Închide meniul

Gabi Balint a râs de declaraţiile lui Gigi Becali despre transferul lui Vlad Chiricheş: „La noi merge pe amintiri”

Alex Masgras Publicat: 26 iulie 2023, 9:00

Reclamă
Gabi Balint a râs de declaraţiile lui Gigi Becali despre transferul lui Vlad Chiricheş: „La noi merge pe amintiri

Alexandru Chipciu, mesaj clar după transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB

Vlad Chiricheş a semnat cu FCSB / Profimedia

Gabi Balint a râs de declaraţiile lui Gigi Becali despre transferul lui Vlad Chiricheş. După câteva săptămâni de negocieri, formaţia roş-albastră a anunţat transferul fundaşului de 33 de ani. Vlad Chiricheş revine la FCSB, la 10 ani de la transferul său la Tottenham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre CSKA 1948 Sofia şi FCSB este în această seară, de la ora 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Gabi Balint a râs de declaraţiile lui Gigi Becali despre transferul lui Vlad Chiricheş: „La noi merge pe amintiri”

După anunţul că Vlad Chiricheş revine la FCSB, Gabi Balint a analizat mutarea făcută de echipa lui Gigi Becali. Câştigătorul Cupei Campionilor Europeni în 1986 a început să râdă atunci când a vorbit despre declaraţiile patronului de la FCSB în legătură cu transferul lui Chiricheş şi a scos în evidenţă problemele medicale pe care le-a avut fundaşul în ultimii ani:

„Mie-mi place ca jucător. La el problema e cu accidentările! N-ai văzut motivarea deciziei lui Gigi Becali? De ce l-a luat? Că e un campionat mai lejer și o să joace pe vârfuri (n.r.- râde).

El a avut niște accidentări musculare, nu contează adversarul. Nici măcar gazonul. El a vrut doi ani și a insistat mult. Crezi că dacă-și găsea un contract mai bun, mai venea? S-au uitat toți, au văzut că are probleme. La noi merge pe amintiri”, a declarat Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Vlad Chiricheș a fost inclus pe lista UEFA. Oficialii vicecampioanei l-au înregistrat pe fundaș

Vlad Chiricheș a fost inclus pe lista UEFA. Fotbalistul care a revenit la vicecampioana României va putea fi folosit de Elias Charalambous în preliminariile UEFA Conference League.

Vlad Chiricheș le va face galerie noilor săi colegi la Sofia și va fi utilizat, cel mai probabil, la returul de la București. Partida de miercuri va începe la ora 20:30 și va putea fi vâzută în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Oficialii celor de la FCSB s-au mișcat repede și l-au inclus pe Vlad Chiricheș pe lista UEFA, înaintea „dublei” cu CSKA 1948 Sofia. Acesta are astfel drept de joc în ambele partide cu formația bulgară, dar va fi folosit, cel mai probabil, doar la returul de la București.

Reclamă 4 / 0/3

Site-ul UEFA a publicat luni lotul celor de la FCSB, pentru partida din turul al 2-lea preliminar al Conference League. Oficialii vicecampioanei au inclus și un fotbalist care este suspendat pentru partida de la Sofia. Este vorba despre Damjan Djokovic, care a încasat un cartonaș roșu la ultimul meci din competițiile europene. Acesta a fost eliminat în perioada în care era legitimat la CFR Cluj, în meciul cu Young Boys, pierdut de fosta campioană cu scorul de 1-2.

Lotul FCSB-ului, afișat de site-ul UEFA

  • Portari: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad, Mihai Udrea
  • Fundași: Valentin Crețu, Ionuț Panțîru, Joyskim Dawa, Denis Haruț, Siyabonga Ngezana, Risto Radunovic
  • Mijlocași: Adrian Șut, Mihai Lixandru, Malcom Edjouma, Valentin Gheorghe, Ovidiu Popescu, Darius Olaru, Eduard Radaslavescu, Damjan Djokovic (suspendat), Andrei Cordea
  • Atacanți: Florinel Coman, Andrea Compagno, David Miculescu, Alexandru Băluță
  • Antrenor: Elias Charalambous
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:25 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-2. Safranko a reușit „dubla”! Gafă în apărarea lui Gică Hagi 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și