Close

Helmut Duckadam nu crede că Florin Niţă va semna cu CFR Cluj: „E foarte iubit la FCSB! Am auzit că are ofertă din Elveţia!”

De Valentin Pîrcălabu
Publicat: 28 iunie 2022, 17:13

Helmut Duckadam nu crede că Florin Niţă va semna cu CFR Cluj. Portarul naţionalei României vrea să plece de la Sparta Praga, iar una dintre variante este să revină în Liga 1, la CFR Cluj.

Reclamă

Florin Niță, în timpul unui meci / Hepta

Chiar impresarul lui Florin Niţă, Bogdan Apostu, a dezvăluit că Niţă vrea să plece de la Sparta Praga.

Reclamă

Helmut Duckadam nu crede că Florin Niţă va semna cu CFR Cluj

El a fost un jucător foarte iubit la FCSB și nu cred că va merge la CFR. Bălgrădean nu a fost la FCSB-ului, a fost și pe la Dinamo și pe la Craiova, nu avea o mare legătură cu FCSB.

Niță a fost la Chiajna și doar atât. Eu am mai auzit că are și o ofertă din Elveția, cred că ar fi cel mai bine pentru el să meargă acolo. La FCSB sunt doi portari tineri care ar urma să treacă imediat pe bancă dacă vine el”, a spus Helmuth Duckadam la digisport.ro.

Florin Niţă pleacă de la Sparta Praga

Bogdan Apostu, impresarul lui Florin Niță, a anunțat că internaționalul român va pleca de la Sparta Praga. Agentul a dezvăluit că CFR Cluj, campioana României, s-a interesat deja de serviciile sale.

„A demonstrat că poate să apere la nivel înalt. Asta e realitatea, s-a schimbat polul de putere la Sparta. Chiar dacă nu a apărat o perioadă la Sparta, a demonstrat că este unul dintre jucătorii buni ai naționalei. Datorită lui am obținut și singura victorie din mandatul lui Edi Iordănescu.

Reclamă

Florin Niță nu poate ajunge la o echipă medie din două considerente. Vine de la o echipă bună și din motive financiare. Nicio echipă de nivel mediu n-ar putea să îl susțină, nicio echipe de nivel din Europa. Va fi o echipă importantă! Sunt discuții concrete în acest moment.

Lumea s-a schimbat, discuțiile se pot face și prin telefon, prin email. Gluma e glumă, dar orice echipă din România l-ar dori. M-au întrebat multe echipe de el, nu doar CFR Cluj”, a declarat Bogdan Apostu, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali anunță că FCSB nu e interesată de Florin Niță

Gigi Becali crede că Florin Niță, titular incontestabil la naționala României, nu este mai bun decât Ștefan Târnovanu. Latifundiarul din Pipera vrea să-l vândă pe bani mulți pe portarul de 22 de ani.

„Nu mă interesează pentru faptul că nici n-am fost anunţaţi. Dacă de exemplu ne anunţă pe noi prima dată, poate mă interesa. Dar nu ştiam. Adică de ce să îl iei pe Niţă, să fie rezerva lui Târnovanu? Târnovanu e cât poarta, cât casa de mare. Am posibilitatea să iau bani mulţi, de ce să-l bag pe Niţă în poartă? Nu are rost, nu îl văd pe Niţă mai bun ca Târnovanu”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Florin Niţă: „Nu mă simt respectat şi nici apreciat!”

Florin Niţă, desemnat cel mai bun jucător român al anului, a anunţat că vrea să plece de la Sparta Praga. Niţă nu exclude o revenire în Liga 1.

Florin Niţă a pierdut postul de titular la Sparta Praga şi anunţă că vrea să plece de la formaţia din capitala Cehiei. Portarul naţionalei României ar fi dispus chiar să revină şi în Liga 1.

„Da, pentru că nu mă simt respectat și nici apreciat. Sunt sută la sută sigur că dacă era un alt portar, de naționalitate cehă, nu îi spunea absolut nimeni ceva despre acel meci. Nu știu ce să spun acum. Eu niciodată nu spun niciodată. Chiar nu știu ce-mi rezervă viitorul„, a spus Niţă pentru gsp.ro.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
9
aug.
23:15
Daniel Oprița, băgat în depresie la CSA Steaua: „Sunt niște energii negative la echipă! Nu știu dacă se rezolvă ceva”
9
aug.
23:10
Atanas Trică, reacţie savuroasă după ce a debutat la CSA Steaua împotriva tatălui său: „Mă întreba cum stau la cornere. Nu am dat din casă!”
9
aug.
22:34
Eugen Trică, după ce fiul său a debutat la CSA Steaua împotriva sa: „Mi-a fost frică atunci când a intrat! Mă gândeam: ‘Mă, tocmai mie să îmi dea gol?!'”
9
aug.
22:30
Fostul rapidist Ovidiu Herea, replică pentru ultrașii CSA Steaua: „Înjurăturile lor m-au motivat!”
9
aug.
22:10
Scandal în Ghencea! Un fan a sărit în teren pentru a se duce la fostul rapidist Ovidiu Herea
9
aug.
21:50
CSA Steaua – Metaloglobus 1-1. Start fals pentru echipa lui Daniel Oprița în noul sezon. Chipirliu a ratat un penalty în prelungiri
9
aug.
21:37
Mesajul transmis de Laszlo Balint după ce a fost demis de la Universitatea Craiova: „Dacă eșuezi, să nu renunți niciodată!”
9
aug.
21:28
Gigi Becali a anunţat când revine pe stadion: „Eu nu vin decât atunci! Fără nicio emoţie, la spectacol!”
9
aug.
20:52
FotoUmilința suferită de nepotul lui Gigi Becali și soția lui însărcinată: „Suntem ultima nație din Europa!”
9
aug.
20:32
FotoUltraşii CSA Steaua, revoltă în Ghencea la meciul cu Metaloglobus: „Demisia!” Gestul extrem al fanilor
Pe același subiect
Liga 1 • 0:10
Revenirea lui Nicolae Dică la FCSB, contestată de un fost coleg: „E de neînţeles! E clar că Gigi Becali nu va renunţa la stilul său”
Eugen Trică, după FC U Craiova 1948 - CFR Cluj 0-2
Liga 2 • 9 aug., 22:34
Eugen Trică, după ce fiul său a debutat la CSA Steaua împotriva sa: „Mi-a fost frică atunci când a intrat! Mă gândeam: ‘Mă, tocmai mie să îmi dea gol?!'”
Gigi Becali, patron FCSB
Conference League • 9 aug., 21:28
Gigi Becali a anunţat când revine pe stadion: „Eu nu vin decât atunci! Fără nicio emoţie, la spectacol!”
Close