Închide meniul

Helmut Duckadam l-a luat la ţintă pe Mihai Pintilii: „De ce să ne ascundem după degete! Nu e antrenor!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 decembrie 2022, 16:30

Helmut Duckadam l-a luat la ţintă pe Mihai Pintilii: „De ce să ne ascundem după degete! Nu e antrenor!

Helmut Duckadam îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / AS.ro

Helmut Duckadam l-a luat la ţintă pe Mihai Pintilii, cel care o pregăteşte pe FCSB alături de Leo Strizu. Fostul internaţional român susţine că antrenorul este doar un prieten al jucătorilor, şi nu are calităţile necesare pentru a fi tehnician.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu este antrenorul cu licenţă PRO de la FCSB, însă cel care îi pregăteşte pe roş-albaştrii este Mihai Pintilii. Cu el pe bancă, trupa patronată de Gigi Becali a obţinut patru victorii în Liga 1, şi o remiză în Cupa României.

Helmut Duckadam l-a luat la ţintă pe Mihai Pintilii

Helmut Duckadam a declarat că Mihai Pintilii are o relaţie foarte apropiată cu jucătorii de la FCSB, şi nu poate fi numit antrenor. Mai mult decât atât, fostul portar susţine că echipa roş-albaştrilor este făcută de patronul Gigi Becali, iar Pintilii nu are niciun cuvânt de spus.

„Pintili nu este antrenor. De ce să ne ascundem după degete? Pintili este doar prieten cu jucătorii. Din păcate, în România, încă şi mulţi ani de acum înainte vor fi acele atmosfere plăcute de grătar, de prietenie cu jucatorii.

Nu ai cum să fii un antrenor care să aibă o anumită relaţie cu un jucător, chiar mai distantă. Aici trebuie să fii prieten cu soţia, cu fratele, cu neamurile, ne întâlnim la grătar şi atunci jucatorul trage pentru antrenor.

Reclamă

(Echipa FCSB-ului este făcută între Pintili şi jucători?) A spus-o foarte clar Leo Strizu, echipa o face patronul. Ceilalţi sunt antrenori care antrenează această echipă”, a declarat Helmut Duckadam, conform orangesport.ro.

Mihai Pintilii a venit la interviu în locul lui Leo Strizu, după FCSB – CS Mioveni 5-1

Mihai Pintilii a venit la interviu în locul lui Leo Strizu, după meciul FCSB – CS Mioveni 5-1, din etapa a 19-a din Liga 1. Vicecampioana n-a avut milă de ultima clasată și a dat recital de goluri pe Arena Națională.

Pintilii a declarat că se află în continuare la FCSB pentru a ajuta clubul cu delegările și realizările schimbărilor din timpul meciurilor.

Reclamă 4 / 0/3

Cel care a asigurat interimatul pe banca roș-albaștrilor, până la sosirea lui Leo Strizu, s-a arătat bucuros pentru prestația jucătorilor în fața Mioveniului.

“Mă bucur pentru băieți, e un lucru bun, sper să o ținem tot așa. Le-am zis să joace fotbal de plăcere. Important e că băieții au atitudine, personalitate și plăcere. Arată tot mai bine.

Eu sunt aici să ajut clubul, îi văd mult mai degajați. Dacă joacă, înseamnă că au plăcere. Nu îl iau acasă pe Coman, nu e copilul meu, e normal să fii dezamăgit când nu joci meci de meci. Eu sunt calm tot timpul. Eu deleg echipa, fac schimbările și atât. Obiectivul este ca băieții să vină cu plăcere la antrenamente”, a spus Mihai Pintilii, pentru digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și