Închide meniul

Alexandru Mitriţă a fost prezentat la Universitatea Craiova: „‘Piticul atomic’ revine în locul unde îi bate cel mai tare inima!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iunie 2023, 16:52

Alexandru Mitriţă a fost prezentat la Universitatea Craiova: „Piticul atomic revine în locul unde îi bate cel mai tare inima!

Sorin Cârţu a avut reacţie vehementă despre o posibilă "trădare" a lui Alexandru Mitriţă

Alexandru Mitriţă, după un meci al Universităţii Craiova / Hepta

Alexandru Mitriţă a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova. Oltenii au anunţat super-transferul verii pe reţelele de socializare. Alexandru Mitriţă a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe 3 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă a renunţat la o sumă uriaşă pentru a se întoarce la Universitatea Craiova. 3 milioane de euro ar fi primit în următorii 2 ani la Al Raed.

Alexandru Mitriţă a fost prezentat la Universitatea Craiova

„Alex Mitriță te cheamă în Piața „Mihai Viteazul” marți, de la ora 19:30. Tu ce îi răspunzi? Aici este orașul în care s-a născut. Aici a învățat ce înseamnă iubirea pentru Știința. Aici a trăit cele mai mari bucurii și emoții. „Piticul atomic” revine în locul în care îi bate inima cel mai tare, în ritm de samba. Aici, la Craiova!

Ne-a fost dor de tine, Alex! Știm că și ție de noi! Acum, hai să ridicăm împreună din nou Oltenia în picioare!

De asemenea, vom avea parte și de un turneu special „Și eu vreau să fiu Mitriță” dedicat tuturor puilor de „lei” cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. Fii alături de noi și fă primul pas spre echipa fanion a Olteniei, Știința Craiova!

Reclamă

Rămâneți cu ochii pe paginile noastre de socializare că vom reveni cu noi amănunte”, a fost mesajul postat pe pagina Universității Craiova.

Alexandru Mitriţă a semnat cu Universitatea Craiova

Jucătorul de 28 de ani cotat la 3 milioane de euro a marcat 6 goluri în acest sezon, în cele 28 de meciuri disputate pentru Al Raed. El a revenit la Craiova, echipă pentru care a înscris 29 de goluri, în 60 de meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

„Am semnat cu Craiova pe 3 ani, sunt foarte bucuros. Înseamnă mult pentru mine această echipă, acest oraș. Sunt bucuros că am făcut această alegere. Aș fi venit de anul trecut, dar nu s-a putut. Anul ăsta am zis că nu voi mai rata ocazia.

Nu e un pas înapoi, trebuie să tragem tare să prindem Europa, să ne batem la titlu. Acest oraș merită să câștige iar un trofeu, m-aș bucura foarte tare să-mi aduc aportul la acest lucru. Sunt bucuros că m-am întors acasă și aștept cu nerbădare să începem treaba!

A fost un sezon greu pentru mine, cu multe meciuri, dar suntem bucuroși că am terminat cu bine, ne-am salvat de retrogradare și asta e cel mai important”, a spus Mitriţă, la revenirea în România.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” Vezi toate știrile
Citește și