Închide meniul

Reacția lui Adi Mutu, după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia. Ce a spus după înfrângerea cu Universitatea Craiova

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 aprilie 2023, 23:35

Reclamă
Reacția lui Adi Mutu, după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia. Ce a spus după înfrângerea cu Universitatea Craiova

Reacția lui Adi Mutu, după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia

Adi Mutu, nervos în timpul meciului / Profimediaimages

A apărut reacția lui Adi Mutu, după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia. Mutu a vorbit la finalul meciului Universitatea Craiova – Rapid, scor 3-1, din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1. Echipa „Briliantului” a cedat în Bănie și a rămas pe locul 5 în clasament. Trece prin cel mai dificil moment al sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid este singura echipă care nu are nicio victorie în play-off. După eșecul cu Sepsi, a fost învinsă și de trupa lui Eugen Neagoe. Chiar dacă au condus pe tabelă, într-un moment în care era în inferioritate numerică, giuleștenii au primit 3 goluri de la Universitatea Craiova. La finalul meciului, fanii care au făcut deplasarea i-au cerut demisia lui Mutu.

Reacția lui Adi Mutu, după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia

Suntem într-o criză de rezultate, asta e realitatea. E greu să joci 80 de minute în inferioritate împotriva unei echipe puternice cum este Craiova. Băieților nu am ce să le reproșez, au vrut, au luptat. Defensiv au rezistat bine 80 de minute. A fost un roșu acordat ușor. Bineînțeles că a fost și o decizie proastă luată de Costache.

Criza asta de rezultate nu este așa întâmplătoare. Sunt jucători care sunt ieșiți din formă. Când iei roșu în minutul 18, orice tactică se năruie.

Eu sper să recuperez jucătorii accidentați. Atunci când e doar un vârf de profesie pe bancă și unul dintre mijlocași e accidentat, e greu să vii cu ceva nou. În primul rând sper să am tot lotul valid și apoi să mergem încrezători în noi. Nu am avut momente de acest gen de când sunt la Rapid.

Reclamă

(Reporter: Suporterii ți-au strigat demisia) Eu cred că e ceva ce a venit după 2 înfrângeri, nu știu dacă e o părere de ansamblu. Dacă cineva e dezamăgit că am stat tot sezonul între primele 5, nu am ce să comentez. Trebuie să ne asumăm criticile și să ne gândim la următoarele meciuri. În fotbal se uită ce ai făcut în trecut, continuă doar viitorul. Toți suntem sub lupă. Astăzi arbitrajul a fost slab, a condiționat tot meciul. Vom încerca să ieșim din criza de rezultate.

Vom aduce victoria cu FCSB și va fi cu totul altfel„, a declarat Adi Mutu după Universitatea Craiova – Rapid 3-1.

Dragoș Grigore a ținut să îi ia apărarea lui Mutu și a anunțat că vina pentru rezultatele nefaste le aparține jucătorilor.

Reclamă 4 / 0/3

Nu traversăm o perioadă tocmai bună, s-a prelungit din păcate această perioadă. Ne pare rău, am încercat, am luptat. Mergem înainte, aceeași placă, capul sus. Atât s-a putut. E vina tuturor, nu a antrenorului, nu a lui Costache că a luat cartonaș roșu. Noi suntem responsabili de rezultat.

Urmează poate cel mai important meci al nostru, cel cu FCSB. Nu joacă Adi Mutu și staff-ul dânsului. Din păcate nu facem ce ne cere tot timpul și a apărut această perioadă dificilă. Sunt momente pe care orice echipă din această lume le traversează. E foarte important meciul contra celor de la FCSB. Cu o victorie probabil vom mai spăla din păcatele acestui început de play-off. Voi intra pe teren cu gândul de a câștiga„, a declarat Dragoș Grigore la digisport.ro.

Rapid a rămas în inferioritate numerică după numai 14 minute. Valentin Costache a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. Chiar și așa, giuleștenii au deschis scorul prin Marko Dugandzic, din penalty.

Oltenii au revenit însă, au pus presiune și au câștigat meciul prin golurile înscrise de Cîmpanu (38), Markovic (82) și Roguljic (90+2). Grație acestui rezultat, elevii lui Eugen Neagoe ajung la 32 de puncte și se apropie de FCSB. De cealaltă parte, Rapid rămâne pe 5, cu numai 28 de puncte.

Cum arată clasamentul actualizat din play-off-ul Ligii 1

1. Farul – 39 de puncte
2. CFR Cluj – 38 de puncte
3. FCSB – 34 de puncte
4. Universitatea Craiova – 32 de puncte
5. Rapid – 28 de puncte
6. Sepsi Sf. Gheorghe – 24 de puncte

Marko Dugandzic l-a egalat pe Andrea Compagno în topul golgheterilor Ligii 1

Chiar dacă a ratat de la 11 metri atât cu Hermannstadt, cât și cu CS Mioveni, atacantul croat l-a anunțat pe Adi Mutu că este gata să se revanșeze. Și-a schimbat tactica de a executa lovitura de la 11 metri. Nu s-a mai oprit în timp ce se ducea spre minge și a șutat direct, în forță. L-a învins pe Popescu.

Reclamă

Cu acest gol, Marko Dugandzic a ajuns la 17 reușite stagionale și l-a egalat pe Andrea Compagno. Amândoi împart primul loc în topul celor mai buni marcatori din Liga 1. Italianul are 12 goluri pentru FCSB și 5 pentru FC U Craiova 1948.

Dugandzic este la cel mai bun sezon al carierei. Cele mai multe goluri, într-o singură ediție de campionat, le reușise pentru FC Botoșani. În 2019-2020 marca de 8 ori.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și