Închide meniul

Helmut Duckadam nu crede că echipele din România se vor descurca în cupele europene: „Nu putem visa prea mult”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 aprilie 2024, 17:00

Helmut Duckadam nu crede că echipele din România se vor descurca în cupele europene: „Nu putem visa prea mult

Helmut Duckadam nu crede că echipele din România se vor descurca în cupele europene

Helmut Duckadam / As.ro

Helmut Duckadam nu crede că echipele din România se vor descurca în cupele europene. Fostul mare portar de la Steaua București a dat un verdict sincer despre situația formațiilor din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În actualul sezon, FCSB este foarte aproape de câștigarea titlului. În cazul în care ies campioni, roș-albaștrii vor juca, după 9 ani, în preliminariile UEFA Champions League.

Helmut Duckadam nu crede că echipele din România se vor descurca în cupele europene

Pentru locurile de Conference League se luptă acum Universitatea Craiova, CFR Cluj, Rapid, Farul și Sepsi.

De asemenea, România va avea o reprezentantă și în preliminariile Europa League, acolo unde va ajunge câștigătoarea Cupei României. În momentul de față, pentru trofeu se luptă Corvinul Hunedoara, Oțelul Galați, FC Voluntari și U Cluj.

Totuși, aceste formații nu se vor descurca în cupele europene, spune Helmut Duckadam. Fostul portar este de părere că echipele din Liga 1 nu vor produce surprize, având în vedere situația actuală a loturilor.

Reclamă

„(n.r. – Cum ne vom descurca în cupele europene? Eh, asta e o întrebare grea! Nu știu dacă vom reuși să ne descurcăm mai bine ca în anii precedenți, dar depinde foarte mult de patroni, dacă vor face investiții serioase și vor fi inspirați la transferuri. Cu loturile actuale, nu putem visa prea mult”, a spus „Eroul de la Sevilla”, potrivit sport.ro.

Helmut Duckadam l-a dat de gol pe Gigi Becali

Helmut Duckadam l-a dat de gol pe Gigi Becali şi crede că interesul pentru transferul lui Alexandru Mitriţă la FCSB este doar o cacealma. Duckadam e de părere că a fost doar o întrebare pentru Mihai Rotaru.

Helmut Duckadam crede că nici Mitriţă nu ar accepta vreodată să vină la FCSB, având în vedere relaţia foarte bună pe care o are cu Mihai Rotaru. Mai mult, Duckadam e de părere că Mitriţă nu s-ar potrivi pe stilul celor de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu cred că are el asemenea vise. Cred că a fost mai mult o întrebare către domnul Rotaru. Nici nu ştiu dacă Alex Mitriţă s-ar potrivi la FCSB şi nici nu cred că ar putea merge vreodată acolo„, a spus Helmut Duckadam în exclusivitate pentru AntenaSport.

De asemenea, nici Sorin Cârțu, fostul preşedinte al echipei lui Mihai Rotaru nu vede posibilă o asemenea mutare. Ca să îl tenteze pe atacantul de 29 de ani, Gigi Becali ar fi nevoit să ofere un salariu fără precedent în Liga 1. Pentru a reveni la Craiova, Mitriţă a refuzat o un salariu de 2.5 milioane de euro.

„N-are bani pentru Mitriță. Nu cred că se duce, dar nu mă întrebați pe mine. E profesionist, nu se știe ce alege, dar cel mai bine spune domnul Rotaru.

Nu cred că l-aș vedea pe Mitriță la FCSB. Câți bani să-i dea Gigi? Mitriță are mulți bani la Craiova, dar nu mă apuc să zic eu, întrebați-l pe Mihai Rotaru”, a spus Sorin Cârțu, la primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și