, continuă doar viitorul. Toți suntem sub lupă. Astăzi arbitrajul a fost slab, a condiționat tot meciul. Vom încerca să ieșim din criza de rezultate.

Reclamă

Vom aduce victoria cu FCSB și va fi cu totul altfel„, a declarat Adi Mutu după Universitatea Craiova – Rapid 3-1.

Dragoș Grigore a ținut să îi ia apărarea lui Mutu și a anunțat că vina pentru rezultatele nefaste le aparține jucătorilor.

Nu traversăm o perioadă tocmai bună, s-a prelungit din păcate această perioadă. Ne pare rău, am încercat, am luptat. Mergem înainte, aceeași placă, capul sus. Atât s-a putut. E vina tuturor, nu a antrenorului, nu a lui Costache că a luat cartonaș roșu. Noi suntem responsabili de rezultat.

Reclamă 4 / 0/3

Urmează poate cel mai important meci al nostru, cel cu FCSB. Nu joacă Adi Mutu și staff-ul dânsului. Din păcate nu facem ce ne cere tot timpul și a apărut această perioadă dificilă. Sunt momente pe care orice echipă din această lume le traversează. E foarte important meciul contra celor de la FCSB. Cu o victorie probabil vom mai spăla din păcatele acestui început de play-off. Voi intra pe teren cu gândul de a câștiga„, a declarat Dragoș Grigore la digisport.ro.

Rapid a rămas în inferioritate numerică după numai 14 minute. Valentin Costache a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. Chiar și așa, giuleștenii au deschis scorul prin Marko Dugandzic, din penalty.

Oltenii au revenit însă, au pus presiune și au câștigat meciul prin golurile înscrise de Cîmpanu (38), Markovic (82) și Roguljic (90+2). Grație acestui rezultat, elevii lui Eugen Neagoe ajung la 32 de puncte și se apropie de FCSB. De cealaltă parte, Rapid rămâne pe 5, cu numai 28 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și