Închide meniul

Helmut Duckadam, reacție categorică după ce Alexandru Mitriță a revenit la Universitatea Craiova: „Ne cred proști!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 iunie 2023, 10:23

Helmut Duckadam, reacție categorică după ce Alexandru Mitriță a revenit la Universitatea Craiova: Ne cred proști!”

Alexandru Mitriță și-a pus deja amprenta la Craiova!

Alexandru Mitriță, în timpul unui meci la Universitatea Craiova/ Hepta

Helmut Duckadam a avut o reacție categorică, după ce Alexandru Mitriță a revenit în această vară la Universitatea Craiova. Fostul portar consideră că internațional român nu a mai fost dorit de New York City, și de aceea a semnat cu oltenii. De asemenea, Duckadam l-a ironizat pe Mitriță pentru declarațiile făcute în momentul în care a anunțat că revine în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriță a revenit la Universitatea Craiova, la patru ani distanță după ce era vândut de olteni în schimbul sumei de opt milioane de euro, la New York City.

Helmut Duckadam, reacție categorică după ce Alexandru Mitriță a revenit la Universitatea Craiova

Alexandru Mitriță a declarat că a vrut să revină la echipa sa de suflet, mărturisind că a renunțat la un salariu colosal în străinătate. În acest context, Helmut Duckadam l-a taxat pe mijlocașul de 28 de ani, mărturisind că adevăratul motiv pentru care a revenit în Bănie a fost reprezentat de faptul că nu mai era dorit de echipa din MLS, și nici de Al Raed, echipă la care a evoluat sub formă de împrumut.

Am auzit că Mitriță a renunțat la 3 milioane de euro. Chiar ne cred proști ăștia? Ce dracu’! Să fim serioși! A renunțat la trei milioane ca să se întoarcă la dragostea lui, orașul natal. Mă lăsați? Cum să cred așa ceva?

Nu mai stătea el cu un milion de euro salariu sau cât avea? Nu l-au mai dorit, normal. Cine se întoarce dacă îi merge bine afară? Nici ăia de la căpșuni nu se întorc în țară, dacă le merge bine”, a declarat Helmut Duckadam, pentru digisport.ro.

Reclamă

Alexandru Mitriţă a fost prezentat la Universitatea Craiova

Alexandru Mitriţă a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova. Oltenii au anunţat super-transferul verii pe reţelele de socializare. Alexandru Mitriţă a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe 3 ani.

Alexandru Mitriţă a renunţat la o sumă uriaşă pentru a se întoarce la Universitatea Craiova. 3 milioane de euro ar fi primit în următorii 2 ani la Al Raed.

„Alex Mitriță te cheamă în Piața „Mihai Viteazul” marți, de la ora 19:30. Tu ce îi răspunzi? Aici este orașul în care s-a născut. Aici a învățat ce înseamnă iubirea pentru Știința. Aici a trăit cele mai mari bucurii și emoții. „Piticul atomic” revine în locul în care îi bate inima cel mai tare, în ritm de samba. Aici, la Craiova!

Reclamă 4 / 0/3

Ne-a fost dor de tine, Alex! Știm că și ție de noi! Acum, hai să ridicăm împreună din nou Oltenia în picioare!

De asemenea, vom avea parte și de un turneu special „Și eu vreau să fiu Mitriță” dedicat tuturor puilor de „lei” cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. Fii alături de noi și fă primul pas spre echipa fanion a Olteniei, Știința Craiova!

Rămâneți cu ochii pe paginile noastre de socializare că vom reveni cu noi amănunte”, a fost mesajul postat pe pagina Universității Craiova.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și